icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

katpetdo
16. apr 2014

@susul este ma napadlo ze aj v sportsdirect maju za dobru cenu. klega si pochvaluje

janicca
16. apr 2014

@mirka907 niekto merá km ,niekto TF ,niekto IQ .... 😀 😀 😀 ten košický vietor poznám keď som chodievala ku kolegyni do Košíc býva na sídlisku viem že je to na kopci a keď tam fučalo tak som si myslela že im odfukne barák hroznéééé....
.dnes odbhenuté 5,5 km za cca 45 min . a celkom to šlo behali sme fajn partia 😵 tak to ešte aj podkolienky su špeci na behanie ???? sem tam nosím lyžiarske a celkom dobre držia samozrejme nie ked je teplo 😉

gromkaver
16. apr 2014

@romanovic ja chodim behat u nas okolo jazier mam to 5,5km a zatial staci (byvam v Moste), ale chcela by som ist aj na hradzu, len neviem, ci ma nebudu bolet nohy po tom betono-asfalte 🙂 ... tu to je take strkove, pripadne po poli a to je super !

iconka
16. apr 2014

Ja dnes neplanovane volno. Strasne tu fuci a ja to s mojim uchom uz fakt nechcem riskovat. Co uz ☹

dewyn
16. apr 2014

Baby, nie ste tu niektora za Sale?

opica
16. apr 2014

ja od nedele nic. jergus kasle jak najaty, tak utorok padol, dnes som bola apson na pilatese. muz bol a bol to des, u nas v podunajskej nizine fuci ako sialene...zajtra zas nic, cez den s jergom doma, potom ma otec oslavu sestdesiatky-btw v nedelu bezal devin-bratislava 😀
ale v piatok ideme na liptov, bude tam mama, tak pojdem snad kazdy den a dam kopce!!! 😝

yanni
16. apr 2014

odbehnute 😕

@iconka u nas presne vcera tak. Vratila som sa zo sluzobky uz skoro na obed a som sa vytesovala, ze ako hodim aspon daku desinu. No prdlaz. vystupila som z auta a skoro ma odfuklo aj s kufrom a nakupom, co som cestou este stihla urobit 😠 Takze tiez som mala volno. Dnes fuci teiz, ale uz len tak mierne.

Tak baby, vyskusala som tie nove boty. Kto potrebuje stabilne, tak tieto su vcelku fajn. Len ta cena nie je fajn. Ale co uz, som zvyknuta.

Inak baby, vy to takto ze kompresne strumfe nosite? No mna to este ani nenapadlo si to kupit. Akurat vcera som sa vecer o pol 10 v posteli rehotala jak kon. Su online fotecky z toho nedelnajsieho behu, a tam taka dost skareda vyzla mala vsetko. Kratasi, podkolienky, este aj rukavniky ,ci ako sa tomu po slovensky nadava, kompresne. No koniec. Asi sa boji, ze jej tie kosti koza nepodrzi, tak musi ich drzat pokope 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale som zla, vsak 😀 😀 😀 😀

@katpetdo ty srandistka. Tak mne staci maraton pod 4 hodiny. Chcela som dat nejaky v septembri ale nejak si netrufam ani len sa prihlasit. Staci, ze beham skoro kazdy mesiac niekde nejaky polmaraton.
A ani nevrav o rodeni, ja som chcela este tento rok, ale uz to asi nestihnem 😠

mirka907
16. apr 2014

@yanni
@iconka
@janicca mna oficialne odfuklo...Podla Garminu 39 km/h vietor...Nie vzdy tym udajom verim ale teda dnes to sedi ....katastrofa...dych mi bralo...co dych...celych mojich 49kil bralo...trapenie od zaciatku do konca....som to po 8mom km zabalila so strasne zlymi pocitmi....

yanni
16. apr 2014

To he ta zenska. Stala na starte predomnou, skoro mi prislo zle 😕

iconka
16. apr 2014

@mirka907
@yanni tiez veru nie som z tych co hladaju vyhovorky, aby som nemusela ist behat (kto ma uz trochu pozna, tak vie), ale uz cestou z prace na bus som mala co robit, aby som sa netackala miestami a tu u nas to iste. Ked uz stromy ohyna, tak je silny vietor. Podla shmu bol u nas okolo 17tej hod. 35km/h a v narazoch isto viac a okrem toho bol velmi studeny. Tak som si aspon zasiala druhu cast redkovky. 🙂
A k tej fotke, akoze tiez to nechapem, vsak ked raz nie je dobre pocasie, tak sa podla toho obleciem, ale niektori to proste maju radi takto. Hold ... 🙂
Mirka, aj tak si dobra, ze si to dala.

yanni
16. apr 2014

@iconka no iektori fakt nevedia co dat na seba. Bolo nejakych 12 stupnov. Ja som mala sice kratasy ale hore som v pohode zniesla dlhe tricko a ai som sa velmi nepotila. A nebola som sama. Niektori este aj bundy mali a dlhe gate, dokonca aj rukavice som zahliadla 😀 Ale takato holotina ani len v lete. Ja som rada, ze ked sa aj spotim, tak mi ten pot netecie niekde po chrbte, pekne to zachyti tricko. No niektori ludia fakt nevedia co so sebou.

