Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mirka907 Tie šortky vyzerajú super
@lubiduch no u nas v KE Sportdirect, nooo ako mi povedali pani ale my sme "samoobsluha" 😀 , velmi mi vadi ze tovar nie je usporadany tematicky, ale znackovo/akciovo/bohvie ako.... ale zasa ceny su na nieco dobre, bola som pozriet teraz veci na behanie, kupila som si sustaiacku bo jeziskova mi nebola dobra ( nesadol mi strih) a nohavice, leginy, tricka, natelniky za bezkonkurencnu cenu, aj bundu som kupila za 25 co inde po 60ee, ale sa mi zdalo ze moju velkost velmi nemali ( 36/38) vsade same 12-16, co je myslim 42+
tam treba mat kooopec casu a gumenne nervy,a le inak aspon u nas obchod je fajn, bezkonkurencna ponuka aspon co sa tyka oblecenia. doposial sme kupovali cez net z UK, ale oplati sa len vysloveny vypredaj, ja som tak kupila kozenne hollywoodky za 4L, a teraz sekam frajerinu ako za 40e :D
ktora frajerka ide behat dnes?! 😒 ja moznzoe veru pojdem na bezky, zjatra urcite!
takze som bola pol hodku, parada, len lepil sneh trochu...utekam na pilates 😀
baby,behate aj ked kojite?
Caute baby, ja som na tuto temu uplne zabudla🙂 Ani nejdem docitavat 🙂 Ale beham stale. Aj dnes v uzasne zasnezenej krajine aj vcera. Vcera bola strasna kosa. Ja tiez este kojim, aj ked zacinam mat pocit, ze mam menej mlieka. Ale vsak krpana uz bude mat rok, pomaly cas ju odstavit....Nejdete niketo bezat nahodou Stupavsky mtb maraton cez vikend? Alebo zimnu desiatku buduci vikend?
@megba včera aj mne bola kosa, keď som behala. sobota bola oveľa znesiteľnejšia - len -2. Dnes som bola len na páse.
@miskap2111 Sobota bola fajn, to bol bezat manzel. Som potom lutovala ze som nesla radsej v sobotu, som dosla domov a mala som na stehnach take cervene flaky, skoro ako alergia to vyzeralo... ale potom sa to stratilo, ked som sa konecne zohriala 🙂
U nás to vyzerá ako z Mrazika, alebo u Mrazika ako u nás 🙂 Opica si ma navnadila s tymi bezkami, zajtra vytahujem, už sa tak teším, že by som aj hneď šla s celovkou 🙂 Snehu je toľko , že aj ked spadnem, tak sa do neho akurát tak zaborim. Behať sa veľmi nedá, neprejdu ani auta, zapadli sme tesne pri dome, zajtra budeme vyťahovať 🙂 A ak nepríde odhrnac, tak len bezky alebo romantika v posteli 🙂
ja behám denne- na páse 🙂 ja vám tak závidím, že nemáte problém so zimou, ja ju neznášam...akože pri nejakej nule nemám problém vybehnúť von, ale musí byť sucho, nemám tenky do snehu...ale už teším na jar, to sa nedá porovnať s behom vonku, tá energy 😉
@barakr ano, mam 5 mesacnu malu, beham od konca sestonedelia a v pohode.
Baby, bola som vcera kuknut v Exisporte tu ciapku Adidas, co som sem hodila link. Je to uni velkost a mne bola teda riadne velká. Nakoniec som kupila v sekaci za 2,60€. Ale iné sa chcem spytat. Malitam nieco podobné ako Buff, iná znacka to bola - aj to mi bolo velké, skusila som si ju dat ako satku na krk az hore na nos a padalo mi to. Kto máte Buffku - je to nejaký originál, z akého je materialu? Jemnucký flis alebo cosi tenucké? Priblizte mi to prosím
@megba na zimnu desiatku by som sla ale az tu vo februari mozno. tak potom napis, ako bolo. a nechystas sa na CSOB polmaraton? Zda sa mi, ze sme sa "stretli" uz v inej diskusii (marcovcatka), ci nie?
dnes som bola po veeeeelmi dlhej dobe intervaly do kopca u nas vo vynohradoch a parada. Ten cerstvy sneh, radost behat. Ani zima nebola.
Musim si aj aj kupit tu Buffku, stara uz nedrzi, mala som taku super flisovu., Kde sa daju nejake lacne kupit?

@lubiduch ja mam nohavice na behanie aj mikinu nike dri fitku (bunda stala 60, nohavice mam detsku velkost na 12/13 rokov a stali 28e....damske inak presne ten isty model stali 48e)...nie su zateplene, mne zateplene vadia (mam ine) a je mi v nich horuco, takze aj pri -8 som sla v drifitkach nike a vobec mi nebola zima...teraz je dobra kolekcia nike combat...lahke veci, dobre zositie, velkostou sedia ale toto zial v sportsdirecte nemaju.....hore som dala link, co si objednavam teraz....triko maju aj u nas ale len velke velkosti, ja potrebujem xs, tak cez net....material, zositie, svy su ok.....tie kratasy nemaju vobec, takze jedine cez net.....celkom fajn nike oblecko ma zas exisport ale iba tie velke predajne, nie kazda....tam im teraz dorazila aj nova nike combat kolekcia, trika kratky rukav napr.....a ja som inak vseobecne nike oriented ako to je mozno citit z tohoto prispevku...podla mna max kvalita.....aj brat, ktory doteraz neznasal znacky uz ide po nike a este ked tak craft