icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

andreina143
7. feb 2013

ahojte kocky... ja idem na kontrolu dnes CD poctivo dodrziavam tak som zvedava ako dopadnem🙂 len som si dala kafe s mliekom ale len raz lebo inu vypit neviem.... tak uvidime co som tym narobila🙂

vynona
7. feb 2013

@lenkaz357 Inak ja si myslim, ze ten cukor je zbytocny a skodis si zbytocne, proste na neho zabudni uplne, tie koktaily a tycinky su sladke, tak by si to mohla vydrzat 🙂

lenkaz357
7. feb 2013

@vynona ja som si to nejako ani neuvedomila, ze cukor do zalievky 🙂 ale v pohode vydrzim, za cele 3 mesiace som sice jedla sladke iba na Vianoce, no tym sa nejako nestresujem 🙂 Vlastne by sa nemalo ani nic kysle, ked nemozme ani kysle uhorky, teda nechapem potom tie recepty v knizke. No tazku hlavu si z toho nerobim, o 3 dni som zase v ketoze a dufam, ze sa to opat rozbehne. Zajtra idem na kontrolu, som zvedava co mi povie.

katarinakatkakatuska
8. feb 2013

Ahojte, tak som bola dnes na kontrole, schudla som 7,7kg za mesiac. Potvrdilo sa mi, ze mam divnu domacu vahu, ktora ukazovala -10kg 🙂. Ale poradkyna mi povedala, ze to moze byt vodou... hm... Pokracujem dalej, ale uz len pozvolna, lebo sa stahujem do zahranicia koncom mesiaca a tam CD nemaju, takze bohuzial... Drzte sa.

lenkaz357
8. feb 2013

ahojte, takze dnes mam za sebou kontrolu. Pytala som sa na tu moju stagnaciu vahy, ale ze je to normalne. Myslela som, ze som dala dole 2 kila, tak nakoniec to boli 3 🙂 Povedala mi, ze moze mat na to velky vplyv aj psychika, no ale stresy su uz prec, tak snad to bude ok 🙂 No a tie recepty v knizke, ktore som si ja pozerala sa tykaju udrziavania vahy, takze som si svojou zalievkou narusila ketozu 🙂 ale nevadi, pokracujeme dalej 🙂

almavija
8. feb 2013

ahojte ja mam dnes za sebou kontolu po dvoch tyzdnoch islo dolu 4kg,dietu drzime spolu s manzelom ten ma za dva tyzdne dolu 6kg..z pasu isli dolu 3cm,aj cez boky,prsia 7cm.ideme skusit dalej ako to pojde,zobrali sme si tycinky ,kase kokteily,inak ten ich zeleninovy bujon je super. 🙂

vynona
9. feb 2013

@almavija No chlapi chudnu rychlejsie, maju viac svalov a menej tukov a nejak inak im funguje organizmus.

almavija
9. feb 2013

@vynona ,oni maju vsetko jednoduchsie,ale tesim sa s nim, aspon mam trosku podpory.

andreina143
9. feb 2013

Noo tak po kontrole po prvom tyzdni ja -4 kg a mamina -5kg ja som mala velmi silnu ketozu a mamina skoro ziadnuale uz ju ma kupili sme si tie pruzky natestovanie... a pokracujeme dalej...

vynona
10. feb 2013

@andreina143 no prvy tyzden po tych troch dnoch som mala tiez silnu ketozu, ale nejak v poslednej dobe ju mam uplne slabucku aspon podla tych papierikov, nieco sa zmenilo, ale chudne dalej, prve styri kila su podla mna viac menej voda nie tuk, skutocne chudnutie ide az potom a vyrazne sa spomali

almavija
10. feb 2013

@andreina143 super, velmi pekne,, ja som za dva tyzdne dala prec len 4kg,no potesilo ma aspon meranie tam som videla ze to ide dolu.

