icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tehula
15. nov 2012

@dnika2 teraz nebehala som uz skoro 2tyzdne, lebo som chora. Inak ale preferujem vonku v prirode. Max davam 10km kvoli kolenu. Viac to ani silit asi nebudem, lebo este nie je fit, ako citim

dnika2
15. nov 2012

tak to by som aj ja rada 10kilakov ale to bi mi trvalo asi 1´hodinku a pol

mirka907
15. nov 2012

@tehula ja tiez citim v poslednej dobe koleno..zabehla som 21km celkom v pohode a potom na dalsom behu sa koleno ozvalo...tak som zacala behat kratsie...5 az 10km.....vcera som bola po 3 dnoch oddychu kvoli kolenu na 5tku a za 27.40 som ju dala...bola som celkom spokojna kedze tempo 5.31

dnika2
18. nov 2012

baby pomooc cchem zacat behavat von co vsetko mi na to treba?staci nejake termopradlo?co vy mate na sebe termo vsetko ci ako?

amalka72
18. nov 2012

@dnika2 ja ešte stále ako prvú vrstvu PRO tričko, potom ďalšie tričko a bundu, zimné bežecké nohavice, tenisky, buffka...žiadna windstopperka ani goretexové tenisky ešte nemám...stačilo mi to takto aj pri nule, uvidíme čo bude neskôr, buď to poriešim nákupom alebo zájdem pri dlhších mínusoch alebo snehoch- dažďoch do fitka na pás

dnika2
19. nov 2012

@amalka72 nakoniec som sa rozhodla to nechat azna jar teraz to riesim fitkom dnes cchem dat 5kilakov uvidime 😲

dnika2
20. nov 2012

@amalka72 tak vceran moj rekord 6kilometrov 😝

nattaly8
20. nov 2012

Ahojte bezkyne 🙂 pridavam sa do vasich radov,lebo moja potreba pohybu je velikaaaaa. Chodim behat len kratko, ale lepsi relax si neviem ani predstavit. Moje vykony zatial nie su nejako chvalyhodne 😀 ale to nevadi. Vybavu este ziadnu nemam, ale chystam sa na bezecke tenisky a vobec si neviem z bohatej ponuky vybrat.

nattaly8
20. nov 2012

a este chcem povedat, ze som sa inspirovala vasimi radami a aj tak sa mi podarilo tak hrozne sa odpalit, ze som este aj v noci rucala od bolesti 😝 😅 takze pokracujem pozvolna 🙂

ifkael
20. nov 2012

@nattaly8 vitaj ;)

nattaly8
20. nov 2012

ahoj a dakujeeeeem a ty ako? behas? ci len za detmi? 🙂

ifkael
20. nov 2012

@nattaly8 beham beham, len tyzden uz nebeham... Som dobehala. Na tabl som, odpaleny bedrovy klb- tak dufam ze tbl zaberu a budem moct zase zacat.. Uz mi sibe doma :((( ako to bolo dobre, zaplesknut dvere a ist sa vyvetrat... Vysadim lieky, budem ok, zacnem zase... A to som chcela garminy hodinky :(((( no, nechavam to tak.. Ktovie ako dopadnem

nattaly8
20. nov 2012

@ifkael no inak aj mna bolievaju kolena. Ale u mna je to zlou obuvou a beham po betone. Vecer sa uz na oval neodvazim, tma jak v rici 😅 tak kruzim len tu u nas.A kde si si odpalila bedrovy klb? Pri behu?

nattaly8
20. nov 2012

inak nad garmin- ami som aj ja uvazovala, ale take vychytavky necham na neskorsie. Ale dobre tenisky potrebujem, lebo skoncim na voziku 😝

miskap2111
20. nov 2012

@nattaly8 tenisky sú základ- určite je to dobrá investícia. A oplatí sa kúpiť si aj nejaké vhodné zvršky- hlavne, aby odsávali pot- hlavne teraz v zime, aby si neprechladla. Nemusí to byť nič drahé (stačia aj veci z Lidla, resp, Tchiba)- hlavne nech je to funkčné. Beh je super- dnes som zabehla konečne 10km pod hodinu, tak sa vytešujem. 🙂

ifkael
20. nov 2012

@nattaly8 tenisky mam salomony. Spokojnost. ja beham tu za dedinou. Miestna atrakcia :D v podstate minuly rok som zacala, pozvolna, jar, leto, pauza ked boli horka- to som nevladala. a teraz zase stop. :/

A klb- z nicoho nic. :/ mozno vekom ...hadam nebude to nejaka neplecha... :(((

nattaly8
20. nov 2012

@miskap2111 mam funkcne oblecko husky. A softshell bundu, dokonca aj bezecke elastaky. Len tenisky nemam, vobec neviem, ake si mam kupit. Ponuka je obrovskaaaa.

ribelina
20. nov 2012

čo si myslíte o behaní v takomto počasí ked je moja kondička chabá nebehala som už 2 mesiace a potrebujem sa dostať do formy? nemôžem ochorieť ked nemám kondičku v tomto počasi?

ifkael
20. nov 2012

A muz uz chodi tiez, dokonca kazdy druhy vecer pravidelne ..tak mu zavidim :(

nattaly8
20. nov 2012

10 km po hodinu je super! Ja zatial davam cca 40 min. a odhopkam cca 3,5 km. Ale tak ja zatual nejdem na vykon.Ale aj to snad casom bude 😝

ifkael
20. nov 2012

@ribelina ked pojdes pomalym tempom, dychat nosom, v pohode by to malo byt

ifkael
20. nov 2012

@nattaly8 ja som uz maly 6,13 min/km... Tesila som sa ako blcha... A zacinat budem znova :(

nattaly8
20. nov 2012

ja som zatial na pocko moc nepozerala. Bezala som aj v dazdi. Hodim bundu, ciapku, rukavice a trochen si tu okolo nas pokruzim 😝 ale tiez neviem, co bude, ked nastanu tie naozajstne zimy. Budem asi chodit plavat, lebo fitka nie su moja salka kavy 😝

miskap2111
20. nov 2012

@nattaly8 tak super! Nechaj si poradiť v obchode. Ja mám ASICS- spokojnosť.

nattaly8
20. nov 2012

a v akom obchode mi kvalifikovane poradia? V beznom sportovom urcite nie...
@miskap2111

ribelina
20. nov 2012

@ifkael a môžem sa ešte opýtať kde nájdem bežecké gate s reflexnými prvkami za rozumnú cenu? všade majú dámske len 3/4 ako keby ženy mali len 3/4 nohy. Teraz je už skoro tma a ja ked prídem z práce a chcem ísť behať tak aby ma neseklo nejaké auto.

miskap2111
20. nov 2012

@nattaly8 ja som sa pýtala v normálnom športovom, ale prišla som už s akou takou predstavou. Sú aj špecializované bežecké predajne - napr. v BA v Riverparku- takže ak chceš naozaj investovať, choď tam. Myslím, že ti tam vedia odmerať aj našľapovanie- ak máš pronáciu, tak ti podľa toho vyberú typ tenisky.

eaka
20. nov 2012

@ribelina fúha, nevšimla som si, či majú reflex.prvky, ale v sports direct v eurovei majú teraz dobré ceny.. dlhé za €15...no a keďže si z BB, tak neviem, či je v BB sports direct 🙂

ribelina
20. nov 2012

@eaka to teda nie je :( a tu je hrozne zlý výber na oblečenie a na nete nemajú predajnu?

eaka
20. nov 2012

@ribelina no nejaká stránka tam je...ale v rýchlosti som tam tie konkrétne nohavice nenašla..