icon

Bielkovinová diéta

dzana78
7. okt 2013

ma niekto skusenost?vysledky?dakujeem 🙂

dzana78
autor
10. okt 2013

@evelynm Lebo uz mam vycitky z obeda🙂 som v praci a nikde nablizku ziadne kura🙂 no tak som od pondelka na cistych bielkovinach a na vode ale v pohode,niesom vobec nervozna dobre sa citim a kilo a pol dole🙂vydržim

ragulca
10. okt 2013

@dzana78 v pohode aj pol kila, nemusíš len vo vode uvarené, kľudne aj pečené, jediné obmedzene je, že nesmie byť obalené v strúhanke

ragulca
10. okt 2013

@dzana78 mäso akékoľvek môžeš, aj bravčové aj hovädzie, ak máš rada, tak kľudne bravčové pečené s kyslou kapustou,

dzana78
autor
10. okt 2013

O super,takze fajn vyčitky bokom🙂 dakujem vam za radu ak nieco opytam sa 🙂toto je uplne super ze sa mam s kym poradit. Jaaj a poviem vam,bavi ma to pocitujem take zatial jemne vysledky waau 🙂🙂@ragulca

evelynm
10. okt 2013

@dzana78 , ked vidis nejaky pohyb na vahe, je to urcite motivujuce 🙂
drzim palce 🙂
uz si v skupine? ak nie a chces, pridaj sa 🙂

dzana78
autor
10. okt 2013

Jasne ze chceeem .🙂 ved s tebou zacinam celu dietu 🙂jasne ze musim byt v skupine.🙂@evelynm

h0sher
10. okt 2013

na vasom mieste by som si kontroloval bielkoviny v moci...urcite je to zdrave pre vase OBLICKY ... kobuk dole pre ne

evelynm
10. okt 2013

@h0sher , bielkoviny v moci si pravidelne kontrolujem. Pri tomto style stravovania je potrebne pit vela tekutin, co takisto dodrziavam. Toto stravovanie je docasne, postupne sa kontrolovane pridavaju sacharidy. O moje oblicky sa neboj, je o ne dobre postarane 🙂

h0sher
10. okt 2013

z mojich zisteni 100% ludi v mojom okoli z dukanovej diety schudli a zaroven sa vratili k povodnej alebo este vyssej vahe...je nemyslitelne aby clovek slapal celu tu dobu na bielkovinach...zasoba cukru ani z ketonovych tiel z tuku nie je mozna,takze to je dobra blbost pre telo,nevravim,ze aj ketonka je dobra,ale aspon existuje cyklicka.....navyse jojo efekt u dukanky je sleha jak sa patri....

evelynm
11. okt 2013

@h0sher , ale ja sa neriadim Dukanovou dietou.Som nastavena na ketogenicku dietu podla odporucani mojho trenera, ktory tomu trosku rozumie 🙂
dakujem za tvoj zaujem 🙂

ragulca
11. okt 2013

@h0sher predpokladám, že i jednou z tých, ktoré v živote nemuseli a ani nebudú musieť riešiť váhu. Ak medzi také ženy patríš, tak si nájdi diskusiu stravujeme sa zdravo a nie túto. Je všeobecne známe, že každá jednostranná diéta nie je prospešná organizmu. Myslím si, že si to všetky tu uvedomujeme

dzana78
autor
11. okt 2013

@h0sher fascinuju ma takyto ludia ktory nemaju problem z vahou, ale musia sa samozrejme do vsetkeho svojim najmudrejsim nazorom zapojit 😉 ak sa tato tema teba netyka treba sa najst niekde v inej diskusii, kde sa presadis 🙂 Zlom vaz,drahá 😀

h0sher
11. okt 2013

@dzana78 inac som chlap,ale to je jedno,navyse sa nauc gramatiku mila slecna/pani
@ragulca dalsia co nevidi avatara-muza lol,ked nie je ziadna dieta zdrava,tak preco ju pouzivate? nechapem,to je tak tazke zdvihnut prdele a ist sportovat? staci na to 30-40 minut aerobneho treningu
@evelynm ketonka je fajin,ale dlhsie ako tyzden by som ju nerobil,kedze hladina bielkovin v moci rastie exponencialne aj s pitim vody,skor cyklicku ketonku by som odporucal...pouzivam ju na zaciatku sezony a v priebehu sezony 2-3x

