icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

priadka
23. mar 2015

@romanovic asi sa ti mobil pripil v tom Strkovci 😀

priadka
23. mar 2015

@romanovic si super, ze ta kilecka neodradili vybehnut. Ja po zime 4+ (nebehavala som), ale neviem sa vykopnut. Tak teraz ma to uz dobehlo a cez vikend hybaaaaj rovno na preteky, 3 behy za 2 dni. To bude makacka...

mikema
23. mar 2015

@tilly moj cyklus? Ako z knihy, 28 dni a ovu testy na 13/14. den pozitivny 🙂
@mracik momentalne ignorujem vahu, takze da sa.ja uz na to kaslem.beh ma bavi a zvysok teraz kaslem. Tak nechudnem, je to sice fakt na prd ale teraz nemam silu nad tym plakat. Beham pre psychicku pohodu. Zatial.

tilly
24. mar 2015

@mikema 😅 ja som myslela, ci teraz nie si v nejakej faze, ze zadrziavas vodu, cize pred alebo po alebo pocas ms 🙂

mikema
24. mar 2015

@tilly Jaj 😀 No ja som teraz pred mens, ale takto to ide uz vyse 2 tyzdnov, takze pochybujem, ze je to tym...

laja77
24. mar 2015

@mikema tak toto aj mna stve, ale vsak aj vaha pojde dole 😉

suellin
24. mar 2015

Ahojte kočky chodievate behávať každý deň? ja som začala cca 2 týždne, bola som včera, predvčerom, chystám sa aj dnes dávam si 6 km, ale tak vkľude beh, v parku v meste... 🙂

laja77
24. mar 2015

@suellin ja zvycajne od jari do jesene aj kazdy den alebo 5x za tyzden, v zime menej- tak 3, maximalne 4x za tyzden.

katpetdo
24. mar 2015

Tak som dobehala.historia sa zial opakuje a ja som skoncila na rekreacnom pobyte v nemocnici s intenzivnym tvrdnutim brucha, na prst otvorena.nastastie krcok este nejaky je.ked ma prepustia tak ma caka domace lezanie a snivanie o behani...ale to je jedno hlavne nech vydrzi vseyko tsk ako je teraz a krpate sa neponahla

mikema
24. mar 2015

@laja77 Tiez verim, ze sa to pohne.
@suellin Hovori sa, ze by sa malo kazdy druhy den, teda vzdy den pauzu, ale ja chodim podla chuti. Napr. v piatok som dala 5,5 km dost rychlo a citila som to, tak som bola az dnes, ale zajtra pojdem urcite tiez! Lebo mam strasnu chut. Tak preco nie. Ale netreba to prehanat, moj svagor si natrhol svaly, lebo behal aj napriek bolesti a to on je byvaly profi sportovec, tak neviem, co to tak prehnal..Mal by vediet, ze to je blbost. 😀

opica
25. mar 2015

@katpetdo drz sa!!!!

@suellin ja ako kedy, su obdobia, ekd behavam kazdy den, ale 4-5x za tyzden sa snazim vzdy. ked vsak behavam dlhsie kazdy den-povedzme 2 tyzdne a viac, uz citim unavu. ale je to uplne individualne, pokial ti to robi radost, tak kludne aj kazdy den. len netra behat vtedy silovo, aby si si neublizila

