icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tilly
28. feb 2013

@maria1610 chodis tam? ja by som tam aj isla, ale nechcem sama 😀

maria1610
28. feb 2013

@tilly napíš @megba ona chodí pravidelne každú stredu 🙂

maria1610
1. mar 2013

@tilly alebo tuto sa o tom píše viac: http://www.facebook.com/#!/behzien

megba
1. mar 2013

@tilly @opica @mirka907 babule, uz sem vobec nechodim 🙂 ale ste ma niektora tagla do rozhovoru tak mi prislo upozornenie... na zenskom behu vo viedni som bola uz dvakrat behat a idem aj tento rok... Startovne nie je lacne, ale v zahranici nie je nikde startovne lacne na pretekoch ale vazne, zensky beh stoji za to! Je to neuveritleny beh, plny pozitivnej zenskej atmosfery, perfektne zorganizovany a na to, ze tam je 30 000 zien na starte plus kazda pride s doprovodom ak nie s celym fanklubom, fakt perfektne.. minuly rok som bezala presne 3 mesiace po porode, proste som si to nechcela nechat ujst. Tricko je vzdy nike funkcne a je z tych lepsich a kvalitnejsich, ktore mozete na pretekoch dostat, resp. by som povedala ze asi najlepsie tricko, co som kedy na behu kde dostala v cene startovneho.
Chodim aj na tie zenske treningy, bola som aj teraz v stredu, ale kedze nebyvam priamo v BA ale v Senci, tak nechodim uplne pravidelne, tak dvakrat do mesiaca sa mi podari tam prist. Ale baby co ste z BA, urcite pridite, nic to nestoji a urcite vas to namotivuje k lepsim vykonom na treningu, ako keby ste behali same. Ak mate niektora otazky k behu, tak kludne piste do sprav, nech tu nepisem cele litanie k tomu 🙂

tilly
2. mar 2013

@megba jeeej, no, skusim buducu stredu, vyzera to fakt fantasticky, musim si to premysliet, mne to startovne moc nevadi, vieden mam rada, na jar tam budeme aj tak kazdy vikend v pratri, mozno by som si to tento rok omrkla ako divacka a buduci rok by som behala, ale asi by mi bolo luto sa na to len pozerat... 😀

megba
2. mar 2013

@tilly to si pis ze by ti to bolo luto 🙂 Kludne sa tam vyberte cela rodinka, je tam mnozstvo atrakcii aj pre deti, su tam stanky s obcerstvenim, sprchy v cieli, my sme tam potom stravili cely den, po behu si dam sprchu, prezleciem sa a ideme sa najest, pomotame sa v pratri...fakt to stoji za to! Len netreba moc otalat, minuly rok sa miesta vypredali tusim ani nie za mesiac.
A co sa tyka treningu, pridi teraz a neotalaj dlho. Vlastne v stredu minuly tyzden odstartoval taky program Fit za 12 tyzdnov treningovy a prislo tam strasne vela dievcat a zien, ktore nikdy predtym na tieto treningy nechodili. Takze sa nemusis bat, ze by si tam prisla akoze do nejakeho uz ustaleneho kolektivu a ze by si sa potom citila ze si nova a pod. Teraz su tam skoro vsetky baby nove 🙂 Potom sa to casom tak utrasie a chodia tam potom vacsinou uz tie iste baby a sa spoznaju viac, takze teraz ak sa chces pridat je idaelny cas 🙂

tilly
2. mar 2013

@megba ja najskor stiham buducu stredu... teraz su prazdniny, decka doma na krku, musim nejaky program riesit... 😝
super, strasne sa mi to paci... len ten trening potrebujem, teraz som dala 8km na pase (za hodinu) a som KO 😀 znicila som sa...

katpetdo
3. mar 2013

jaj musim sa postazovat...uz 2 dni som nebola behat a este asi ani zajtra nejdem. Od tej zimnej 10 ma pobolieval bedrovy klb a v piatok uz len ked osm zacala behat, tak som ho citila. Tak som si dala par dni volno...ako naschval 3 tyzdne pred polmaratonom.

zuzkakach
4. mar 2013

@katpetdo ahoj 🙂 chcela som sa opytat, ci si uz bola na polmaratone, alebo je to prvykrat? Tiez uvazujem, ze sa prihlasim 🙂 behavam sice iba hodinu denne, co je takych 9 km, lebo na viac nemam cas :( tak ale myslim si, ze v pohode by som dala aj 20 km, prinajhorsom nedobehnem 🙂 vcera sompozerala na registraciu, zdalo sa mi to trosku komplikovane. Alebo mozno si pockam az na ten zensky beh 🙂

katpetdo
4. mar 2013

@zuzkakach naposledy pred 3 rokmi, vtedy som behavala 20km/tyzdenne, takze ak behas hodinu denne, tak si myslim, ze v pohode odbehnes pokial zvolis vhodne tempo.

