Bielkovinová diéta
ma niekto skusenost?vysledky?dakujeem 🙂
na vasom mieste by som si kontroloval bielkoviny v moci...urcite je to zdrave pre vase OBLICKY ... kobuk dole pre ne
z mojich zisteni 100% ludi v mojom okoli z dukanovej diety schudli a zaroven sa vratili k povodnej alebo este vyssej vahe...je nemyslitelne aby clovek slapal celu tu dobu na bielkovinach...zasoba cukru ani z ketonovych tiel z tuku nie je mozna,takze to je dobra blbost pre telo,nevravim,ze aj ketonka je dobra,ale aspon existuje cyklicka.....navyse jojo efekt u dukanky je sleha jak sa patri....
@h0sher predpokladám, že i jednou z tých, ktoré v živote nemuseli a ani nebudú musieť riešiť váhu. Ak medzi také ženy patríš, tak si nájdi diskusiu stravujeme sa zdravo a nie túto. Je všeobecne známe, že každá jednostranná diéta nie je prospešná organizmu. Myslím si, že si to všetky tu uvedomujeme
@dzana78 inac som chlap,ale to je jedno,navyse sa nauc gramatiku mila slecna/pani
@ragulca dalsia co nevidi avatara-muza lol,ked nie je ziadna dieta zdrava,tak preco ju pouzivate? nechapem,to je tak tazke zdvihnut prdele a ist sportovat? staci na to 30-40 minut aerobneho treningu
@evelynm ketonka je fajin,ale dlhsie ako tyzden by som ju nerobil,kedze hladina bielkovin v moci rastie exponencialne aj s pitim vody,skor cyklicku ketonku by som odporucal...pouzivam ju na zaciatku sezony a v priebehu sezony 2-3x
@h0sher , dodrziavam sacharidove vlny v pravidelnych intervaloch. Vidim, ze sa v ketogennej diete vyznas, ale kedze sa osobne nepozname, predsa len dam viac na radu mojho trenera, ktory ma pozna par rokov, vie o tom, kolko cvicim, kolko papam, priberam, chudnem atd. Ale aj tak dakujem za podnety 🙂
@ragulca nechces si nahovorat,ze si nenajdes 30-40 minut na seba,lebo poznam velke mnozstvo mamin,ktore si ho vedia najst,to je potom len klamanie seba...ak do toho zapojis dobre stravovanie,za 3-4 mesiace vidiet velmi dobre vysledky.....dobre uz sem prestanem pisat :D lebo tu zenske zacinaju mat fobiu
@evelynm ketonka nie je o poznani seba,ineho,trenera apod. je to tvrda linia dodrziavania pomer tuk:bielkovina...tam nepotrebujes mat ziadne zdatne vedomosti,navyse cyklicka ketonka je o tom,ze vikend je "TVOJ" a tam sa mozes ladovat rychlymi cukrami kolko len chces....navyse cielena ketonka ma zmysel skor pre aktivnych sportovcov,velka x som ju testoval na pretekoch a osvedcila sa aj u biatlonistov,ale zase s nou prehanat nie je velmi dobre,nakolko vycerpavanim glykogenu a nasledne jeho doplnanie nevedia dlhodobo k zvysovaniu celorocneho vykonu
@evelynm ahoj,prosim ta ako sa vola ta tema o bielkovinovej diete,,ci je uz zrusena?
@lalinka323 , skupina je zrusena, lebo sme sa stretli s Dukanovej skupine, co je velmi, velmi podobna dietka 🙂
@evelynm jaaj tak dakujem 🙂
@evelynm ahoj..moze sa pit srvakta pri tomto typu diety?

@evelynm Lebo uz mam vycitky z obeda🙂 som v praci a nikde nablizku ziadne kura🙂 no tak som od pondelka na cistych bielkovinach a na vode ale v pohode,niesom vobec nervozna dobre sa citim a kilo a pol dole🙂vydržim