icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

miskap2111
7. apr 2013

@simuska1976 neboj- ubehne ti to pri bábätku veľmi rýchlo o rok si tam! 🙂

miskap2111
7. apr 2013

Dievčatá, práve čítam nové číslo časopisu Run. Pre tie z vás, ktoré s behom začínajú, určite odporúčam - v tomto čísle je dobrý článok o teniskách a bežeckom oblečení - do čoho investovať a koľko. Plus iné články, samozrejme. Mám rada tento časopis.

bbubinkaa
7. apr 2013

@miskap2111 a je normalne v stankoch?
JA SOM BOLA VCERA PRVY KRAT BEHAT.. A VERU MA KLBY BOLIA, LEBO SOM MALA ZLU OBUV :(

simuska1976
7. apr 2013

@miskap2111 ved ja sa strašne teším z malickej🙂 ale je to nostalgia pozerat v TV🙂 asi teším, ked si aj s tebou zabehnem niečo🙂

miskap2111
7. apr 2013

@simuska1976 aj ja sa teším! 🙂

bbubinkaa
7. apr 2013

Baby, beha niekto s kocikom?

miskap2111
7. apr 2013

@bbubinkaa mali by ho mať v stánkoch, aj keď tento časopis nemá až taký veľký náklad, tak niektoré stánky ho nemávajú. Ja ho kupujem v Auparku, ale majú ho tam v len jednom obchode.. Najlepšie je si ho asi predplatiť - je to 6čísel za rok, cena za číslo je okolo 2 EUR.

bbubinkaa
7. apr 2013

@miskap2111 dakujem...

sssimi
7. apr 2013

Ahojte baby. Aké sluchadlá na hudbu používate pri behaní? Ďakujem 😉

mirka907
7. apr 2013

baby KE...aj zaciatocnicky....uz spustili registraciu na night run....odporucam ist, prvy rocnik bol vyborny, verim ze tento bude este lepsi...a je to 9,17 km to dame s prehladom...startovne do konca aprila 10eur...tak sup sup sa prihlasit...
Ja sa tesim, lebo to bude paradny vikend....6.9 nightrun a 8.9 BB polmaraton....
http://www.kosicenightrun.sk/

opica
7. apr 2013

devin-ba za mnou,parada,uzila som si to.pod 1,05...spokojnost velka

simuska1976
7. apr 2013

@opica blahozelam🙂

simuska1976
7. apr 2013

Baby uz mi strašne chybate🙂 najradšej by som uz porodila, lebo mi je fyzicky hrozne, ale ešte mesiac malicka potrebuje, aby dorastla a potom sup do tenisiek a behať🙂 dúfam, ze na ten BB polmaraton to stihnem a stretneme sa🙂

alexandravs
7. apr 2013

@miskap2111 prosím ťa ako často vychádza tento časopis? je to mesačník? dakujem 🙂

miskap2111
7. apr 2013

@alexandravs Je to dvojmesačník- posledné číslo bolo marec-apríl.

megba
7. apr 2013

@opica Super! Paradne bolo! Kosa na starte ale bezalo sa perfektne, vietor v chrbte....Tiez som si to uzila

opica
7. apr 2013

@megba ty naspis cas, nech viem, kam mi treba rast ;) veru kosa riadna...ale uzila som si to paradne 😎

opicaskorica
7. apr 2013

@bbubinkaa ja sa chystam. Ale nie je to uplne obycajny kocik, ale charriot...

megba
8. apr 2013

@opica 54:22 chcela som pod 55 tak som sla stale 5 min na kilometer a v zavere som trochu zrychlila aby som to dotiahla. Nesla som ako besna, uzila som si to...

