icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

lenica81
16. okt 2012

@grimaska4 ved prave, mala by som mat max 137, a ja som vcera behala tak na 155 v priemere... ach jo, tak budem skyntat... na maraton to v tomto zivote nevidim.... 😀 😀 😀

opica
16. okt 2012

kocky, ja od stvrtku nebeham. som nakapata, kaslem, spolim, klasika...a hned som schudla 1.5 iila ;) klasika.
snad vo svtrok uz budem fit...nejak som sa riadne namotala

a pre chtive bratislavcanky a baby z okolia:http://www.zazitok.sk/studentsky-beh-2012/

ja moznzoe pojdem, ak bude pocko a elan 😉

lenica81
16. okt 2012

@opica tak to musim este vela trenovat, aby som toto zabehla... 😅

mima595
16. okt 2012

holky, mavate svalovku??
ja normalne nechapem...tak intenzivne som zacala behat pred 2 a pol mesiacom...sem tam striedam beh s plavanim..a teraz v nedelu som bola v posilke..10 min. beziaci pas, 20 min. orbitrejk a 25 min. bicykel /ale spinningovy/..a na druhy den nic...akože trosilinku ma bolia bicepsy, to z jedneho posilnovacieho stroja, lebo to som si vedoma, že som si dala na zaciatok tazke zavazie, tak to bude z toho...ale inak som myslim, dost makala..a na druhy den nic...ziadna unava tela, ziadna svalovka, ale ani mierna bolest svalov nic.....

MM mi tvrdi, že je to OK, že už som predsa "vytrenovana"..a nesla som nejako cez bolest, ale mne je to aj tak cudne....

lenica81
16. okt 2012

@mima595 ja nemam po vcerajsku nic, iba ma otlacil hrudny pas... 😀 😎 ja ze co ma boli hrudna kost... 😝

grimaska4
16. okt 2012

@lenica81
mozno preto si mala taky vysoky tep-ked si ten pas na hrudi mala uplne stiahnuty.
On nesmie tlacit

grimaska4
16. okt 2012

@mima595
ak nemas svalovku,este neznamena,ze si cvicila zle.
najme ak chcse chudnut,tak si davaj menej zavazia a viacej opakovani vo fitku,ak chces aby ti svaly narastli tak tazke zavazia a menej opakovani.
Cvicit musis tak,aby si "citila" ze cvicis

mima595
16. okt 2012

@grimaska4 ...dik..ja som vo fitku len ten jeden stroj okusila ..inak som isla na kardiocvicenia.len to je stroj na brucho, a zle som odhaldla zavazia...
ale vsak je to v pohode..nemusim mat svalovku..ja tiež dufam, že je to tym, že telo je už zvyknute na urcitu zataz..svaly su "rozpohybovane" takže ak nejdem do nejakych extremov a "dozmrtveniaô tak na dalsi den mam byt relativne v pohode..ziadne extra svalovkove trampoty 🙂

opica
16. okt 2012

@mima95 ja nemavam svalovku nikdy. volakedy hej, ale teraz citim po extremnom vykone maximalne svalovu unavu, ale svalovku nie

lenica81
16. okt 2012

@grimaska4 on netlacil, ale mala som na nom este podprdu sportovu, tak mozno preto ma tak otlacil... 😅

trixi
17. okt 2012

@mima595 ano, mala som svalovicu po vikendovom upratovani 😀, v pondelok som rano nevedela vstat z postele 😀 A v pondelok pri chodzi mi nieco ruplo v priehlavku a ledva som prisla pre syna do skolky.
2 dni bez behu a uz mi to chyba. Snad zajtra uz zasa vybehnem 😉