mojinecka
16. apr 2014

@mirka907 aj ja múdra som sa dnes vybrala do košických ulíc bojovať s VKV ( vyjeb.ným košickým vetrom). Trapenka od začiatku. Mala som pocit, že kde idem, furt mi fúka do tváre. V šošovkách som mala prach, hore na Popradskej som mala pocit, že stojím na mieste, hoci som bežala. Nevedela som sa ani nadýchnuť. Pozerám, že aj ty si sa tam motala. Dobre bolo, až keď som zbehla dolu k Novej Nemocke okolo Medickej a otočila to domov. Vtedy mi chvíľku fúkalo do chrbta. A veľké prekvapenie nastalo na záver, keď som zistila , že aj ja som superžena, ktorá dokáže lietať krížom - krážom cez baráky. Lebo od Ipeľskej mi GPS prestalo merať a mala som čiaru až ku Zajacovi...vrr. Ešte, že som mala hodinky kvôli tepu, tak som si do Endomonda zadala ručne stručne 7,7 km za dnešok. Za apríl zatiaľ 60 km, ale teším sa veľmi 🙂 som zvedavá do kedy hmm

mojinecka
16. apr 2014

@yanni až ma z nej striaslo...

katpetdo
16. apr 2014

@yanni ja nosim podkolienky pre problemy s lytkami.dlbo som odolavala ale ked boli take lacne tak som kupila a pocjvalujem si. Nosim ich na dlhy beh a dlhe preteky.aj teraz na maratone som ich mala a este aj den potom a lytka su uplne super,vobec ich nemam tuhe.

nelinqua
16. apr 2014

Babule, poctivo vas kazdy vecer citam🙂 ste hviezdy..maratony, polmaratony klobuk dole;) mne sa vcera podarilo konecne pokorit svoju dalsiu metu v treningu...9km zabehnut pod 1 hodinku...mam z toho fakt radost, ani vo sne by ma nenapadlo ze ja niekedy odbehnem 10km bez prestavky v konstantnom tempe🙂 a keby mi to niekto povedal pred mesiacom a pol, ked som zacinala behat tak sa mu asi vysmejem do ksichtu :D ale odhodlanie fakt robi divy...a ten relax ako si vycistim hlavu, len pocuvam hudbu, bezim... Snazim sa uzivat si tieto chvile ktore mam fakt len a len pre seba🙂

janinkakvetinka
17. apr 2014

včera som dala 3 km, ale taký soplisko som chytila...že koniec...šla som spať so zapchaným nosom...už som myslela, že pohroma je na svete....dnes asi radšej nepôjdem, ale snáď zajtra

lalus
17. apr 2014

http://www.behame.sk/index.php?src=fotosutaz201...

zahlasujte za nás pls 😅 ďakujeme 😵

suzukigsxr1000
17. apr 2014

Všetkých Vás zdravím.Vy ste moji nakopávači,keď sa mi nechce.Ale niečo počítam a potom berem nohy na plecia a bežím.Teraz som bola chorá,tak som pauzovala a včera som radšej nešla,lebo by ma odfúklo.Od januára som schudla 5kg vďaka Vám,lebo predtým som beh až tak nemusela.Ale teraz,keď nemôžem ísť behať,tak som zúrivá ako bengálsky tiger.Máte môj obdiv,lebo ja som zatiaľ len začiatočník a môj rekord je 12km aj to sa mi podarilo zatiaľ len raz.Môj nový cieľ je 15km.Tak uvidíme.Ahojj

yanni
17. apr 2014

@lalus zahlasovane 😉

yanni
17. apr 2014

@suzukigsxr1000 supiiiii 😉

gromkaver
17. apr 2014

@lalus mas to taammm 🙂

iconka
17. apr 2014

@lalus zahlasovane

janicca
17. apr 2014

@lalus ok zahlasované 😉

opica
17. apr 2014

@lalus na run and fun sme boli pred rokom, fukalo jak sialene. ma byt ina trasa tento rok, tak snad to bude viac v pohode-kazdopadne to bola super akcia az na to,ze tam bezali brutalni borci 😀

opica
17. apr 2014

tak som chalanov prihlasila na polme run-gregor vyteseny jak leco 😀 ja este stale spekulujem, ci pojdem behat, som nejaka znechutena zo svojho behania teraz, sa hanbim ist na sutaz 😒

lalus
17. apr 2014

@opica fakt? 😅 my so známou zvažujeme, že sa prihlásime....určite nie s cieľom vyhrať, len pre tú zábavu 😅 a medailu na pamiatku 😀 (mali by dostať všetci zúčastnení po dobehnutí). ale ešte sme to nedoriešili záväzne a aj tak sme zatiaľ len dve, takže ak sa ozaj rozhodneme, že ideme, budeme musieť pohľadať tretiu do partie.

opica
17. apr 2014

@lalus medaila bude, aj super obcerstvenie bolo pred rokom, radlerov a birellov sme hadam 10 domov doniesli 😀 ved o nic nejde, treba to brat s nadhladom a humorom. ak si dobre pamatam, my sme mali cas na 3x8 km pod 2,10 a skoncili sme 137 zo 193-som to isla kuknut schvalne na stranku 😀 a to nik z nas nie je nejaky brutal bezec, len svagrina behava polmaratony a pred rokom bezala prazsky maraton. my s muzom tak volnejsie 😀

lalus
17. apr 2014

@opica my by sme určite len na tú ladies 3x4km... 8 km súvislého behu ja zatiaľ nedám 😅 😝
a pivo nepijem, takže to ma nenaláka 😀 😀 😀
no veď uvidíme, po Veľkej noci to nejak doriešime 😉
a teda krpca chceme dať na tú 3x250m

iconka
17. apr 2014

DNes som si vybehla len na hrad, dokopy 6.5km, lebo sa musim setrit na sobotu ;) Ale fuka stale, tak aj to mi stacilo.