Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
som strasne hladna..strasne zacinam byt nervozna a k tomu mam taku krizu ze si asi nadzgam nieco do ust..pomoooooooooc
zienocky ako to zvladate..sak je to tyranie...nie som az taka hladna..ale hodinu pred dalaim jedlom som neskutocne....uz mi nic nechuti....poriadne..idem si asi spravit uz jest a wecer si zalejem vegetu....lebo neznasam vykend..kazdytu papa rezne len ja te prasky....boze asi sa odstahujem🙂...
Zienky, mna by zaujimalo ze to asi tak stoji. cca na mesiac
@katrina122 neboj nič, to prejde uvidíš prvé výsledky ťa naštartujú a ani nepomyslíš na iné jedlo, len treba vydržať prvé dni, tie sú ťažké asi pre každého, ale na druhej strane si predstav seba v lete ako štíhlu babu napr. na kúpalisku či pri mori 😀 , ja napr.každý deň skúšam staronové oblečenie, také ktoré som nemala srdce vyhodiť, hoci mi bolo malé alebo som ho už ani neobliekla a vytešujem sa ako malá, že mi je všetko dobré ale aj veľa vecí veľké už si sem tam aj dokupujem 🙂 tak vydrž a keď máš veľký hlad urob si kávu alebo čaj alebo sa napi vody, tej pi veľa, veľa... 😉
Dievčata uvazujem ,ze pojdem do CD ,len mi prosim napiste ,ako chutia tie polievky ? dakujem
@anes52 no tak to ano vcera som bola s kamoskou na kave a ta si vsimla ze mam mensie brusko...dneska na vahe 69... bolo to super.... potesilo ma to a ma to nakoplo do dalsieho boja s kilami... uplne som nadsena... sice ppcitujem uz to na sebe ale su to -4 kg ...ale zacinam sa citit skvele🙂 tak tak..vela vela wodicky..utekam doprace a o 8 zacnem prvym papanickom...;) uz mi troaku skvrka v brusku...ape da sa to..uz len tym ze to ide pekne dole ...13-ty den a uz to budem hadam lepaie a lepsie
Ahojte nezostali nahodou niekomu tyčinky jogurtove a brusnicove ?
DIEVCATA....🙂 Tak ako vám to ide? ja už normálne keď si pomyslím na normálne jedlo tak mi je s toho zle, ako som mohla dávať do seba té bagety, hranolky a všetko z rýchleho občerstvenia, konečne môj mozog si zainteresoval, že to už viac moje telo nebude chcelo🙂 jupyyy.... nemám vôbec hlad, ani len na fajný punčový koláčik či veterník nepomyslím, konečne sa po tejto diéte začnem stravovať len zdravo... ide to síce pomaly, mám zo 73kg-69kg ale som neskutočne rada, a idem ďalej , moja vytúžená váha je dostať sa na takých 56 kg pri výške 164cm... ešte ma čaká dlhý boj, ale ja to zvládam, začiatok bol úplne ťažký, ale po 14 dňoch si konečne môžem povedať, že som to zvládla, sem tam bol na začiatku aj prehrešok(sem tam som si dala za lyžučku kuracieho mäska s cestovinkou, ale bolo to fakt len na jazýček, žiadne väčšie množstvo), ale to hádam robila každá z nás, čo bojuje s tými hnusnými mazľavými tukmi.. už sa viac nedokážem pozerať na to brucho, nohy a zadok sú v pohode ale moja vrchná časť tela je jak lopta do bazéna... dúfam, že to vydržím až do konca..TAK BOJUJEMEEE.. nevzdávajte sa žienky... je to ťažké, ale až tak ťažké to zase nie je.. dá sa to, hlavne ak vidíte prvé výsledky, tak Vás to posúva ďalej a ďalej....
KUPIM VSETKO, CO SA KOMU ZVYSILO, PISTE ZIENKY..
Ahojte,
od zajtra idem na dietu, viete mi poradiť, ako si najlepšie "zarobiť" to jedlo? Konzultantka mi to vysvetlila, ale uvítam rady od vás, ktoré ste to absolvovali.