laja77
25. mar 2015

@katpetdo hlavne nech babatko vydrzi este v brusku, este sa nabehas 🙂

katpetdo
25. mar 2015

@laja77 to si aj ja hovorim

yanni
25. mar 2015

@katpetdo jeeezis Katus co to vystrajas ☹ Tak sa len setri, uz to tych "par" tyzdnov nejako dokopeme.
Ty ako keby si mi myslienky citala. Akurat som na teba vcera vecer myslela, ze ti napisem, ze ako co. Ale som vecer uz bola taka grogy. V robotyesi sice odychnem, ale mi je to prd platne, ked sa potom doma nalietam.
ja este beham ale nie je to uz ono. Pocas behu a tesne po nom pohodicka ale potom, po case, ma zacnu boliet slabiny a spodok brucha. potom sa davam dva dni dokopy a idem zase behat a takto dookola. 😕 Tak idem dnes radsej plavat a zajtra a pozajtra som mimo na sluzobke, takze nic nebude a v sobotu uz cestujeme na lyzovacku. Decka uz nevedia vydrzat. Ale som si povedala, ze po dovci este skusim a uvidim. Ak to uz bude o dusu, tak kaslem na to a budem chodit len plavat. No a este ten pilates. Ale nejak nemam doma nan cas, ak uz, tak len ked ostanem doma.
Ale u mna zatial vsetko OK, deculo je lenive, kopne raz dva za den a drichme dalej. Asi zdedilo "spavu nemoc" po mojom braskovi. Ten by furt len drichmal a to aj v 30tke 😀 😀 😀 😀 😀

Inak baby, moje hodinky dostali rozum a fungujuuuuu. Neviem co im bolo. Chcela som ich ist reklamovat a este ma tak rano napadlo, ze skusim ci idu a zapli sa. A frcia dalej. Ci neboli dostatocne nabite ci co, no fakt tomu nerozumiem.

katpetdo
25. mar 2015

@yanni tak mam nedockave deti 🙂. Toto je prilis aktivne...vkuse sa vrti...som myslela ze z toho tvrdne brucho ale nie je to tak.

yanni
25. mar 2015

@katpetdo no chcu si este v lete uzit slniecka, nie byt zavreti v tmavej jaskyni 😉
Nie vazne, z coho tvrdne brucho? Ja mam mäkkucke. Asi tuk 😀 😀 😀 😀

katpetdo
25. mar 2015

@yanni od 22tt su bezne tzv. falosne kontrakcie, ale nemali by hyt pravidelne ani caste, ani nejak bolestive. U mna to to t rdnutie brucha su ak som pochopila spravne skutocne kontrakcie, ktore sposobuju otvaranie...@megba mala to iste tusim

yanni
25. mar 2015

@katpetdo fuuu to nie je bohvie co. To som nikdy nemala.
Tak sa pekne krasne setri. A nic tazke nedvihaj.

katpetdo
25. mar 2015

@yanni no v nemocnici zatial ina moznost ani nie je 😉...ale ak ma pustia domov tak sa urcite budem setrit

yanni
25. mar 2015

@katpetdo tak tak. A teraz uz ostanes az do konca na PN, ci ako?

katpetdo
25. mar 2015

@yanni podla toho ako sa budem citit...bud pn alebo home office do materskej...aj tak budem mat noteboom pri sebe tak preco si nezarobit a bolo by to fajn spestrenie nudy....mam nenarocnu kancelarsku pracu

yanni
25. mar 2015

@katpetdo jaaaj to to fajn. To mozes aj v posteli 😀

katpetdo
27. mar 2015

Dobre rano, akurat som zistila, ze RTVS bude vysielat CSOB maraton, tak budem pozerat... @opica ake cislo mam hladat...ty bezis polku, ze?

romanovic
27. mar 2015

8,5 duatlon so soplom 😀

opica
27. mar 2015

@katpetdo 4061 ;) mozno ma uvidis, ked ma budu maratonci pri ich druhom kole predbiehat ;)

mirka907
27. mar 2015

@katpetdo
@opica to fakt davaju v telke? to aby som sa namalovala :DDD

opica
27. mar 2015

@mirka907 vsak ty sa ani nespotis, ty sa mozes ;) ja mam aspon tie linky vytetovane ;)

mirka907
27. mar 2015

@opica len aby...pojdem tam dusu vyplut....nemam vobec natrenovane...aj som pauzovala....beham len 3krat tyzdenne a niezeby to malo nejaku strukturu..a nehovoriac ze som si v utorok dala len tak pre seba test run na 10km a odpalila sa...a potom sa v stredu rozhodla ze preco si predsa len nedat polmaratonik v BA...uplne na hlavu 😀 😀 😀

katpetdo
27. mar 2015

@mirka907
@opica zavhytola som to niekde na nete, ale nemam to overene

katpetdo
27. mar 2015

@mirka907 o tolepsie tozabehnes. Budem vam obom drzat palce