ververka
8. apr 2013

Ahojte,
citam vas tu a je to velmi motivujuce.
Zial, uz som parkrat zacinala behat a mam nulovu kondiciu, vydrzala som bezat maximalne dve minuty pomalym tempom a potom som nevladala dychat. Neskor ma zacalo pichat v boku a to som sa snazila dychat naozaj z hlboka. Dala som tak 2-4x a potom som s tym sekla lebo som to nezvladala.
Ako vas citam, asi su zaciatky velmi tazke, ale mala by som zacat, uz len pre to aby som si vypestovala koncicku a mozno zmiznu aj problemy s tlakom.
Mate rady pre zaciatocnikov ako dobre dychat? Mavam problemy, ze ma velmi skriabe v krku, alebo ze nezvladam dychat nosom.
Dufam ze tento rok to dam a zvladnem bezat aspon 5-10 minut. Motivaciu mam. Teda aspon pred zacatim.

dorothy77
8. apr 2013

dievčatá ja som začala znova behávať, bola som v sobotu aj v nedeľu, tiež nevydržím dlho, striedam beh a rýchlu chôdzu, ale tento pohyb je na nezaplatenie 🙂

katpetdo
8. apr 2013

@megba
@opica gratulujem k devinu. Myslela som na vas. Vraj bola zima, ale atmosfera musela byt super.

Ja som od CSOB polmaratonu opdpalena, teda moj lavy bedrovy klb. tyzden som som si dala pauzu, potom som bola 4x pomaly a kratko behat, vsetko bolo fajn. Vcera som sla 52min a poslednych 5mi bolest a teraz klb citim stale. Takze cela moja kondicka pojde prec, kedze ma dlhsie volno neminie.

Moje plany o jesennom maratone sa zacinaju rozplyvat. 🙂 Konecne som si chcela splnit sen, ale asi to budem musiet prelozit, lebo do oktobra-novembra by som to stihala tesne "natrenovat".

baby, ktore zacinate ,tak drzim palce nech vas beh chyti.

ververka
8. apr 2013

baby, skusali ste aj rychlu chodzu? ja planujem popri zaciatkoch behavania praktizovat aj rychlu chodzu, tak ma zaujima ci ju praktizujete a ci mate specialne rady.

katpetdo
8. apr 2013

@megba tak to si bezala dost pod 5min/km, kedze to bolo viac ako 11.5km. parada

tilly
9. apr 2013

@ververka ano, ja som najviac schudla rychlou chodzou, denne 30min s kocikom 😉 vtedy som nechala na chodnikoch 8kileciek bez obmedzovania stravy za cca. 6tyzdnov 😉

tilly
9. apr 2013

@ververka mozno ti ine kocky lepsie poradia, ale ja ked nevladzem s dychom, tak skusam dychat na dva krat, dva rychle nadychy a dva rychle vydychy

katpetdo
9. apr 2013

@ververka suhlasim s @tilly tiez dycham na 2x. Ked nemas kondicku zacni rychlou chodzou do ktorej budes postupne pridavat beh. Proste pojdes napr. 30min, ale rozdelis si to na 5+1, 5min chodza, 1min beh a postupne zacnes skracovat chodzu a predlzovat beh. A bez tak aby si vladala rozpravat. Taky strucny navod ako zacat behat, ale lepsie asi poradia baby, ktore zacinali od nuly.

tilly
9. apr 2013

inak teraz je v casopise dieta priloha o behani 😉

tilly
9. apr 2013

baby, ktore chcete behanim aj schudnut, davate si aj nejaky l-karnitin alebo lutein alebo chitosan alebo cla alebo nieco pred treningom?

lilienka851
9. apr 2013

Baby myslíte si že ak sa budem DENNE nazačiatku - nejaký ten mesiac a potom 5 x do týždna chodiť na 45 min prechádzať sa RYCHLOU CHODZOU a k tomu dám bočas 2 min beh napríklad :
15 min rýchla chodza 2 min beh 1 min rýchla chodza 2 min beh 1 min chodza 2 min beh a potom už len rýchla chôdza
že sa mi spevní svalstvo noh a zadku a dam niečo preč z bruška? ☹ Moje brucho sa mi absolutne nepáči a normálne ma desi predstava že sa blíži leto a budem sa musieť vyzliecť...trošku občas zadietujem, snažim sa vyhybať tukom takže aj stravu trošku upravujem..neprežieram sa...no pravdu: občas ano :D ale..to som robila aj pred tým a nikdy som nebola tučná..taka normálna váha vždy:D