Ešte sa chcem spýtať, konzultantka vás len vážila? alebo aj merala? Diky
@jj_anka ahoj a vitaj medzi nami, ja si nápoje rozrábam v studenej vode cca 3 dcl vody vsypať obsah vrecúška a najlepšie rozmixovať ponorným mixérom, polievky vsypujem do prevarenej vody, ale nie už vriacej a tie stačí rozšľahať vidličkou.Mňa vždy váži aj meria, viem že to je najspoľahlivejšie niekedy totiž neschudneš ale centimetre ubudnú, drž sa a pevné nervy , prvé dni /3-4/ sú najťažšie.Ja som už na CD štvrtý mesiac a dá sa 🙂
@jj_anka ahoj možno ti ich dala preto, lebo nemáš vysokú nadváhu? koľko meriaš ak sa smiem opýtať, a koľko vážiš?
Ahoj. Chcem schudnut 20kg, vyska 172cm, vaha 79. Vsade čítam, ze s kašami sa nezačína, dokonca ma nutila tie tyčinky zobrať, tie som nechcela. Inak vôbec ma konzultantka nepomerala, iba odvážila.
Chodím do nr. Dnes jej idem volať, že tie kaše jesť nebudem, snád nebude robiť problémy a vymení mi ich za tie napoje. Mozete mi este poradiť cena kase a toho koktejlu je rozdielna? Dakujem.
ahojte, asi som nova v klube, dnes je moj treti den s CD takze ma asi to najtazsie prekonanie estelen caka... dufam, ze to zmaknem... zatial je to v pohode, len neviem ci sa drzim psychicky, ze si hovorim, ze som silna a to zmaknem alebo sa dostatocne moje telo zatial oklamava, ze nie je hladne :DDD
ja som na 3 sackoch denne, voda a kava, zatial som nedostala chut na tycinku... dostala som hned aj kase, zobrala som si ich menej, vcera som si dala jednu a chutila ok, zatial mi chuti v pohode vsetko asi od hladu :DDD
mne este konzultantka povedala, ze vzhladom podla merani a prijmu kcal mozem pridat bielu zeleninu ako salat, kalerab atd, ale zatial som to nepridala, zatial mi to nechyba.. tak dufam, ze to ani nebude chybat, drzim vsetkym palce a hor sa do toho...
baby,mam na predaj tycinky a napoje, ak mate zaujem píste na internu postu
Ahojte, tak ja som si to tu cele precitala a naozaj vas obdivujem a urcite od juna chcem ist na tuto dietu aj ja, len som sa chcela opytat, ci ste poculi o EXANTE diete, ktora je uplne ta ista s tym, ze sa ale da objednat cez internet a dokonca tam maju celkom dobre zlavy a je to tiez britska dieta, neviem, ci s tym mate niekto skusenosti, ale ak ste ju skusali, tak napiste nazor a ak nie, tak tato cambridge bude asi istejsia 🙂
Link : http://www.exantediet.com/diet-products/4-week-...
Prosila by som zodpovedat otazku,ci mozem tuto dietu drzat aj pri diagnose -rakovina.Lieky beriem tamoxifenfen uz 11 rokov a teraz mi to chce onkolog vysadit.Mam 66 rokov a vzdy som vyz.erala dobre.Potrebovala
by som zhodit 12-15 kg.Dakujem
Od zajtra začínam aj ja s CD. tak mi drzte palce nech vydrzim tento prvy tyzden.
@marika114
Ahoj,určitě bych konzultovala s onkologem.Vytiskni si složení CD a poraď se s ním.Řídila bych se jeho doporučením.Přeci jen je to dieta s extrémně nízkým příjmem , tak aby jsi si neublížila.Na vlastní pěst bych do této diety nešla, to raději upravit jídelníček...(Zcela určitě bych se o radu neobracela na poradkyni CD)

@samponka môže sa aj biela ryba na prírodno t.j.na vode alebo grilovaná ale iba v extra týždni teda po min.3 týždňoch na 3xCD , niekto ako napr. ja až po 4 týždňoch s CD extra týždeň, ale to asi záleží podľa nadváhy, súdim podľa seba, ja som mala veľkú.