Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Odbehnute v jarnom rannom dazdi, juchuchu!!!
ahojte, @iconka, ze 4 behy tyzdenne 😀 moj nesplneny sen teraz...mam MS a som od pondelka odpisana, totalne, dnes rano sedim na zachode, je mi zle a rozmyslam, ze co bude cez den.....dufam, ze dnes vybehnem aspon na chvilku ked ma nebude boliet brucho a Mm pride normalne z prace..... 😖
baby, ja sa neviem zorganizovat, vazne rozmyslam nad rannym behanim aspon 1 x tyzdenne.....@romanovic, ty si v pohode a @opica , ako prosim ta vstavas rano o 5.00, da sa to?
cim som starsia tym viac by som spala 😲 , ach jooo
@dracik1 Ja som presla na plan, kde mam 6behov tyzdenne, uvidim, ci sa to bude dat aj splnit 😀 A tiez planujem pocas teplych dni ranne behy, aj vlani som tak robila, ked som mala volno, alebo vikend, alebo cas. Denne vstavam 4:30 a ked som v lete sla cez vikend behat rano, tak aj skor, ale to bolo take, ze sem-tam ,nie pravidelne. Mna totiz nebavilo cakat do 20tej a neskor, kym sa ochladilo prijatelne pre beh. Ale kazda behame kedy stihame a ako nam okolnosti dovolia, vsak co uz... 🙂
@dracik @iconka minuly rok som mala 5 behov tyzdenne a bolo to uplne super, vladala som, dobre som sa citila a tento rok som ako mechom udreta. Teraz ak sa mi podari pondelok-streda-piatok, tak si mozem gratulovat aka som hviezda 😠
Inak podla mna, ked clovek zacne s rannymi behmi v lete, tak ten postupny prechod do jesene a zimy ani tak necitit a pride to prirodzene...
Zeny, dajte daky tip na odvodnenie. Ale myslim taky normalny, nie tabletkovy. Lebo niektore dni sa citim super a niektore dni som taka naliata, ze napr. vcera ma do krvi otlacili topanky, ktore su mi inak OK, super pohodlne, ale vcera som sa naliala tak, ze mi prsty na rukach opuchli, nevedela som dat dole obrucku, rifle stesnali a nohy mi trcali z topanok ako take kypiace sunky. Nemam pocit, ze by to bolo jedla, solim malo, nesuvisi to ani s MS, fakt netusim. A myslim, ze pijem pravidelne a dost.... 😠 😠 Hm???????
@dracik @iconka minuly rok som mala 5 behov tyzdenne a bolo to uplne super, vladala som, dobre som sa citila a tento rok som ako mechom udreta. Teraz, ak sa mi podari pondelok-streda-piatok, tak si mozem gratulovat, aka som hviezda 😠
Inak podla mna, ked clovek zacne s rannymi behmi v lete, tak ten postupny prechod do jesene a zimy ani tak necitit a pride to prirodzene...
Zeny, dajte daky tip na odvodnenie. Ale myslim taky normalny, nie tabletkovy. Lebo niektore dni sa citim super a niektore dni som taka naliata, ze napr. vcera ma do krvi otlacili topanky, ktore su mi inak OK, super pohodlne, ale vcera som sa naliala tak, ze mi prsty na rukach opuchli, nevedela som dat dole obrucku, rifle stesnali a nohy mi trcali z topanok ako take kypiace sunky. Nemam pocit, ze by to bolo jedla, solim malo, nesuvisi to ani s MS, fakt netusim. A myslim, ze pijem pravidelne a dost.... 😠 😠 Hm???????
Hm, pre istotu mi to vzalo 2x 😀 😀 - asi aby ste vedeli, ze je to naliehave 😀 😀
@romanovic Citronova voda (klasicky vyzmykat citron do vody) a zeleny caj su dost mocopudne, skus.
Ja pijem urcite cez 3L a nie je problem, kazdy ako mu vyhovuje, ja neverim roznym tabulkam, ze tolko vody, tolko toho a hentoho. Pocuvam svoje telo. Hlavne v robote vypijem ozaj vela. Mam tu na stole 620ml salku a tu mam permanentne plnu caju, okrem toho pijem v praci aj cistu vodu a minerlku, ked mi uz caj nechuti. Okrem toho 3v1 (3xdenne do 3dcl salky) a potom doma cistu vodu s citronom pocas celeho dna, takze ja ma tekutin a tekutin. @dracik1
@iconka
@romanovic
@dracik1 ja podobne ako iconka...aj teraz tu mam dzban 1,5L.....ten doplnam cez den dvakrat ...a vecer sa vzdy nalejem...ja vlastne furt nieco pijem 😀 ..a teda vacsinou je to voda....a voda s citronom rano...A alkohol som si zakazala pit...uz sa tyzden drzim...To porusim jedine u nasich ked pojdem na vikend....tam si trosku vina s nimi dam...inak nechcem, lebo ja som po nom jak mechom udreta a zle beham..
baby, mňa taká chrípka chytila, ako už dlhé roky nie. 😒 Dva dni som nebola schopná ani rozprávať. 😝
Našťastie deti rovnako, tiež celý deň len ležali, ani jesť nepýtali, takže okrem teplého čaju nepotrebovali žiadnu starostlivosť. 😀 To mám za to, že som sa tu chválila, že nezvyknem bývať chorá. 😅 Asi keď už, tak poriadne.
