icon

Bielkovinová diéta

dzana78
7. okt 2013

ma niekto skusenost?vysledky?dakujeem 🙂

juraj2004
6. apr 2015

Drzal som ju od noveho roku. Nechal som si tu poradit. Zhodil som 18kg. Prve dva dni boli problem lebo som mal chut na sladke. Mal som ale p. Doktora na malily a ten mi porodil co a ako. Potom sa to uz rozbehlo a kg leteli dole. Postupne somna radu dr. Kozara uberal proteinove jedla a teraz uz len doplnam normalnu stravu. ak chcete skusit tuto dietu je to ok len neberte tie ktore vam naskacu prve. Radsej berte tie kde maju lekarov na poradenie. Moja zena skusala ketofit a bolo to strasne zle. Navyse o diete nevedeli nic. Ja som si nasiel info na sme.sk http://mdiet.blog.sme.sk/c/373723/klinicka-stud...

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
bandura
3. jún 2015

prosim aky je rozdiel medzi bielkovinami a proteínmi?

daduska132
4. jún 2015

@bandura žiadny .. je to to isté .... odborne sa bielkoviny volajú proteíny.. potom sú aminokyseliny, ktoré sú základnými stavebnými prvkami a indikátormi kvality bielkovín. =) niečo o vysvetlení (stručne) nájdeš tu http://www.dixo.sk/zivotne-dolezite-bielkoviny/ 😉

monicka14
Odpoveď bola odstránená
majka_kapaloova
24. sep 2015
Používateľ majka_kapaloova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majka_kapaloova.

Ahojte kočeny. Pokiaľ chcete chutnú proteinovú diétu, doporučujem eshop Speediet na www.bielkovinovadieta.eu kde nájdete široký výber proteínových sáčkov vo výrazne nižžích cenách ako kdekoľvek v centre a v kvalite na ktorú ste zvyknuté, nech to potom nemusíte predávať 😀

cindirella
14. okt 2015
Používateľ cindirella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cindirella.

Kočky, mohli by ste mi prosím vás poradiť? Rozmýšľam nad touto bielkovinovou diétou, ale na internete je milión stránok, neviem z kadial je dobré si objednať, s čím už máte skúsenosti atd....nech nevyhadzujem zbytočne peniaze 😀

3kvietok3
14. okt 2015
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

@cindirella účinných môže byť viacero produktov, záleží už len od toho čo viac preferuješ 🙂 napr. pre mňa bolo najdôležitejšie aby to bola úplná náhrada stravy a aby to bolo prírodné a nie plné umelín a podľa toho som aj hľadala 🙂

cindirella
15. okt 2015
Používateľ cindirella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cindirella.

@3kvietok3 ja by som chcela hlavne niečo čo mi nerozhádže metabolizmus...a aby som chudla samozrejme 😀 odkiaľ si objednávala? 🙂

3kvietok3
15. okt 2015
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

@cindirella nebolo ľahké nájsť niečo čo by spĺňalo moje kritériá 😀 ale nakoniec som objednávala zo stránky ketofit 🙂 toto ti určite nenaruší metabolizmus, lebo to nefunguje na princípe drastickej diéty, ale stravuješ sa pekne 5x za deň podľa jedálnička 🙂 ja som ani nemala pocit, že držím nejakú diétu lebo som nebola vôbec hladná

daduska132
20. nov 2015

.. možno som mimo =) .. ale mne sa nezdá ako dobrý nápad jesť takéto "umelé" jedlo, ale asi by som radšej uprednostnila jedlá z čerstvých potravín.. vytvoriť si jedálniček založený na bielkovinách, zdravých tukoch a aj sacharidoch, ale obmedzene...

alenky
24. nov 2015

Zienky mozu sa popri tejto diete pit bilinkove caje???napr.0,5l na den popri cistej vode myslim

alenky
24. nov 2015

@alenky uz som sa docitala ze sa :D bylinkove caje mozu ;)

zanet63
25. nov 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja neviem ci by som dokazala dodrziavat tuto dietu..