vynona
10. feb 2013

Inak som citala a prisla som na to, preco mam asi slabu tu ketozu, ja totiz jedavam len chude maso vecer vacsinou, ciste bielkoviny a citala som, ze pokial telo ma malo sacharidov, tak si dokaze tie sacharidy a glukozu z bielkovin vytvorit, takze treba jest nieco tucnejsie, aby bralo energiu z tukov a netvorilo si sacharadidy na energiu prave z tych bielkovin, takze mozno pridam nejaky tucnejsi syr namiesto toho masa obcas, samozrejme treba davat bacha na kalorie. Ale malo by to byt ok. Ja som aj s tym masom kazdy den schudla vyse sest kil za tri a pol tyzdna a myslim, ze to je vyborny vysledok

almavija
11. feb 2013

@vynona ja si kupujem tvrdy syr Kleopatru, dnes som dokonca kupila Ďumbier light s nizkym obsahom tuku ma 3%,a esta Cottage biely.

michichi74
11. feb 2013

Ahoj dievcata uz viac ako mesiac citam vase pribehy postrehy a zistenia ohladom diety a chcem sa vam pochvalit. Pridala som sa k chudnucim aj ja. Mam za sebou mesiac ako ja hovorim "praskovania" a 12kg dole. Vcera som si kupila rifle o dve cisla mensie a som nesmierne rada ze som sa na to aj vdaka vam dala. Dakujem vam vsetkym. 😲 😲

mimi000
12. feb 2013

@michichi74 prosím ta to na týžden stojí ta diet cca 63-€?? Dakujem za odpoved.

vynona
12. feb 2013

@michichi74 no 12 to je fakt dost, az moc by som povedala, ze ides moc rychlo, tak aby sa to nevratilo, len si davaj bacha, inak gratulujem.

andreina143
12. feb 2013

@mimi000 hej hej na tyzden je to 63EUR... ale nekupujes pre seba nic ine🙂

vynona
12. feb 2013

@almavija no ale ja sa prave bojim, jak tam pisem, ze ked chces udrzat ketozu, musis jest tie tuky, aby si z nich telo bralo energiu, inak si vytvori z biekovin cukry a to Ta z ketozy vyhodi. navyse uz som davno niekde pocula, ze ono to zas tie nizkotucne mliencne vyrobky neni take terno, pretoze ten tuk je nahradeny laktozou alebo inymi skrobmi a to je prave horsie, to iste jogurty, citala som aj, ze odtucnene mlieko ma moc laktozy a viac sa z neho pribera potom nez z plnotucneho.

peep007
12. feb 2013

mam za sebou mesiac-6kg dole a 7cm v pase🙂 a to nedodrziavam striktne....niekedy aj zhresim sladkostou...snazim sa ked jest tak cca oddelenu stravu plus polievka z CD a kazde rano kokteil...no pomaly idem dole🙂))teraz som ale bola chora tak som sa dopovala aj ovocim, ale podla mna to nie je az take strasne🙂)

moischaaa
12. feb 2013

baby ja vas strasne obdivujem ze idete do toho , ved to podla mna keby videl odbornik lekar ved to urcite neni zdrave , ale tak to je len moj nazor a nie v zlom 😉 ja som schudla vyse 30kg upravou stravy na delenu a kila isli dole jedna radost, neviem si predstavit ze by som fungovala tak ako vy , zo zdravotneho hladiska je ideal ked chudnete mesacne cca 4 kg ... drzim vam aj tak palce 😉 neberte to ako demotivaciu ani nic podobne 😉

vynona
12. feb 2013

@moischaaa no nebezpecne to ale neni, je to vyvinute lekarmi prave a aj otestovane. Citala som aj nezavisle clanky, ale je to dost drsne, jedine riziko je jojo efekt, ale to neni nic ine, nez ze sa vratis k svojej strave, takze je to na cloveku

mimi000
12. feb 2013

@peep007 prosím ta ty to ako kombinuješ??? mne sa jedná o to že či sa to dá aj neako skombinovať s normálnou stravou mne hlavne ide o to že to strašne moc stojí