Dnes už kúsok lepšie, len netuším, kedy sa odhodlám k behu a to som mala tak krásne rozbehnutý mesiac. 😔
@dracik1 sila zvyku ;) len teraz aj mna lame poobede posledne dni, ked vstanem o tej 5. pripisujem to jarnej unave 😎 ale ako @romanovic uprednostnujem ranne behy. v lete najneskor o 6 rano, inak nehrozi a vecer nebeham rada, potom neviem zaspat 😀
@iconka @mirka907 @romanovic @dracik1 co sa pitia tyka, tak u mna vedu ovocne a bylinkove caje. za den vypijem 3 1-1.5 l dzbany. v lete cista voda. u mna inak hanba tym,ze pijeme vodu, tak ja ani mineralku doma nemam a castokrat mi ani nenapadne kupit, ked ma prist navsteva 😉
a co sa tyka alkholu, tak tiez nejak menime nase domace navyky. za posledne 2 tyzdne som vypila 3 pohare vina. s muzom sme skonstatovali,ze uz asi starneme a kvoli poharu sa mi nechce ani flasa otvarat. v lete ficime dost na nealko pive, teraz ani to moc u mna 😝
inak, ja som dnes mala uplne uzasny den. bola som s deckami vybavovat pasy a tak sme si to vsetko spolu uzili. ziadne stresy, pomalicky, pomohli mi upratat. nastastie na policii sme boli asi 10 minut, tak to ma velmi potesilo. dnes nerobim nic, poobede beriem oboch na gregorov hokejovy trening a zajtra dam este neajky pomaly kratky beh pred nedelou.
@mracik silvi, vyliec sa riadne!!! drzim palce, nech je to cim skor!
Ja dnes podla planu hodinku v kludnom tempe.
Hotovo na dnes 😉
cafte zenule, ja nejak nestiham kona citat. Je toho vela co ma zaujme a potom nestihacky. Zacitam sa a potom mam fofry v robote aby som na cas vypadla grrrr
Inak ja momentalne mam 5-6 behov tyzdenne. A chcem v tom pokracovat nadalej. Dlzky su rozne, momentalne sa snazim ist podla planu ale nie vzdy sa to da, tak prehadzujem dni. Dlzky su rozne, lebo aj intervaly, kratke behy, dlhe behy, pomale behy, rychle behy ale zhruba 50 km tyzdenne dam. Boty sa uz rozpadavaju, som si bola dake povyberat a pobehat v obchode v nich a uz som aj objednala 😉
V nedelu sme prihlaseni na sutaz, musim este dnes a zajtra nieco pobehat, buduci tyzden bude velka bieda. V pondelok a utorok som mimo na sluzobke a cez Velku noc sme v Milane, tak to nist nebude. V hotely je sice fitko ale neviem ci budeme stihat este aj "fitkovat".
Inak u nas nic nove, chlap je nejak stale nachcipany, dvom dietkam sa vyhadzali molusky ci ako sa tomu nadava, tak ma ide porazit. Nieze to chyti este aj najstarsi, ten ma atopicky ekzem to by bola uz hroza, este aj to keby mal. Chcela by som rada vediet, kde to chytili. Furt nieco.
welcome to vienna city marathon-ze ani zicherky sme nedostali 😀 za 168 eur celkom faux pas. typci nevedeli nic, ani to, ci cislo sluzi ako listok zadarmo na mhd, kedze doprava nie je 😎 no, bude to zabava kazdopadne 😀
jaj zase som zabudla. Niekto sa tu pytal, ci nie je problem vstat o 5tej. Tak ja vstavam kazdy den (samozrejme okrem vikendu) o piatej. Ale na behanie cas neostava. To by som musela este skor z pelecha. To mi tak ostane akurat cas na vychystanie a pred siestou uz prcham do roboty. Ja mam sice pohyblivu pracovnu dobu, ze by som mohla ist do roboty aj na obed, ale muz robieva dlhsie a casto aj velmi dlho, chodieva aj na jednodnove sluzobky a to sa potom vracia aj o pol noci, tak vsetko je na mne a by som nemohla ostat do 8smej v kancli. A tiez nie som ranny behaci typ. Ja som to uz skusala o 7, 8 aj o 9tej a nikdy to neslo tak dobre ako o stvrtej-piatej vecer. Sutaze zvladam rano len koli tomu, ze je tam aka taka hladina adrenalinu.
Fuj u nas hnusne fuka...aj auto som preparkovala od stromu radsej...ale bezalo sa fajne...10km v celkom fajn tempe a ani som nemala pocit ze sa nejak namaham...Strasne rychlo mi to dnes zbehlo....tak snad som spat kde som skoncila pred pauzou...ale nehovor hop, ze? 😉
a nie je dobre hned po fajnom behu ist do obchodu...endorfiny mali diskoteku a od samej radosti sa rozhodli minat....ale tak okrem nejakych handrier aj tu novu knizku od Bielika mam......Este som chcela jednu..Vyziva v behu ale nenasla som ju.

@mojinecka na VSE som bola minuly rok..masovka to bola...ale asi pojdem...ale len kvoli tomu, ze je to teraz pre Krcha...teda ten prispevok a toho ja velmi rada podporim...Inak spravny chlap velmi