Bielkovinová diéta
ma niekto skusenost?vysledky?dakujeem 🙂
@ragulca aha a co jedavas? Ja j bily jogurt s lidla 3%.....mozarellu sunku a ten napoj srvatkovy vecer..obsahuje vela bielkovin...len neviem ci je vhodny
.
@milagrosss20 , pozri obsah tuku a sacharidov
@milagrosss20 pri bielkovinovej diéte je obsah tukov nepodstatný, takže v pohode aj plnotučné výrobky
@ragulca super 🙂 a co vsetko mam vynechat?
@milagrosss20 všetky prílohy - zemiaky, ryža, cestoviny, múčne výrobky, ovocie, zelenina obmedzene, ako som už vyššie písala mliečne nejedávam, takže tu ti 100% neporadím
@ragulca no ja zeleninu jedavam ako prilohu...ostatne nejem vobec...
@milagrosss20 opatrne aj so zeleninou, určite nie mrkva, kaleráb
@ragulca no ja ju mam raada tak ju budem musiet vylucit...
@petra_dusakova ahoj už si si nejaké jedlá objednavala odtiaľ? Mne sa tiež bielkovinova osvedčila ale keď mám pravdu povedať niesom veľmi mäsova preto hladam aj niečo pestrejsie, 🙂
@petra_dusakova zbytočne vyhodené peniaze, to si pripravíš aj doma sama, určite ťa to vyjde lacnejšie
@petra_dusakova hm, no neviem, pripraviť si doma mäso, vajcia, príp. zeleninu má vyjde lacnejšie ako sacky. Všetko je furt v hlave, ale ked si myslíš, že takto je to pre teba lepšie, tak v pohode. Ja osobne som sa rozhodla, že takéto druhy stravovania alebo podnikania podporovať nebudem. Najlepšie sa zarába na deťoch a tlstych B-)
@ragulca ,tie sáčky sú možno pre ľudí ako ja.Pracujem na štyri zmeny,keď idem na rannú vstávam o 4.00 a domov prídem o 15.00.Okrem toho si neviem predstaviť kde by som v práci zobrala čas na prípravu plnohodnotného jedla.A nehovorím o tom,že v 21.storočí nemáme v našej nadnárodnej firme CHLADNIČKU 😀 .Ešteže sa obťažovali poctiť nás jednou mikrovlnkou pre asi 800 ľudí.
Takže mne tie séčky robia dosť veľkú službu.
Dievčatá keby naaahodou 🙂 ostali mi nejake jedla, Medidiet + Protissimo, spolu 34 kusov za 66,- EUR (par kúskov uz prešiel dátum spotreby, ale niekomu to nevadi, ved co sa moze stať sochárom 😀 tie su na konci napísane ) cena je aj tak lepšia, ako keby ste kupovali z centra.
Zoznam toho co mam -
Medidiet:
Nápoj cappuchino 02/15 1ks
Zemiaková placka 02/15 2 ks
Omeleta slanina 03/15 4 ks
Čokoládová pena 02/15 3 ks
Protissimo + ine:
Palacinky pomaranč 07/15 3 ks
Koláčiky 10/14 3 ks
Vanilka kokteil 04/16 3 ks
Kuracie nagety 10/15 4 ks
Chlieb 02/16 2 ks
Kokosová pena 02/15 1 ks
Palacinky malinový dzem 11/15 1 ks
Cesnakové sucháre 02/14 3 ks
Slaná tyčinka syr šunka 10/13 4 ks
V prípade otázok mi prosim napíšte. Dakujem 🙂
@h0sher Takže toľko k tomu. Bielkovinovú dietu odporúčajú aj lekári !! ..ja som sňou tiež začala a schudla !! no predtým ako som to začala som sa samozrejme poradila s nejakými doktormi a aj s trénermi a každý mi povedal že to vôbec nijako nemôže ublížiť iba pomôcť !!! ty si nejako veľmi múdri ale splietaš tu dve na tri !! ...
@micka1002 Mohla by si prosim ta poslat aspon 1 link, kde biekovinovu dietu odporucaju lekari ?
Ludia uz spohodlneli a zdravo chudnut sa im nechce... Alebo proste nemaju cas, preto skusaju rozne extremne diety ako Neera, bielkovinove diety a podobne. Ziadna jednostranna dieta nie je zdrava, ani bielkovinova !
Co moze byt zdrave na tom, ked telo dostava obrovske mnozstvo jedneho druhu zivin na ukor ostatnych ? Akurat zataz na oblicky, pecen a cely metaboluzmus. Neverim, ze by ti ju odobril akykolvek lekar alebo trener, ktory vidi do zdravej vyzivy.
http://www.nasezdravie.sk/bielkovinova-dieta/
http://schudnutie.peknetelo.eu/bielkovinova-die...
http://plnielanu.zoznam.sk/c/1044/ucinne--ale-n...
atd atd atd.
@marcela_bosnyakova ,,Veríme, že bielkovinová diéta je účinná a zároveň bezpečná len pod odborným lekárskym dohľadom a preto našim klientom ponúkame"
Ked niekto odporuca takuto dietu ako zdravu na stranke, kde ju predavaju, pomyslim si o tom svoje...
Zdrava nie je ziadna jednostranna dieta, ale ani byt obeznou, s tym sa neda nesuhlasit 🙂
Ale chudnut sa da aj zdravo... Len to nie je take pohodlne
Predam všetky vyššie uvedené jedla za 50,-! € pri rýchlom jednaní... Bežne vychádza jedno jedlo na cca 3,- Eura!
Ak mate niektora nejake vyrobky, ktorych sa chcete zbavit, hocijaka znacka/firma - odkupim, napiste mi. Nelubim omelety a neprosim si napoje - tych mam dokonca aj navyse na predaj, ak by ste chceli 🙂 Ale kludne mi ponuknite do spravy vsetko ostatne, kase, polievky, chlebiky, atd 🙂
ahojte, ja osobne som proti radikálnym diétam a organizmus potrebuje zo všetkého niečo =) ... takže len čisto bielkoviny nie sú dobre, rovnako ako niesú dobré len sacharidy a len tuky... jedlo má mať určité zloženie... namiesto vymýšľania diét šup do fitka alebo na čerstvý vzduch a pekne papať zo všetkého trochu =) .... samozrejme nie 3-krát do dna sacharidové jedlo alebo sladkosti =D

@milagrosss20 asi áno, pokiaľ tam nie je pridaný cukor, ja mliečne nejedávam, takže na 100% ti neviem povedať