Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
aj ja som ich chcela a už u nas neboli☹((
A mam odbehnute. Dnes treti krat a dala som 5.3km za cca 40minut aj s prestavkami. Pekny den 🙂
Jaj, baby, bola som aj ja dnes behať, vonku je fantasticky! Takže ak ste ešte dnes neboli, šup šup 🙂
Ten link čo som sem dala nejak nefunguje, ale choďte na www.runpedia.sk a v odkliku súťaž sú podmienky súťaže o štartovné na Rakúskom behu žien vo Viedni! Stačí napísať pár riadkov o tom, prečo beháte a ste zaradené do zlosovania🙂
Napíšte potom baby, aké sú to veci z lidla.. Ja som zatial nasla odvahu iba na športovú podprsenku odtiaľ a tuším ponožky, ale veci zatiaľ nemám odtiaľ, ale ak sú dobré, niekedy by som si možno kúpila. Veď oni majú tie veci v predaji každú chvíľu.
ahojte,
nepamatam si presne, ktora mate nieco zo zn. Karrimor..chcem si odtial vziat 3/4..nohavice, ked sa mi už lidlacka uniforma neusla 😀 😀 😀 ...
poradite???
Babulky tak aj ja sa konecne k vam pridavam zacinam behat od tepla🙂ako povinne kardio pori cvicku este mi tereba dat dole 11kg tak snad do leta..:D
mate nejaky tip na pristroj ktory vam tie km meria? dajte mi aj link prosiim🙂
@mima595 ja mam len bundu proti vetru, tak neporadim... 😒 ale je fajn, tenucka a vetracie otvory ma... 😀
@lucka127 http://www.insportline.sk/2504/sporttester-insp... ja mam takyto, nema gps, ten mam v telefone, ja som za neho nechcela vela vyhodit, kedze som zaciatocnik... 😅
ahojte, ja po cca 1,5 mesiaci tociacich sa pliag na moju osobku som konecne dnes vybehla, som myslela, ze nebudem vladat tu moju 40min, ale v pohode... tak sa tesim na zajtra, jak male decko... 😵
este som sa chcela spytat, tie co pouzivate GPS cez telefon, aku mate aplikaciu... 😕 na garminy 300 evri zbytocnych zatial niet... 😅 😀
@iconka mas peknu tvar na tej fotke 🙂
@mandragora22 nie som fotogenicka 🙂
@mima595 ja mám karimor a som spokojná, mám celú výbavu od botasiek po čiapku 🙂 aj 3/4 len tie som ešte neskúšala, kúp si aj tričko tie sú vždy za super cenu 🙂
inak ja momentálne behám 6 km za cca 40 min. 🙂 keď už píšete časy, ale teším sa na jar kedy sa budem môcť lepšie nadýchať čerstvého vzduchu 🙂
aplikáciu mám runkeeper cez android a asi po mesiaci mi prestala fungovať, idem si stiahnuť tú vyššie spomínanú, dík za tip @iconka
baby ja mam najradsej oblecko nike...ale tak u mna je to tak celkovo, nielen ze bezecke.....ja som celkovo nike-orientovana a este par veci adidas sa mi cielene pacilo....ale zas nemam problem aj s no name vecami....ale lidl mi je velke a napr. z tchiba som mala termo bezecke a a bolo mi v nich horuco....mala som ich asi dvakrat...mne viac vyhovovali nike netermo a bolo mi v nich fajn aj pri -10 ....karimor nieco mam tiez....triko s dlhym rukovom velmi rada nosim....uz len keby doladili svy, nech su hladke a uplne super by bolo...takze zaver..klasika...kazdemu sedi nieco ine 😀 😀 😀
