Breussova diéta
Ktora z vas pocula o tejto diete? je to pitie zeleninovych stiav a vynechanie tuhej stravy...tato ocistna kura je skvelym zivotabudicom pre cely organizmus...studie dokazali ze je to prevencia proti rakovine, zlepsuje travenie, zbavi organizmus od plesni a parazitou a ma vyborny ucinok na lymfaticky system...a okrem toho sa da schudnut za 40dni az 15kil...mna to presvedcilo od zajtra teda od 5.4 idem nato ktora sa prida ?
Pozor, potom to uz nie je Breussova dieta. Jej primarnou ulohou nie je schudnut, ale ocistit telo a bojovat proti rakovine.
@bandura
Potom treba davat pozor s tym ovocim, na detox hlavne zeleninu. Ovocie obsahuje velke mnozstvo fruktozy, ktora je pri detoxe a chudnuti neziaduca.
@mamkabeika ano to viem...ja som v januari 20dni chudla a to s acidkom uhorkou a koprom aj cesnakom zhodila som 13kg...a pritom to je mlieko tak ked budem mixovat a odstavovat zeleninu aspon 30dni verim ze vaha pojde teda musi ist dole
takže môžem odšťavovať akékoľvek ovocie a zeleninu v akomkoľvek množstve to piť? A čaje? aké k tomu? Mám v tom teda hokej. Tie čo ste to držali neboli ste slabé?
Dievcata tak mi to nedalo a isla som pohladat tu knihu a nasla som 3 super knihy:
Liečenie rakoviny, leukémie a iných chorôb prírodnými prostriedkami
Rudolf Breuss · Vydavateľstvo: Kalligram, 2010
Detoxikácia organizmu
Zmena života k lepšiemu
Katarína Horáková · Vydavateľstvo: Metro Media, 2007
je uz aj novsie vydanie, ja mam tuto z r. 2007
Liečenie prírodnými šťavami (Liečivé účinky ovocia a zeleniny)
Johan Richter · Eko-konzult (2013)
Baby vsetko sa da objednat z martinusu, nie su to drahe knihy a dakujem za zalozenie temy aspon som sa donutila pohladat ich a skusim sa aspon trochu ocistit aj ja od cukru
Baby nasla som to aj tu http://www.uloz.to/hledej?q=rudolf+breuss
dievcata ktore dari sa vam dodrziavat? ja sa musim priznat ze som porusila ☹ mame este posviatkove lahôdky, ktore mi aj tak neprospievaju lebo sa citim potom tazko
@bandura ja to ale ozaj nerobím primárne kvôli váhe, nemám nejaké extra kilá navyše a tak som sa ani nevážila. Mám na brušku nejaký tuk, na stehnách, ale normálna postava...samozrejme, bola som štíhlejšia, cítila som to na oblečení. Možno jedna konfekčná veľkosť? To som mala týždeň len čaje a šťavy, týždeň len čaje a týždeň návratovky len zelenina tepelne upravená, aj surová a trošku ovocia. Ale ak máš nadváhu, tak ti pôjde dole viac. Tú oslavu som vydržala...to bol práve ten týždeň len na čajoch. Bolo to ok. Hladná som nebola, len chute...ale to sa dá zvládnuť.
@bandura, ja som sa raz nechala inspirovat mojim svokrom. On velmi schudol ale islo mu o detox. Takze prvy den pijes len citonovu vodu. Druhy den (a ostatne dni) pijes mrkvovu stavu 3x denne a popritom citronovu vodu a drzal to tyzden. Ja som sa na to dala, vydrzala som len 4 dni, ale schudla som 2,5 kila. Pocas diety som sice bola strasne hladna, ale nemala som vobec chut na sladke. Tuzila som len po normalnej strave. Zial vydrzala som len 4 dni, mne bolo na umretie od hladu. To sa da zvladnut len ked si doma a nechodis do prace. Snad sa mi to este aspon raz podari. Svokor si to velmi pochvaloval, ako sa nabil energiou. Ako ocista je to super. Ja som valstne tak zacala dietu a bol to super start.
@katka1981 katka ja som podobnu drzala tiez ale iba jeden den lebo mna z toho strasne prehnalo pila som vodu s citrónom rano som si dala smothies jablkove a poobede a vecer smothies mrkvove som si pomixovala...a aj v noci som mala take tlaky ze celu noc na wcku som presedela je to vyborne aj na ocistu criev
@bandura ďakujem 🙂 , mne to príde, že by zvládol každý...stačí mať cieľ a motiváciu. Na "obed" som mala prevarenú vodu s citrónom a stéviou a podvečer odšťavím cviklu, mrkvu, zeler a petržlen, potom ešte žihľavový čaj a lyžicu konopného oleja. Teším sa na kvalitný spánok. Vždy počas týchto kúr sa úžasne vyspím a zobúdzam sa s príjemným pocitom...to sú veci, ktoré mám na tom veľmi rada 🙂

@ragulca ja osobne to chcem kvôli detoxikacii lebo mi to odporucila lekarka že sa ma detoxikovat som zanesena liekmi a alergicka som strasne na vajcia, muku, orechy atd...mam vyrazky na chrbte a neviem sa ich zbavit a tiez aj kvôli chudnutiu rada by som zhodila cez 20kg...ja to budem robit tak že v ten den na aky druh ovocia alebo zeleniny budem mat chut tak taku si namixujem...popritomm popijat caj a vodu budem