henrieta16
18. okt 2012

Ahojte baby, niečo som si tu čítala, ale nemám čas si všetko prečítať. Chcela by som začať s behaním, presťahovali sme sa a je tu blízko futbalové ihrisko, no neviem kedy začať behať...či ráno, či večer a koľko na začiatok. Kondičku už "dúfam" nejakú mám, už 2 mesiace cvičím Jillian Michaels, prešla som 30 day shred a teraz cvičím Body revolution. No cítim, že mi je to už málo, chcem pridať a včera mi dal sused chrobáka do hlavy, že prečo nejdem na ihrisko, dať si zopár okruhov. Chodievate niektorá takto behať?
A tiež kočky, kde nakupujete oblečenie a obuv? Určite už máte skúsenosť. Dakujem za rady 🙂

eeffka
18. okt 2012

@henrieta16 no jasne ihrisko je fajn a kam "TU" si sa pristahovala ? 😀 zavisi od toho ci ti nevadi behat dookola, mne nie ja si rada odpocitavam kolecka, handry maju slosne v exisporte, v tchibe kocky kupovali, v lidli ked je "bezecky tyzden" za slusne ceny a dobra kvalita, inak kazdy obchod a renomovane znacky za prislusne ceny 😀

behaj kedy mozes a vladzes, a osobne by som rada behat rano ale nehrozi, 2deti a muz v praci... takze poobede, alebo vecer ale to sa zasa bojim, takze zasa len to poobedie zostalo, a behat ze kolko...? hmm primerane 🙂 sak skus, a uvidis co to spravi.

henrieta16
18. okt 2012

@eeffka presťahovali sme sa z mesta na dedinu, do nového bytu, no a hned asi 100 metrov máme ihrisko. Tiež je problém s časom, že kedy, manžel v práci a dve malé detičky, to poznám, takže ostáva mi len k večeru, ale nerada by som behala sama a po tme. Musím vystihnuť v Lidli ten bežecký týždeň, s vecami odtiaľ som stále spokojná 😉 ale pozerám aj kde čo po nete, pozriem aj to tchibo, len som zabudla názov obchodu, minule som tam videla krásnu bežeckú bundu.
Rozmýšľam, že začnem 3x do týždňa, k večeru a skúsim kamošku volať, ktorá tu býva, len neviem ako ona s časom. 😒
dakujem za rady 🙂

henrieta16
18. okt 2012

@eeffka ak ešte môžem, to tchibo oblečenie, je aj nejaká iná stránka, okrem tchibo.sk, kde sa to dá kúpiť, lebo som chcela bundu na chladnejšie dni a moju veľkosť tam nemajú, potrebujem 40 a tam sú iba 38 dostupné a 46. 😒 a tiež kde si zakúpiť bežeckú obuv, 😝 dakujem

eeffka
18. okt 2012

@henrieta16 ja chodim do exisportu lebo si chcem veco odskusat na kozi 🙂 , lidl je fajn len ma dake velke tie velkosti...a tenisky asi kde pride treba obut, kazdemu pasuje na nohu nieco ine, teaz v kosiciach otvorili Sportdirect kamenny obchod a je tam podlozka sa postavis ti odtlaci nohu a podla odtlacku si pozeraz topanky napr s zelenou znackou(usetri to nekonecne skusanie, siriky / uzky strih)

mima595
18. okt 2012

@eeffka - ako pre koho ma velke velkosti...jedine Lidl ma velkosti, kde mi staci aj M /niekedy/..vies, ako to vplyva na moje sebavedomie 😀 😀 😀

henrieta16
18. okt 2012

ked budem mať čas, tak si zbehnem pozrieť, možno aj intersport v Prešove, ale dostanem sa tam až na budúci víkend, 😒 a dik za info 😉

eeffka
18. okt 2012

@mima595 no vidis , ja pridem do lidlu vezmem 36/38 kuknem ze to jak na slona, dostanem nervy a idem prec 😀

miskap2111
18. okt 2012

Dievčatá, ja vás zdravím z Belgicka, som tu tento týždeň za priateľom a leje tu ako z krhle. Napriek tomu som 2x behala (raz cca 8km, dnes 5km), v riadnej pľušti a dá sa, ak je dobré oblečenie. Nedávno som si kúpila zlacnenú Adidas- windstopperku, rainstopperku a je naozaj perfektná, vobec som nepremokla, ani som sa nespotila. Asi sa fakt oplatí aj zainvestovať do kvality, pokiaľ viete, že vás to bude držať - resp. to može byť aj motivácia, ak by ste chceli prestať 🙂 Inak- tričká mám z Tchiba a tie sú super, bežecké gate z HM, ale na zimu z Tchiba.