tanicka28
3. jan 2016

Dobrý den, mám na predaj bielkovinové jedla, vhodné pre bielkovinovú dietu..
ryža - 12 kusov
cestoviny - 12 kusov
guličky s čokoládovou príchuťoou- 15 kusov
guličky s príchuťou soli a octu - 10 kusov
guličky s príchuťou barbecue - 8 kusov
guličky su ako sneck a možu sa medzi jedlami....
predam 1kus - 1,5 e ( povodna cena 1 jedla bola 3e/ kus, no niektore maju minimalnu spotrebu 12/2015!!!!!+ poštovné, uprednostním toho, kto zoberie všetko naraz

jane124
11. jan 2016

tiez ju mam odskusanu, popravde, teraz je pre mna tazke sa pocas detoxu vzdat mliecnych vyrobkov, lebo som nastavena na bielkovinovu stravu. ono bielkoviny k chudnutiu potrebujeme a ked mi niekto povie, ze nie, tak ho asi ubijem 😀 😀 😀

jane124
11. jan 2016

@zanet63 dokazala, je chutna! 🙂

jane124
11. jan 2016

@cindirella neobjednavaj nic, iba dalsie umeliny by si do seba pchala :D

jarunka75
23. feb 2016

Dobrý deň. Keby mal niekto skúsenosti s bielkovinovou diétou Protissimo alebo ju už drži. Mám na predaj jedlá,ktoré mi zostali. Kľudne mi napíšte . Príjemný deň.

mravvcek
23. feb 2016

Baby pridate ma do skupiny? Vobec netusim ako zacat potrebujem dat fole 10kg

zanet63
5. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@jane124 zeby som to predsa len skusila? 🙂

simaja
4. máj 2016

@ragulca ako sa ti to podarilo? obdivujem, ja potrebujem presne tolko dať dole

ragulca
4. máj 2016

@simaja myslím, že stravu som popisovala niekde vyššie a k tomu už len pevná vôľa, k tomu ja som musela mať hlavne všetko usporiadané v hlave 😉

lastom
5. máj 2016

pri kazdej takejto diete budu telu chybat urcite prvky, ktore sa bude snazit casom nahradit, dohnat, takze vysledok bude len docasny

monicka14
27. máj 2016
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

Baby, ja som schudla s bielkovinovou diétou gouté. Nebolo to pre mňa drastické, iba prvé 4 dni. Potom som vôbec nebola hladná. Čo som pozerala, majú rozšírený sortiment a, myslím, najlepšie ceny.

lilijanaanielik
21. aug 2016

@ragulca ahoj. Mozem sa aj po takejto flhej dobe od uverejnenia tvojho prispevku spytat na info ohladom stravovania pri atkinsonovej diete? Od zajtra nabieham na nu, precitala dom vela informácií, avsak nejake mslickosti by som sa rada spytala niekoho kto uz ma tuto dietu odskusanu. Vopred dakujem za odpoved 😉

ragulca
22. aug 2016

@lilijanaanielik skús :D, neviem, či je to presne v súlade s atkinsonovou, ale skús :D

lilijanaanielik
22. aug 2016

@ragulca myslim ze hej. Dakujem ti krasne ❤ nevies mi poradit ako je to s paradajkami, kapustou, mrkvou a cibulou? Viem ze ziaden cukor, ani med a pod -aspon si teda myslim, no so zeleninou ktoru som spomenula neviem. Niekde je pisane ze sa nemoze a niekde ze sa moze. Este som sa docitala ze miesto mlieka je lepsia smotana do kavy a teda vsetko lepsie cim tucnejsie tym lepsie-myslim smotanu ci mlieko samotne. A este si niesom ista mliecnymi vyrobkami-podla toho co som citala by sa mohli konzumovat v 2.faze ale nie ovocne, cize vlastne je to cele stravovanie na slano? Dufam ze som toho moc nepopisala aby z toho nebol guláš. 😉😉😉😉 dakujem kraaasne ❤