iconka
5. mar 2013

Ahojte, hlasim, ze som dnes bola prvy krat behat. 😀
Dala som napokon 6.3km za cca 50minut a spalila podla GPS 494kcal (2074kJ), neviem ako je to presne. Bola som na priehrade, dost som aj kracala, ale nie preto, ze som nevladala az tak, ale pomedzi domy mi bolo blbe bezat, predsa len som na dedine (sice nie som domaca, som tu len 2roky) ale nechcela som aby na mna cumeli, tak popri domy som sla rychlym krokom. Celkom som spokojna, krasne je vonku, len fuka dost neprijemny a silny vietor, ale davala som pozor na dychanie nosom a vydych ustami, aby som si nenahnala nejaku chorobu hned na uvod. Som taka rada, ze som sa na to odhodlala konecne. Ale zistila som, ze behavat budem asi cez vikendy, lebo chcem behat rano a kedze robim len rano, tak to nepripada do uvahy. (dnes mam volno). 🙂
Hura do behania 😀

mirka907
5. mar 2013

@iconka na uvod velmi pekne... Len tak dalej... 😉

bonaquaba
6. mar 2013

baby,ale sa mate dobre, co ste z BA,hned by som sla na ten trening aj rakusky beh,tak si to teda uzite 🙂

katpetdo
6. mar 2013

@iconka super na zaciatok. A neboj sa reci domacich, budes zaujimava par dni a potom tvoje behanie rpestanu riesit (osobna skusenost z behu na dedine, tiez som tu len 2. rok)

baby vcera som bola po 3 dnoch pauzy 10km a klb nebolel. Dnes som sla uz aj torchu rychlejsie, dokonca polovicu som bezal do protivetraa klb stale ok.Asi to bolo chvilkove pretazenie z toho snehu. Dufam, ze to vydrzi.

miskap2111
6. mar 2013

@katpetdo držím palce nech ten kĺb vydrží. Ja som zase mala po vikendovom behu (12 km tempovo v sobotu, 14 km relaxačne v nedeľu ) neočakávanú svalovicu na stenách, ale som to v pohode rozbehala hneď v pondelok. 🙂 Dnes len 6,5 km pomalšie, s dcérou, ale nádherné počasie! Keby to tak chcelo vydržať.

iconka
6. mar 2013

Dnes citim dost nohy, ale nevadi, aspon vidim, ze to malo ucinok a cvicenie som dala aj tak 🙂 Uz sa tesim opat cez vikend, dufam, ze pocasie dovoli. 🙂

mimka97777
6. mar 2013

🙂 🙂 🙂 Odporúčam Vám ísť na stránku: http://schudni-nitra-sk8.webnode.sk/ Ak máte neaké otázky neváhajte a napíšte 🙂 😉 🙂

iconka
7. mar 2013

Prave som sa vratila z druheho mojho behu. Kusok od bytu mam skolske inrisko, tak som ho otestovala. Je to taky mix skvary a hliny, ale nevadi, skoro ako by som po poli behela 🙂
Dala som 4.6km za cca 37minut a vraj som spalila 367kcal 🙂
Len si musim este kupit nejake oblecenie na beh, teda mala som teplaky, to bolo ok, ale na vrchu tricko, dost hrubu mikinu a softsheelovu bundu a skoro som sa uvarila 😒

tilly
7. mar 2013

@iconka wow, to je krasne

iconka
7. mar 2013

@tilly dakujem, fakt to neviem posudit, som totalna amaterka, ale tak povedala som si 15 koliecok a to som dala a sla zmorena domov, cas som neriesila 🙂

miskap2111
7. mar 2013

@iconka na to, že si behala 2x a zabehla si v kuse 37minút, tak teda klobúk dole. Ja keď som začínala, tak som viac chodila, ako behala. 😀 Ty budeš za chvíľu rekordérka.

maria1610
7. mar 2013

@iconka veru, aj na začiatku som odbehla 600 m a viac som nedala 🙂, klobúk dole...

iconka
7. mar 2013

No takto, ja som obcas aj zastala a lapala dych k tomu sa priznavam, zase taka dobra naozaj nie som. 🙂 Mozno raz.... 🙂

tilly
7. mar 2013

@iconka ja som na prvy krat dala 5 koleciek... teraz naposledy som dala 8km, ale na pase striedanim tempa

iconka
7. mar 2013

@tilly raz sa hadam k tomu aj ja dopracujem, si dobra 🙂
Ja len proste nechcem byt jedna z tych co sa cely rok odhodlavaju a hovoria od zajtra,

tilly
7. mar 2013

@iconka je to super, ja myslim, ze si zacala uplne super, len tak dalej...

opica
8. mar 2013

Konecne som bola pro 2 mesiacoch na pre mna dlhsom behu,. 12.3 km a la rande s mojim muzom.tempo slabota,ale pokecali sme si paradne.

katpetdo
8. mar 2013

@iconka supe, ze si tolko odbehla, inak teraz maju v lidl bezecke veci za smiesne ceny. Celkom sa mi pozdavaju elastaky a tricka funkcne.

iconka
8. mar 2013

@katpetdo prave dnes si idem kupit 🙂..a dakujem, ak pocasie dovoli, cez vikend pojdem opat 🙂

megba
8. mar 2013

http://www.runpedia.sk/n/darcek-ku-dnu-zien-vyh...
Baby, ja som sa už prihlásila aj zaplatila štartovné, ale pre tie, ktoré stále váhate 🙂 Skúste šťastie, možno sa usmeje práve na vás 🙂
Bola som aj v stredu veru behať na železnej na ich tréningu, a bolo super. Tak ak niektorá váhate určite prídite, stojí to za to 🙂