h0sher
11. okt 2013

@dzana78 ak mas problem so sportovanim,tak sa mozeme stretnut a mozem ta hnat,Levice su male 😀 behat+bicyklovat+plavat+turistika..... supni sa do cyklo-turistickeho klubu a hotovo,a nemusis riesit ptakoviny ohladne diet

evelynm
11. okt 2013

@h0sher , dodrziavam sacharidove vlny v pravidelnych intervaloch. Vidim, ze sa v ketogennej diete vyznas, ale kedze sa osobne nepozname, predsa len dam viac na radu mojho trenera, ktory ma pozna par rokov, vie o tom, kolko cvicim, kolko papam, priberam, chudnem atd. Ale aj tak dakujem za podnety 🙂

ragulca
11. okt 2013

@h0sher sorry, nepredpokladala som, že sa tu zapojí chlap, áno zadky zdvihneme, ale nie v takej pravidelnosti, ako by sme chceli, nakoľko máme drvivá väčšina tu ešte na starosti deti, domácnosť, atď., ale to ty ako chlap určite vieš

h0sher
11. okt 2013

@ragulca nechces si nahovorat,ze si nenajdes 30-40 minut na seba,lebo poznam velke mnozstvo mamin,ktore si ho vedia najst,to je potom len klamanie seba...ak do toho zapojis dobre stravovanie,za 3-4 mesiace vidiet velmi dobre vysledky.....dobre uz sem prestanem pisat :D lebo tu zenske zacinaju mat fobiu
@evelynm ketonka nie je o poznani seba,ineho,trenera apod. je to tvrda linia dodrziavania pomer tuk:bielkovina...tam nepotrebujes mat ziadne zdatne vedomosti,navyse cyklicka ketonka je o tom,ze vikend je "TVOJ" a tam sa mozes ladovat rychlymi cukrami kolko len chces....navyse cielena ketonka ma zmysel skor pre aktivnych sportovcov,velka x som ju testoval na pretekoch a osvedcila sa aj u biatlonistov,ale zase s nou prehanat nie je velmi dobre,nakolko vycerpavanim glykogenu a nasledne jeho doplnanie nevedia dlhodobo k zvysovaniu celorocneho vykonu

dzana78
autor
11. okt 2013

@h0sher Nemusis ma hnat 🙂 ,zadok či prdel 😉 si zdvihnem ked ja budem chciet ,sportovat mam skym a to že su Levice male ma absolutne nezaujima,ja som ta o radu neprosila,dakujem ti mlady muž.. 🙂

evelynm
11. okt 2013

@h0sher , prave mi ten "moj" vikend zacal 🙂

ragulca
11. okt 2013

@h0sher hej, nájdem, najskôr tak okolo pol deviatej večer, ale to ty nerieš

h0sher
11. okt 2013

@ragulca aspon si nevymyslaj, kysni dalej
@evelynm kolko si dala dole za 1 tyzden,resp. 5 dni? 😝

ragulca
11. okt 2013

@h0sher nepoznáš ma, tak ma nerieš, táto skupina nie je vytvorená na to, aby si tu niekto riešil svoje komplexy, účelom je niečo úplne iné. Realizuj sa inde

evelynm
11. okt 2013

@h0sher , za mesiac 6,5 kg, priemer za tyzden si vyrataj, slo to tak celkom rovnomerne 🙂

h0sher
11. okt 2013

@evelynm taky je aj predpoklad mesacne,vela ludi tak zhodilo, ale najdolezitejsie je to,ze ten tuk je drtiva vacsina podkozny,co je dolezite...... parada

lalinka323
24. mar 2014

@evelynm ahoj,prosim ta ako sa vola ta tema o bielkovinovej diete,,ci je uz zrusena?

evelynm
24. mar 2014

@lalinka323 , skupina je zrusena, lebo sme sa stretli s Dukanovej skupine, co je velmi, velmi podobna dietka 🙂

lalinka323
25. mar 2014

@evelynm jaaj tak dakujem 🙂

1alenka
5. apr 2014

@ragulca ahoj aj ja chcem vedieť podrobnejšie ako je to s tou bielkovinovou dietou...tiež potrebujem zhodiť 😅

ragulca
12. apr 2014

@1alenka ahoj, konzumuješ v podstate iba mäso, vajcia, mliečne výrobky, zelenina obmedzene, môžeš všetku zelenú - šalát, špenát, uhorky, pozor na sladkú zeleninu - mrkva, kaleráb, ovocie veľmi výnimočne

milagrosss20
12. apr 2014

@evelynm ahoj..moze sa pit srvakta pri tomto typu diety?