tak pridam aj ja svoju skusenost...mala som 75 kil... 😒 ked som zacala behavat....prve dni, tyzdne ...som odbehla ledva 10minut, postupne sa to zvysovalo na 12, 15, 20 - pravda je že to zo zaciatku bolo naozaj krute...ale chcela som schudnut, lubim sa aj dobre najest, neviem sa vzdat cerstveho pečiva a chlebíka...takze toto bola cesta na ktorú som sa dala...a vydrzala som a výsledok 58 kil, co mi uplne staci...a beh sa stal sucastou mojho zivota, uplne sa odreagujem, nacerpám novu energiu, citim sa skvelo....A vsetko to chcelo a chce cca hodinku a pol (aj so sprchou 🙂 ) - beh, po behu doma klasické brušáky a večer sa kontrolovat co zjem....🙂
@janaleskova Ahoj, super výsledok s tým behom 🙂 Ja mám teraz podobnú váhu ako si mala na začiatku, chcem akurát začať behať keď kus vyschnú cesty a keď sa roztopí ten sneh... Stravu si nejak špeciálne upravila? Ja nemám problém s pohybom, skôr s tou stravou. Nech sa snažím ako snažím, stále zjem niečo, čo nemám ☹
@dievcatko_123 Ahoj, praveze ja to s tým jedenim mam podobne, neviem si odopriet ked mam chut 🙂 ale naucila som sa, ze je to vsetko v hlave takze ked jeden den zhreším...tak potom sa snazim mat trosku menej jedla a viac ovocia a zeleniny. Milujem paradajky...takze tie mam stále "po ruke" staci posolit a chrumkat. 🙂 Ale ranajky napr. si dám, cokolvek od jogurtu s vlockami az po parky s dvoma chlebmi 🙂 obed takisto, a vecer sa snazim uz po menej...ale nie vzdy to dodrzim...je to uplne normálne, ze mame chute na čokolvek a ako pisem ja sa neviem obmedzit a dietovat...a hlavne najdolezitejsie VEEEEEELA PIT 🙂 a neodopieram si ani kávu, tej sa nezdám nikdy 🙂
@janaleskova a chudla si teda vsade aj na bruchu,lebo to je moj zacarovany kruh
@janaleskova perfektné, presne toto je môj problém, že sa potrebujem najesť 🙂 ach jaj. A tiež chcem schudnúť na 58. Veď k tomu mi treba len cca 2-3 kilá, ale už dlho sa na mne držia, a stále nič ... a aká je tvoja výška? Ja som taký krpec - 165 - takže na mne všetko vidno ...
@bonaquaba áno aj na bruchu, robim len tie klasicke brusaky...avsak teraz ako sa mi narodila mala...teda pred 16 mesiacmi 🙂 to ide tazsie...ale ide 🙂
@mobilka 170cm....tak par centy navyse...a ešte som zabudla napisat ze sa kazde rano vázim...neberiem to ako stres...ale ako kontrolku aby som vedela co a ako., toto mi velmi pomaha...niekoho to stresuje, mna motivuje
@janaleskova a za ako dlho sa ti podarilo schudnúť?
@mobilka zacala som niekedy v polke decembra tak zlahka 🙂 ked sa nedalo vonku sla som do posilky...ale zas len 40min beh so striedanim chodze kedze som nevladala 🙂 a potom brusaky a domov....za hodinu vybavene - a viem ze v júny som sla do Prahy a tam uz som bola "ene ňuňo" 🙂 velkost 36 a aj to mi niektore veci boli velke. takze cca 5-6 mesiacov....najskor to ale skoro vobec neslo len po troske, po kuskoch...a priblizne po troch mesiacoch som nestihala menit veci 🙂
Babule citala som ze zhanate na behanie bundy ostalo mi par cisel od velkosti L po XXL neviem ci vam sem mozem nahodit foto alebo vam dam link mam ich za super ceny po 19.99 a posledne kusy dopredajove
su softshel jeden typ na bocne zapinanie druhy klasika🙂)
idu ako teple rozky ja len ze som tu citala ze sa niektorym z lidl neusli toto su temsterky nepremokave, vetruvzdorne, trvacne a pridusne😉
tu je link
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=171279

Kupila som si tristvrtove bezecke gate a tricko s kapucnou. A mozem behat 😀