Breussova diéta
Ahojte skúšali ste niektorá túto diétu ? Naša liečiteľka mi ju odporučila
Len akurát zabudla povedať koľko coho piť
Viem že ráno bylinkový čaj ( aký ? Koľko ?)
Desiata stáva 1.5 DC
Obed polievka s cibule koľko ?
Desiata sťava 1dc
Večera čaj koľko ? Počas dňa koľko vody ?
Prosím reálne tie ktoré ste ju držali tých 42dni ...
Bude to brutus ale musím už sa nevládzem hýbať ( 160cm 84kg a 28r ) 😏
Každopádne ďakujem za vaše odpovede
@janai1 Boh môj dobrý
Ja rakovinu nemám ... A takýto drbly koment si nechaj pre seba ... To čo píšu má absolútne nezaujíma.
Pýtam sa žien na skúsenosti
Nie to čo čítajú na internete !!!
To čo píšu je vedecky podložený fakt a každý kto má zdravý rozum to chápe
@janai1 ale jasné 😆
Bože ty budeš strašne jednoduchá. Lenivá cvičiť a normálne sa stravovať ale receptu na liečbu rakoviny od ELEKTRIKÁRA veríš 👌🏽 wau
5 minut mi trvalo vygooglit https://www.nasezdravie.sk/magazin/breussova-di... . Ked vies napisat na mk dlhu spravu, rychlejsie je vyhladat si to sama. Na chudnutie by som na tvojom mieste rozhodne zvolila nieco ine. Kompletna zmena zivotospravy, lebo aj tak ak sa vratis k povodnemu fungovaniu budes tam kde si bola. Par dni ti sice moze pomoct, taky ako keby detox ci opatovne nastartovanie. Ale nie uplne detox, lebo telo detoxikuje same aj stale. Skus prerusovany post, ale nezabudni pit. Nejedz sladke, hyb sa, zarad viac zeleniny, nemapchavaj sa vecer. Aj tak je pre organizmus zdravsie dat to dole pomaly
Toto sa nedá vydržať dlhodobo...či chceš alebo nie,chute raz zvíťazia. Ak chceš schudnúť,treba znížiť príjem a zvýšiť výdaj. Mne napríklad pomohol IF 16/8. A celkovo som znížila sacharidy...nie vylúčila,iba znížila. Upravilo sa mi trávenie a cítim sa celkovo lepšie.
Ja by som do tejto diéty nešla, pekne sa dá schudnúť s kalorickými tabuľkami .. a aj sa najes .. na tejto diéte nemôžeš byt cely život, a keď sa vrátiš spat k normálnu príde jojo efekt a kilá budeš mat spat. Radšej by som to neskúšala.
@didiana333 Ahoj, za ako dlho si videla vysledky pri IF 16/8? Aj si si pocitala popri tom kalorie, ci jedla si na co si mala chut, len sacharidov menej? Coraz viac pocuvam, ako si to ludia chvalia. Spozorovala si nejaku zmenu uz aj 1.mesiac?
@janci27 vieš,ja som si povedala,že uvidím kolko vydržím 😉 prvý krát som sa vážila po šiestich týždňoch a mala som o 7kg menej...cítila som sa celkovo lepšie a potešilo ma to,tak som pokračovala ďalej 😍
@janci27 ps: nepočítala som kalórie,to mi neskutočne lezie na nervy....
Radsej skus prerusovany post
Ja som držala podobnú. Bol to pôst na ovocno zeleninových šťavách. A teraz ma vezmi úplne vážne. Bez poriadnej prípravy a naštudovania si ako má vyzerať pôst a hlavne ako má vyzerať návratová fáza sa do toho nepúšťaj! Je to nebezpečné. Áno schudneš rýchlo. No za akú cenu a ako dlho ti to vydrží?
Ver mi, šla som do toho tiež s tým, že musím schudnúť ale toto nie je dlhodobá cesta.
Každopádne bol to spôsob ako som na veľa problémov v živote začala nazerať inak lebo úplne sa ti prečistí hlava. No naozaj to chce dohľad niekoho skúseného.
P.S.: Bez klystyru do toho ani nechoď.

A ak veríš ze ťa to vylieči z rakoviny tak to držím palce 👌🏽