andreina143
12. feb 2013

@vynona ahoj ked pises o tych tukoch mne to poradkyna vysvetlovala tak ze ked mas ketozu tak si telo berie energiu z tvojich tukov ... preto chudnes... a z tych si vytvara tie potrebne latky na fungovanie🙂 preto je to dieta ktoru pouzivaju aj sportovci lebo pri nej zostava zachovane svalstvo... neatrofuje.... ja som si o tom dost citala tu🙂http://rockgym.sk/trening/ketoza-brutalne-chudn...... ja len abysi si neposkodila jedenim tych veci🙂 precitaj si to a uvidis🙂

andreina143
12. feb 2013

@mimi000 podla mna ked si zratas kolko ta stoji normalna strava na den a tak sa dostanes na rovnaku cifru.... 🙂 kedze nic viac nenakupujes.... teda ak drzis striktne len cd🙂

zuzana808
13. feb 2013

Drzim 7 den...mam dole iba 2 kilecka....kazdy den si davam medzi obedom a vecerou zeleninu...kolko sa tej zeleninmky moze za den zjest......pani mi povedala ze tak s rozumom...kolko to je? 😉

vynona
13. feb 2013

@andreina143 a co myslim, ze cim by som si mohla poskodit? Ja som o tom teda dost citala a oni prave pri tej ketoze musia jest hlavne tucne, aby si telo netvorilo cukry z bielkovin, z ktorych primarne berie energiu. Nejak neviem, co teraz myslis, ja sacharidy nejedavam. ked si precitas, co jedavaju ti ludia, aby dosiahli ketozu, tak prave su to tucne jedla - vid napr. aj atkonsonova dieta. CKD je pre kulturistov a sportovcov, co makaju v posilnovni. Len teraz neviem, co si myslela tym, ze si mozem poskodit. No ved prave, ze sa berie energia z tukov, ale ja som napsoledy pisala, ze ked jedavas moc bielkovin, cistych, jak napriklad ja som si nieco vzdy vecer dala, tak sa moze vraj stat to, ze telo pretoze mu chybaju cukry si tie bielkoviny premeni na cukry a moze Ta z tej ketozy vyhodit a ja myslim, ze to sa mi stalo. Mam ju teda hodne slabu a pritom som nezjedla gram sacharidu navyse.

Ale precitaj si co oni jedavaju, niektori, aby sa dostavali do ketozy, musia vypit pohar olivoveho oleja, jedia slaninu a viajcia, aby z nej nevypadli. Proste chudnes tuky tukom. Ja ale neviem, kde je chyba u mna, ale prave asi malo tukov, to si myslim a moc tych bielkovin.

vynona
13. feb 2013

@zuzana808 no to je s rozumom 🙂

zuzana808
13. feb 2013

Ale kolko a co? brokolica? a kolko? salatove listky? kolko ...mozem osolit alebo okorenit salatovym korenim? alebo uhorku? alebo vareny petrzlen?

zuzana808
13. feb 2013

@vynona A prosim ta jedavas aj meso? a kolko ? 50g..100g...?

vynona
13. feb 2013

@zuzana808 No ja to maso jedavam, alebo vajco, bielka hlanve, kupujem si morcacie alebo kralicie filety a uvarim to vo vode, osolim to fakt len malo. Zeleninu by si mala len bielu alebo zelenu, ja jedavam obcas maly kalerab, max. dvesto gramov, toho masa sa snazim do 200gr. Ale prave som zistila, ze mam slabu tu ketozu a myslim, ze to je prave tymi bielkovinami, ze si ich proste organizmus zmenil na sacharidy, neviem teraz. Za tri a pol tyzdna som schudla sest kil aj s tymto jedlom. Ale aj tak, neviem, jak to pojde teraz dalej, posledne dva dni som zjedla tucny syr, kvoli tukom. No mne ide o to, co ked jdavam len CD, tak som fakt hladna a to je cesta do pekla, potom by som zjedla kadeco, takze toto bolo taky kompromis, ze radsej schudnem o dve kila menej, ale v pohode. Lenze sa teraz bojim, aby sa mi to chudnutie bez tej ketozy nezastavilo.