Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@katrina122
😀 já taky a ještě mi vadí to řazení příspěvků ve skupině a komentáře pod nima...
Cafko, mám dilemu, zajtra idem na kontrolu za 14 týždňov som dala dole 14 kg, pri plnej náhrade stravy 3x CD, z toho za mesiac 8 kg a potom to už išlo veľmi pomaly, rozmýšľam, že zajtra im poviem, že chcem isť na 2x CD a 1 x jedlo. Máte skúsenosť, chudnete aj pri tom? Lebo podľa mňa toľko by som schudla aj pri 2x CD + 1x jedlo. Okrem toho nemala by sa držať plná náhrada iba 12 týždňov a potom postupne už prechádzať?potrebujem dať dole ešte 8 kg, Vy kt. ste schudli neskutočne veľa tak ste to naraz bez prerušenia CD alebo po 12 týždňov ste prešli postupne na normálnu stravu 2 CD+1 jedlo potom 1x CD a jedlo a po pauze znovu ste začali CD? Ď. za radu. 😉
bernadette
ja som mala plnú náhradu stravy len 14 dní,akurát dnes mi pridala zeleninu ,ale naďalej mám 3 CD na deň
@bernadette ja som na CD od 20.1.,nechce sa mi rátať koľko je to týždňov, teraz v piatok som bola na meraní, schudla som už 26 kg, prsia -18 cm, pás -23 cm, boky-20 cm, cítim sa super a som stále na 3x cd,samozrejme mávam extra týždne a sem tam sa mi prihodia aj extra dni, teraz mám veľa rôznych akcií tak sa mi vždy nedá vyhovárať sa a dám si aj víno a sem tam aj kadečo "pozobem" ale ešte by som chcela vydržať na 3x CD aspoň do 20.6.,bolo by to 5 mesiacov, myslím si že ak potrebuješ schudnúť už len 8 kg kľudne môžeš prejsť už na 2x CD+ jedlo, ja som tieto dva týždne dosť zobala a schudla som 3 kg, zajtra napíš ako si dopadla a samozrejme aj ako si sa rozhodla, 😀
@anes52 Wauw, gratulujem to máš super výsledok, rozmýšľam aj kvôli tomu, že ja tiež budem mať teraz veľa akcii, a čo sledujem na sebe že poslednej dobe stále pociťujem hlad pritom ja nie som veľká jedáčka ani nikdy som nebola a vôbec som stým, nemala problém ani prvých dňoch keď som začala s CD prvý mesiac som zvládla úplne pohode bez toho aby som si dala okrem 3 x CD navyše aj zeleninu alebo golden veg. Len mám sedavé zamestnanie, mala som biedny pitný režim a spomalený metabolizmus aj preto som uvažovala či náhodou nie práve kvôli tomuto sa spomalilo aj teraz schudnutie, síce teraz už vypijem denne 3 - 4 litre vody ( keďže pociťujem hlad tak podľa mojej logiky to málo čo si dám tak telo si snaží uskladniť- možno sa mýlim )dneska sa ich nato opýtam - len nie som si istá či to tam naozaj ovládajú bo miestami som mala pocit, že ani nie. Každopádne sa ozvem po kontrole, a dík za radu 🙂
No co som si nasla na nete predsa to nie asi zadarmo mam na mysli kolko by ma vysla celkovo dieta
Ahoj, všetci kt. ste už ukončili CD- mohla by som Vás poprosiť aby ste napísali ako to prebieha?ako ste to mali Vy? lebo ja som si myslela, že potom budem min. 2 týždne na 2x CD+ 1 jedlo a potom min. 2 týždne 1x CD a 2x jedlo. Dokonca som čítala u nikoho, že aj počas 2x CD a 1 x jedlo sa chudne a dneska na konzultácii mi povedali niečo úplne ale úplne iné.....Ďík za odpovede.
bambule...vy pri tejto diete aj cvicite? ja stale len -4kg...ale je vecer.....cize snad rano bude -5🙂....lebo som vypila demizon vody🙂🙂🙂🙂 smiech.... cize rano verim tomu ze vaha prekvapi...mozno nabrali svaly a tuk siel dole..newiem pretoze nechodim ku konzultantke...ale brucho mam mensie...aspon myslim🙂🙂...hehe... inak chcem sa Vas este opytat..ci aj vam tak stale buble v bruchu...bo to je take zvlastne ..akokeby sa mi tam ta voda prelievala...😀😀😀😀😀
@bernadette Ja si tiež myslím a aj som sa dočítala v brožúre čo som dostala na začiatku že postupne sa pridáva normálne jedlo a tebe čo povedali? a kde chodíš ?viem že didietka prechádzala na normálnu stravu, ale tiež jej to trvalo asi 3 týždne, pozri si fórum dozadu určite to opisovala tu 🙂 a čo výsledky, schudla si? 😉
@katrina122 ja skoro vôbec necvičím, snažím sa mať viac pohybu a stále sama sebe sľubujem že začnem cvičiť a dnes so si kúpila nové šaty a trčí mi z nich brucho, dala som si záväzok že do oslavy na ktorú si ich chcem obliecť mi nemôže už trčať, idem už konečne začať s tým cvičením ale až zajtra, dnes je už veľa hodín 😀
ja dneska -5kg:D čiže som spokojná, síce po 3týždnoch by to mohlo byť aj viac, ale aj to je pokrok, :D ja som si včera večer zapla vybratone:D:D:D dneska si asi spravým pár brušákov a zase si zapnem ten pás🙂
@katrina122 -5 kg je predsa supeeer!! Drz sa! 🙂
dneska mi je tak divne..a stale te cudne zvuky v bruchu..no sranda... to sa mi tam vsetko asi prelieva:D včera som si dala pri hokeji kusok sunky, tvrdeho syra a uhorku:D no neviem ci som nespravila zle..ale hadam som mohla po 3 tyzdnoch aj taky prehresok spravit...:D
no ja nabieham na druhy tyzden, zatial sa drzim, ale stale mi ide chut na normal jedlo, musim sa dobre prekonavat aby som si nieco nesupla... tak mam chut aspon na tu polku tycinky, ale tak som si radsej urobila kavu...