henrieta16
18. okt 2012

@miskap2111 ak sa ťa môžem opýtať, z akej stránky to nakupuješ, myslím to tchibo, alebo nemohla by si mi dať tip, ked sa dá zohnať dobré oblečenie? Dakujem 😀

miskap2111
18. okt 2012

@henrieta16 Tu je Tchibo: http://www.tchibo.sk/Sportove-oblecenie-na-chla...
Zbytok je zo shopping centier- občas tam nabehnem- tieto športové veci bývajú v zľavách na prelome sezón. Možno ďaľšie baby ti dajú ešte iné tipy- niektoré nakupujú priamo zo Sportsdirect http://www.sportsdirect.com/ ale ja som tam ešte nenakupovala.

henrieta16
18. okt 2012

@miskap2111 túto stránku som našla aj ja, ale je tam iba zopár vecí a nie sú dostupné veľkosti, nevieš, tie veci sa tam obmieňajú? 🙂

miskap2111
18. okt 2012

@henrieta16 asi to už majú vypredané - škoda. Myslím si, že bežecký tovar v Tchibe len 2x do roka.. Skús zbehnúť do nejakého centra a pozrieť športové obchody. A ako som hovorila, možno ďaľšie baby hodia nejaké ďaľšie linky.

svejla
18. okt 2012

Baby, ja som sa konecne po dva a pol tyzdni rozbehala🙂 Dnes 4,5km... Citim sa fajn

susul
18. okt 2012

@henrieta16 tchibo ma o cosi vacsie velkosti, mozno by ti stacila aj ta 38ka.

dnika2
18. okt 2012

baby ako dlho behavate aku vzdialenost?ja som uplny zaciatocnik v posilke dam ta 3min beh ptm chodza takto to striedam do 20min a dam 2kilaky 😖 😖

dnika2
18. okt 2012

@mima595 vau to si supoer scudla ja tiez chodimbehavat do posilky ale zatial malo len 20min a striedma z chodzou ty ako behavas casto a kolko dlho na hodku ci?

trixi
19. okt 2012

@henrieta16 v tchibo musis nakupovat hned - kazdu stredu sa meni tovar a bezecky tovar bude zasa az na jar. Velmi rychlo sa vypreda, veci su kvalitne. Este by mal byt tovar na zimu - lyzovanie a na bezky. Podobne tricka, bundy ako na beh - vhodne. A tiez aj Lidl mava dobre veci. Intersport je zbytocne predrazeny. Pokial nevystihnes vypredaj.Viac ako na oblecenie sa sustred na obuv - to by som nekupovala cez net, pokial nevies, ze ta alebo ona znacka Ti sedi. Hlavne ako zaciatocnicka sa radsej porad v predajni - na akom povrchu budes behat, ako casto, aku mas vahu a pod. a podla toho by Ti mali ponuknut bezecku obuv. Tenisky by Ti mali sadnut hned - obujes a mozes bezat. Vyskusaj viac znaciek, druhov.

mima595
19. okt 2012

@dnika2 - ja som zacinala ak ako ty..bud 1 okruh beh a 1 okruh chodza..spolu som odbehla 6 okruhov a 6 odkracala, alebo na pse..2 min. beh, 2 chodza..do 32 min...postupne som pridavala..prvych 6 min. beh, a potom zase 2 +2...ale bolo to tych 32 min..som mala za 35 min 3 a pol km...
a pootm postupne to prislo...dala som 10 min. behu v kuse, alebo na ovaly sme dali 5 v kuse...a tak postupne..v podstate behame 2 a pol mesiaca a dnes sme dali 32 min. beh v kuse, spolu 15 okruhov...teda 3,75km