Bielkovinová diéta
ma niekto skusenost?vysledky?dakujeem 🙂
@ragulca velmi ti dakujem. Super. 😉 prve dva tyzdne su asi tazke, vsak? Mam dnes prvy den za sebou, zatial sa to da. Ako by mal vyzerat najlepsie jedalnicek na tieto dva tyzdne. Spravne som pochopila ze. Prve dva tyzdne hlavne vajcia, syry, maso s trochou zeleniny..bojim sa aby som pre malo fantazie nepokazila chudnutie. 😕
@lilijanaanielik 😃, tak ja som mala a mám jedálniček fadny, teraz hlavne grilované mäso, ináč potom varene, pečené, dusene, dokonca aj vyprážané, ak si spravis napr, surové cesticko - vajcia a nastruhas do nich syr. Ja som lenivá variť si sama sebe, takže veľakrát to boli len nejaké hamendexy, prazenica a tak... 😃
skuste keto dietu baby. je to chutne, lahke a prijemne mastne :D vela tuku a bielkovin, takmer ziadny cukor. prve dni budete trosku malatne, ale da sa to zvladnut. pozrite tento clanok pre zaciatocnikov http://www.vyzivovo.sk/ketogenna-dieta-navod-je..., ten stejk na obrazku ma dostal :D :D
@jane124 Pre mňa je ketodiet veľmi jednotvárna, málo pestrá. Mne sa osvedčilo gouté - chuťovo aj cenovo.
@jane124 No su tu dve hlavne diety v tejto mylsienke. Prodietix a Keto. No staci si precitat na internete skusenosti a clovek zisti, ze uz v ramci kvality produktov (chut, priprava, cena) ako ja v ramci supportu, ktory je asi to najdolezitejsie (skvela podpora, ktora sa o vas stara aj po skonceni diety aj ked uz NIC neplatit), je extremne plus prave pre nich. Volila by som teda Prodietix, ten odporuca aj moja trenerka co viem a celkom casto.
@rika888 Tak ako som pisala aj v inom vlakne, tiez mam skusenost s Prodietix. Co je dolezite: cenovo sa to da zvladnut, cena je zaroven aj lepsia ako u Ketodiet, chut je vyrazne lepsia, support skvely, cokolvek sa clovek opyta ohladom stravy/chudnutia/zdravia, support profesionalne a velmi milo odpovie. Za mna topka.

@lilijanaanielik kapustu, paradajky, cibuľu môžeš, ale v obmedzenom množstve, mrkvu nie. Čo sa týka mliečnych výrobkov, určite radšej plnotucne, kľudne smotanu, nie nizkotucne. Jogurty rovnako smotanove, ale iba biele. Ja síce mliečne výrobky nejdem, nemám ich rada. Určite akékoľvek mäso, okrem párok a dietnej salámy, to môžeš. Rovnako môžeš neobmedzene aj vajcia, zelenú zeleninu tiež môžeš. Vhodné je prvé dva týždne minimalizovať aj príjem zeleniny- takisto zdroj sacharidov. Potom pomaly pridávať aj ovocie po mediaci, mesiaci a pol, podľa toho koľko chceš schudnúť