Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
baby, ja s mojimi chudinkami, aj bez podprdy ;) ale zas po dvoch kojeniach ani nevidno, ze som kojila 😀 ma to aj svoje vyhody
Inac dnes som behala 25minut svojim tempom a potom som zapojila intervaly.30sekund pomaly beh,20sek.rychlejsie tempo a 10 sek.sprint.5krat za sebou potom 2min.pomalicky a znovu 5krat interval,potom som este 15minut voln.tempom dobehla domou.no mokra ako mys 😀 ale super zmena normalne ma to bavilo,len okoloiduci kukali na mna ako na sisi 😝
baby cchela by som behavat aj von ale teraz je dost zima neni ste chore? ☹ ako myslim tym ci nekaslete 🙂
Ja beham s dlhym trickom,na to bunda a dlhe nohavice.Ja sa bojim behat bez bundy,ze ked sa spotim ma preveje najme krk a potom mi sekte krcnu chrbticu ☹ uz sa mi to raz stalo aua.ked mi je teplo tak si rozopnem bundu a ked je chladnejsie dam si sal aj ciapku 🙂
@dnika2 dnes rano 2 st - bezecke tricko s dlhym rukavom, termobunda (u nas strasne fuka), trojstvrtove bezecke gatuse, siltovka+sluchatka - po 2 km mi bolo horuco. Nadychy nosom, vydych ustami. Ja mam problem s prieduskami a nachladenim vtedy (inak dost casto) lebo sa vzdy napijem studeneho po behu. Som nepoucitelna.
Dnes 7 km, rychlost medzi 7-8 km a tepova frekvencia medzi v priemere 136 a ako som pisala 2 st. Mne sa behalo vyborne. Hned mam den krajsi, ked mam rano cas na svoju bezecku hodinku.
Dnes ma neotravovali psickari (co je skor vynimka) ale za to som mala sex v aute v priamom prenose. 😎 😎 😎 Mysleli si, ze ako sa schovaju a zrazu som sa tam zjavila 😵 . Smiesne mi pripadalo ako sa to auto hojdalo v rytme mojej hudby 😀 . Nie ze by som na nich cumela 😕 , ale musela som prebehnut okolo 😎 .
Baby, moj plan na zajtra idem behat a potom pojdem plavat a do sauny hura sa tesim 🙂 len dufam ze nebude liat ako z krhle-dnes prsi cely den.Baby,vy behate aj ked prsi?MYslim ked riadne prsi nie iba mrholi?
hmm s tym dychanim... ja mam zuzeny nos ci ako to nazvat, nosom dycham malokedy a len vo velmi velkom klude, inak ustami odmala, no este som nebola behat s kose, uvidime, ale zasa ja nie som hakliva na priedusky, tak uvidime... mozno skoncim takto 😝 vymente jazyk za teplomer 🙂
teda behanie nechama si az na ajr zatial v psoilke
inak dnes idem do posielky aj ja...dam trochu pas, trosku bicykel...mam ju pod nosom, tak idem este vyvesit pradlo a hor sa....
@alinoko 😀 😀
@mima595 mne by sice nevonali, ale aspon by sa oko potesilo 😀
Trosku od veci: Minule na korculku so skolkou som sa prave pozrela do jedneho okna a prezliekali sa tam hokejisti
😉 a musim sa priznat, ze ma ten pohlad potesil 🙂 🙂 🙂 Niezeby sa mi moj drahy nepacil, ale.... 😀
Niekde som citala nieco co sa mi zapacilo: "Po svete beha tolko mladych zajacikov...Len malo ktory z nich ma chut na staru mrkvu." 😀 😀 😀

@dnika2 tak ako radi @mima595, dve peve cez seba. Naj co som mala bola znacka shockabsorber, tu som si este v anglicku kupovala, u nas som nevidela, ale chvalia si aj Craft podpsenky. Ja mam z H&M a je v pohode na cvicenie si davam len tu, ale na beh si ju natahujem na sportovu z MARKS & SPENCER. Aktualne mam 75/E, ked som zacala behat tak to bolo 75/F, este kojim tak aj preto. Ja osobne nemem rada, ked mi prsia poskakuju.
Ja stale rozmyslam nad touto
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...
len budem to riesit az ked dokojim, ked budem vediet konecnu velkost.