kocky chcem sa este spytat, cvicite pri tejto diete, nieco som pocula ze tusim prve dva tyzdne sa cvicit nema, ale teraz neviem, ja som chodila behavat a rada by som isla, aj ked teraz je pocko o nicom, ale planujem, tak neviem ci je to oki, ci nie, ak viete, poradte, vdaka
Ahojte davate si bezne k sackom aj bielu a zelenu zeleninu?ja by som bez zeleniny urcite nevydrzala. Robila.som.si prave seleninu vo vode s tou cd vegetou
@sanny77
Ahoj , pokud jsi zvyklá cvičit , běhat , tak klidně můžeš i při CD...Sama uvidíš jak Ti to půjde , jestli nebudeš moc unavená nebo nebudeš mít až přílišný hlad..Také záleží jak moc náročný máš celý den..Já tedy cvičím , hlavně proto , aby postava byla zpevněná a taky hubnu dost kg a mám strach , aby kůže byla OK , tak hlavně proto.Jinak hubnout s CD jde i bez cvičeni.
Tak nieco na pobavenie dievčata ..tiež som začala s CD a dnes si tak miešam polievku, blázniva v tom čo nám dali a vystrelila a všeeeetko v kuchyni zas...é a tak si vravím , že tlstá a chcem schudnúť a ešte aj kuchyňa k tomu .. no smola ... mááme to ale kopec "šťastia" CD dievčatá 😉
@agropa vdaka za info, ja som mala pauzu v behani ale dva mesiace, som to nejako flakala, ale chcela by som opat zacat, alebo pridat aspon jillian, samozrejme ked sa dostanem, teraz je vonku hrozny cas, tak behanie nehrozi tak skusim s tou jillian, dufam, ze nebudem grogy po cviku ale tiez to chcem hlavne kvoli spevneniu ked tak podla mna by uprava jedalnicka a cvicenie malo ist ruka v ruke, lebo koze ovisa a treba ju cvicit....
mne sa to nejako zastavilo..ani gram...:(
@anes52 Ahojky, ja som na cd ako Ty, od 18.1.... prve mesiace super, do 18.marca dala dole 18 kg a odvtedy len 4 kg za 2 mesiace. Mala som problemy zdravotne, musela som to nejak obmedzit cele to CD...len sa neviem znovu nastartovat, odvtedy stale pojedam a nedrzim riadne. Ako to dokazes? Chcem to dat dole,len ta moja vola... to je hrozne...radte zeny, ako sa same seba motivujete?
ahojte, baby ako to zvladate co sa tyka kavy, lebo ja teda pijem tak jednu dve denne, nedokazem sa jej nejako vzdat, lebo mam pocit, ze ma trochu aj zasyti, niekedy si k nej dam kustik z tej tycinky ked mam chut na nieco sladke... dokonca si tam dam aj kvapku mlieka, lebo cierna mi moc nechuti kedze predtym som vzdy skor pila take mliekove, cize slabe kavy
kolko krat mozem za den tu vegetu?
mne hrozne padaju vlasy... prestala som s tym... rychlo som nabrala ..lebo jem... som zufala.. tak sa mi darilo.. ... som hotova...:(
@inylog ahoj, ja som sa asi dobre "nastavila" a to vôbec necvičím a ide mi to celkom dobre dolu, už skoro -27 kg, všetko má aj nevýhody, musím meniť šatník aj veci ktoré som si myslela že budem nosiť sú mi veľké ešte šťastie že mám švagrinú krajčírku tá chudiatko mi prešíva čo sa dá. a ako sa motivovať?ten super pocit v obchode keď máš na výber nohavice o akých si niekedy len snívala, je na nezaplatenie okrem toho cítim sa skvele a samozrejme nárast sebavedomia po pochvalách okolia mi tiež pridáva na chuti pokračovať a ešte to dotiahnuť do -30 kg, aj keď priznám sa začínam už zobať aj keď by som nemala, v piatok idem na merania, uvidím ako dopadnem, len to nevzdávaj vydrž!, váha určite pojde dolu a naraz ukáže väčší úbytok, vraj sa to stáva často, vravela moja konzultantka 🙂

od kedy je tá skupina na tuto dietu, tak skacem raz tu raz tam....:D:D:D neviem či to bol dobry napad, lebo fotky nejako nepridavate ani nic:D