Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@janinkakvetinka
@iconka
Ak máš nastavenú ochranu súkromia, tak pred zdieľaním je ešte potrebné zmeniť nastavenie "Ochrana údajov aktivít" - 3. ikona zľava.
10,1 km, zeby sa moj novy mobil po 2 mesiacoch zmatozil?? 😀 😀
@draik dík, skúsila som, len to zas musím odhaliť celé moje "súkromie" na garmine...a na fb mi to ukazuje len nejakú mapku a garmin-treba na to kliknúť až potom sa otvorí nové okno v garmin connect.. nedá sa to tak jednoducho, aby bolo vidno len tú moju trasu a parametre k tomu? dííík 🙂
ahojte, @mracik, veru je to fasanda ta sylvia ale aj ty mas peknu novu fotku 🙂
ja konecne po mesiaci divneho skor nebehania hura zacinam, vcera 7 km, dnes chcem viac, tak okolo 10 km, dufam, ze ma nebudu boliet klby ked som tak dlho skoro nic nerobila......
@romanovic, ? ale cislo je pekne, ze?
ja sa snazim nebyt otrokom hodin...mna vacsinou zaujima kolko km a ked si to pripojim na garmin connect ma zaujima mapa kadial som bezala 😀 😀 😀
Ahojte kočky, ja som včera po týždňovej pauze kvôli dažďu prebehla 7,5km, niečo ešte krokom, keďže kondičku si zatiaľ len budujem. Prebehla som to za cca 50min. to je celkom v pohode, či?
začínam sa dostávať pomaličky do formy, dnes 6 km 🙂 teším sa 🙂
6x Kuchajda + cesta, krasne rano za mnou 😉
@janinkakvetinka Fakt? To si ma potešila, som nováčik v behu, tak zatiaľ len skúšam, ale baví ma to
@lalus O 4,00 uz svita a uplne vidno je cca 4,40, takze ziadna celovka. Na Kuchajdu chodim tak od konca maja do konca septembra, lebo je to oplotene a v zime a hlavne potme sa tam necitim dobre. Jeden bufet byval otvoreny celorocne, stale sa tam tmolili bezdomovci, 1/2 lamp nesvietila, tak som si tam nechcela zlomit nohu, ani utekat pred nejakym priopilym dilinom.
Teraz je tam krasne, kopec rybarov a netrapi ma ani GPS, lebo viem, ze okruh ma presne 1500m.
@romanovic aha, tak rozumiem už... som si to nevedela dosť dobre predstaviť pred tou piatou ráno 😅 ale verím, že tam musí byť super ticho a pokoj a ak sú tam aj rybári, tak v pohode bezpečne 😉
teda nieže by som sa tam v tom čase chystala, to je pre mňa úplný nonsens, ja som schopná fungovať tak od pol siedmej približne 🤐 a teba obdivujem 😎
ináč som čítala, že ten okruh po chodníku má 1454m 😉 😀
Inak som sa dnes narvala do rifli Phard, v. 28, skoro som nemohla dychat, sediet iba s problemami, ale dala som to!! 😀 😀
Dufam, ze do leta tych 5cm dole dam!
Cafte zenule, tak my sme spät v Reichu, poviem vam, Göteborg to bolo o dusu. Sa ani necudujem, ze tam len polmaraton organizuju. To islo celych 21,1 km do kopca a z kopca. Stale hore-dole, hore dole. Dostatocne ma bolia nohy, hlavne kolena. Nemozem ani poriadne chodit. Krivkam ako keby ma niekto zmlatil. A stale niekoho obiehat, dost ma tie kopce brzdili a este aj ludia. Takze uz som sa zaprisahala, eventy nad 40 000 ucastnikov asi budem ignorovat. 64 000 je fakt az moc. Svihnuti Svedi. ale inak pekne bolo, slniecko, 23 stupnov, super organizacia, nic sa im neda vytknut, len tie kopce. A to sa bezalo len cez mesto.
Ale ak mam porovnat, Kosice je labuzo, normalne wellnessmaraton aj ked fuci. Tiez Berlin, Wieden, Mnichov atd. Krasna rovinka.
Baby, používate niekto pri behu závažia na zápästie/členky? Nieje to záhul na kĺby? Pri cvičení sa mi to osvedčilo.
http://www.shoppie.sk/spokey-form-zavazie-na-ru...
@laja77 no ti poviem, keby som to bola vedela, tak sa na to vyprdnem. Moje nervy. A este ti ludia, co tam asi len tak na spacirku boli a brzdili celu kolonu. Som kuk vysledky, tak posledna zena to "zvladla" za necelych 5 hodin. Tak akoze, to ked cely maraton len odkracam, tak budem rychlejsia. A nie to este pol. 😕 😨
No asi viem preco ja len po rovinke. Akoze proti poliam, lesom, lukam atd. nemam nic, len nech je to rovne. Neviem co si mam dat na tie nohy. Mam pocit akoby som mala kolena prehnute dozadu. 😠 🙄
@laja77 ja som to asi nejak nevedomky tusila. Som si supla pred behom dva sacky granul Aspirin, tak ma nic nebolelo. Ani na druhy den to az take strasne nebolo. Ale ked som mala vystupit po dvojhodinovom lete z lietadla, tak muz len na mna kuk, ze ci ma ma po tych schodoch zniest. Chudak tahal obidva kufre a este niesol aj moju kabelku, aby som sa len nejak dogulala domov. 😀 😀 😀 😀 😀
6x krasna letna Kuchajda 😉
Len neviem, kde su labute...
Ja som si vyskala dva dni behat rano aj vecer a teda celkom fuska, ale je to asi skor o zvyku. Dnes volno.
Ja som dnes bola o 17:00, len 6km, teda horúco bolo poriadne
vecernych 6km- no, ale nemam rada vecerne behy veru , teraz nebudem vediet zaspat 😀
Nedalo mi to a po 20tej som si este na chvilku vybehla 🙂

ja som dnes cely den bola ako mechom udreta...hovorim si, hadam ma jeden beh tak nedostal...chystala som sa na vyklus a potom som si povedala, ze skusim co to po vcerajsku da, ked uz nic, tak sa aspon preberiem...nakoniec z toho bola 8micka s 5tkou v tempe a s celkom slusnym priebehom...nemyslela som, ze to tak pojde