Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Krasnych letnych 11km na Kuchajde 😉
Pekny den, devecky!!! 😉 😉
ahojte, ja som zaspala v noci az o cca 2 nad ranom, muzik dosiel zo srbska o polnoci, kubo sa k nam hned nastahoval a kopal ma az do rana hlavne do hlavy, od 6 som hore, mam strasnu nadchu, musim sa nejako vyliecit, ideme do kremnice, som sa tesila ze dam na Skalke nejaky pekny trail a prd, uz citim aj priedusky, kruci.......
prajem vam krasny vikend
@verbal Ahoj 🙂 tiež mi behanie nedalo pokoj keď som otehotnela,a do toho 3 mesiaca to bolo v poho,potom som prestala. Hľadala som na nete skúsenosti mamičiek a všimla som si,že tie,čo behali intenzívne ešte v 2-3 trimestri mali veľmi často problémy s diastázou brušného svalstva. Neviem,či sa tým už niekto zaoberal na odbornej báze, ale mne to ako dôvod prestať stačilo...
@iveta290 pomohlo len oddychovat, co najmenej chodit, vylozene nohy..u mna to bolelo sice sakramentsky ale nebolo to az take ze by som plakala od bolesti a nemohla chodit :( ja by som si na tvojom mieste dala nieco od bolesti - tabletky napriklad voltaren a taktiez natierala gelom...aspon 3 dni a ak sa to nezlepsi urcite smer lekar.
@verbal ja si tepovku nemeriam, ale teda ubrala som velmi rychlo na tempe aj na vzdialenosti... tak do polovice tretieho mesiaca som behala normalne, svoje tempa aj rychlost, co je cca 12-13km za hodinu ale potom mi zacalo byt zle a nejak som aj stracala energiu, tak som potom chodila tak 45min a ubehla za ten cas mozno 6km... takze o viac ako polovicu som ubrala 🙂
@megba Niesom odborník, a určite to neplatí na 100%, len mi prišlo zvláštne, že som sa s tým stretla len pri spomínaných prípadoch...
K diastáze https://www.modrykonik.cz/blog/collette/article...
Mne doktor zakázal behať hneď ako mi potvrdil, že som tehotná (v 3. mesiaci) a bolo mu jedno, že dovtedy som behávala pravidelne, kontrolovala tep a krotila sa. Ale pri ďalšom tehotenstve to snáď dáko vyjednám ;)
bohaca, este je len 28 stupnov a neviem sa dopit-tych 7.5 km na priamom slnku o 16 bola makacka, ale behavam aj pri 35 a to je ina zurka 😀
Ahojte. Pozeram ze ste tu skusene bezkyne a dufam ze mi budete vediet uprimne poradit 🙂 mam znacnu nadvahu, zatial nastastie ziadne zdravotne problemy, rok a pol po porode sekciou. Velmi, velmi chcem a potrebujem zacat sportovat. V minulosti som jeden cas behavala, ked som este nemala tolko kil, a velmi ma to bavilo; aj napriek pichaniu v boku, a ze som nestacila s dychom. Myslim ze toto by mohol byt sport pri ktorom by som vedela ostat a naozaj pravidelne praktizovat, zvazuje ma vsak strach z mojej nadvahy a z toho, ze si znicim kolena, klby. Nechcem skoncit ako moja babka, ktora sa stale stazuje na bolest, pritom si za to moze so svojou obrovskou nadvahou sama :( vidim presne co ma caka a nepaci sa mi to. Myslite ze je dobry napad behat s 107 kilami? Este poznamka, byvam za dedinou, je tu asfaltka, ked tak by asi bolo lepsie najst nejaku polnu cesticku, nie? Vdaka za rady 🙂 hadam ked zacnem, budem mat aj energii navyse a pri malom sa mi do toho aj bude chciet 🙂
ahojte Kočky, idem sem s prosbou, sme s Lilly v súťaži - ak sa vám páči fotka, dáte nám like? ďakujem, krásny deň a veľa super kilometrov 🙂
och, dnes o 9tej a uz riadny hic 😅 , tak aspon 7km, ale najblizsie dni si radsej privstanem 😎
Dnes som bezala uz 3x 😀 😀 😀 spolu asi 22km a 2 nove pluzgiere
dievčence, zanedbávam túto diskusiu, ...a aj samotné behanie,...ale kedy len môžem, tak si vybehnem, dnes prvý krát ráno-bolo to super, ale aj tak sa mi zdalo, že je už moc teplo...pritom...14st. dala som 6km, už najbližšie chcem 7...aj keby čo bolo :D
@iconka si frajerka
rannych 9,5km za mnou 🙂
parada, prvy krat tuto sezonu na lacno ;) milujem letne vikendy!!!
Ja nieco cez 18nast v lese...ked na mna srnka kukla z polnej cesty to bola parada ale ked okolo nas prebehli 3 mega diviaky mala som dost
a ja som pridala este 40km na bicykli s rodinkou 😵

@iveta290 mna boleli kolena ked som zacinala s behom..manzel mi niekde v mudrej knihe vycital ze je to tym ze niesu zvyknute na zataz... (Behala som kazdy den - na zaciatok to bola obrovska zataz, ale to som si ja hrdinka samozrejme nepripustala ) Urcite to bolo aj tym, ale tiez viem ze som flakala rozcvicovanie pred behom... Ked uz bolo velmi zle, dala som si tyzden pauzu...a potom som behala menej kilometrov a davala si oddychove dni... Odvtedy je ok. Teraz ked pri behu citim ze mam dost, musim pocuvat svoje telo a fakt to zabalit a ist domov...lebo viem ze na druhy den to olutujem:D a bude musiet nasledovat dlhsia nedobrovolna pauza 🙂))