icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

sofia17
25. máj 2014

ahojte babenky, tak hlasim ze zajtra to budú 2 mesiace na CD a zatial -15kg. No ešte treba minimálne raz toľko. Všetkým držím palčeky.

alexiss27
25. máj 2014

ahojte ked to tu tak zosumarizujete kolko ste kazda schudla a za aky cas? ja si ju chcem tiez kupit, musim schudnut zo zdrav. dovodov min. 25 - 30 kg dakujem za kazde info...

anes52
26. máj 2014

@alexiss27 ja za 4 mesiace toľko čo potrebuješ schudnúť, pozri si fórum dozadu a dočítaš sa o výsledkoch aj iných 🙂

tinesa
26. máj 2014

ahojte ja som na CD od minulej stredy , cize v stredu bude tyzden a idem na vazenie a kontrolu ketozy a chcem si zobrat ten ovocny prasok do vody, ktrory je lepsi pomaranc ci ovocny, dakujem
idem z vahy 98 som mala na prvom stretnuti som sa dnes vazila a mam 92, 6 som neverila , na sebe to este necitim, urcite isla voda dole , uvidim co bude v stredu na vazeni

dai
26. máj 2014

@tinesa wau... to ti ide rychlo😉 ja som uz druhy tyzden na cd a mam dole mozno 4kg😉 ale tak pomaly ale isto😉 aj tak je to rychlejsie ako akakolvek ina forma chudnutia...
drz sa🙂

tinesa
26. máj 2014

@dai dakujem , len aby som sa to potom aj tak rychlo nezastavilo, budem Vas informovat, rada sem chodim a inspiruje ma to , vobec som neporusila , dodrziavam vsetko , mam 3xCD a doobeda zvyknem chrumat kalerab, poobede uhorku, posypem si ju s tym goldem bujonom a celkom to tak chuti

dai
26. máj 2014

@tinesa ja som tiez zatial neporusila😉 len chudnem z relativne nizkej hmotnosti, takze necakam nejaku super rychlost🙂 mne aj toto staci. uz som podla mna o jednu velkost mensia... ja som zatial jedla len hlivy a obycajnu uhorku - mam pocit ze ta uhorka mi chuti najviac - je svieza a zaplni brucho... a k tomu pomaha odvodnovat😉

selema
26. máj 2014

Ahojte, mám na predaj koktaily 2€/kus:
Kapučíno 8kusov.
Mango 2 kusy.
Orieškový 3 kusy.

simika_hajulka
26. máj 2014

@selema Ahoj mala by som zaujem o všetky koktejli, prosim napis do IP konkretne udaje k platbe. Ďakujem =)

selema
27. máj 2014

@simika_hajulka poslala som IP 🙂

evusikba
27. máj 2014

@anes52 Waaaaauuuu, uzasny vysledok, Anes, si kocka 🙂 🙂 , uplne nova zena, v dobrom Ti zavidim. Mne sa posledne tyzdne nejako nedari, vaha aj rozmery stagnuju, lietam z akcie do akcie a neustale porusujem, takze som rozhodnuta leto vynechat a stravovat sa zdravo, ale normalne a v jeseni, ked uvidim, ako telo zareaguje, tak sa k CD vratim. Poprosim Ta, ked budes mat prechod na pevnu stravu, posles mi ho? A hlavne - vela, vela pis, som zvedava, ako sa Ti bude darit aj dalej. Ked sa budeme podporovat navzajom, lahsie prekoname aj krizy, papa Eva

anes52
27. máj 2014

@evusikba pošli mi na IP e-mail-lovú adresu, pošlem ti ten prechod, je jednoduchý, ja mám už skoro 2 dni za sebou, sa tešim najviac na ovocie to som nejedla už viac ako 4 mesiace, v sobotu si už môžem dať 😝 u mňa je to s tými akciami podobné každý víkend aj 2, tiež asi budem pokračovať na jeseň a možno budem chudnúť aj rozumnou stravou bez CD, uvidím 🙂 teraz som nastavená na zdravé stravovanie, ale tieto akcie, letné grilovačky a dovolenka ma vždy zvyknú pokaziť a to ani nespomínam alkohol, ja našťastie pijem iba suché biele víno, ale aj to by sa vraj nemalo 😀 sama som zvedavá ako sa bude dariť, určite sa ozvem, napíš tú adresu, pa 😲

sanny77
27. máj 2014

baby bol by zaujem o nejake CD produkty, posuniem, mam nejake koktaily, polievky, kase, tycinky. ak ma niekto zaujem napiste mi IP.

sanny77
27. máj 2014
alexiss27
27. máj 2014

@anes52 vazne? tolko? no super krasne 🙂

decuso
28. máj 2014

@sanny77 a po com predavate?

sanny77
28. máj 2014

polievky, kase - 2,50 Eur/ks a shake - 2,20/ks
uz mam iba z polievok - chicken a mushroom, kase - vsetky 4 zatial co su na obrazku a zo shaekov uz iba banana 1 ks a strawberry 1ks.

sanny77
28. máj 2014

@decuso uviedla som ceny vyssie

anes52
28. máj 2014

@sanny77 tie kaše by som vzala ak ich ešte máš, všetky 🙂

sanny77
28. máj 2014

@anes52 zatial mam, ale ozvala sa mi jedna kocka, tak pockam co mi odpovie, dam ti potom vediet...

vyzera to, ze mi zatial zostavaju chicken and mushroom polievky, mate niekto zaujem dajte vediet.

katrina122
29. máj 2014

zienky... mne vaha stala tri týždne dneska sa pohlo konecne o pol kilecka..som rada ze sa to zase nakoplo, len skoda ze len o malicko, ale aj to ma urobilo stastnou... mali ste aj vy problem zo zastavenim vahy?

didietka
29. máj 2014

@katrina122 ahoj, aj mne asi po 3-4 tyzdnoch sa vaha yastavila na 3 tyzdne, ale potom to zas islo, uz sice nie tak rychlo, ale predsa.

lilinka803
31. máj 2014

Ahojte dievčatá, som tu nová...CD som skúšala,ale nevydržala som ani týždeň...som strašný slaboch...mám neuveritelných 105 kg, a to este nemam ani ziadne deti...kedysi 50 kilova kocka mimochodom...chcem len vzdat hold vsetkym, co to tu zvladli...smekam pred vami!!!

agropa
1. jún 2014

@lilinka803
Ahoj...a zkusíš tedy CD znovu?Chce to zatnout zuby a když vydržíš , tak ty výsledky jsou neskutečné!Určitě to stojí za to!Nenech se odradit tím , že jsi to nedala hned napoprvé , podle mě je důležité prostě pokračovat dál , i když se některý den nevyvede a sníš něco mimo program CD , tak to nezabalit , ale pokračovat dál.Nejhorší je , když se po prvním neúspěchu vrátiš zpět k původnímu stravování , to je pak začarovaný kruh.Jestli chceš zhubnout , tak začni znova a vydrž.

fabula
1. jún 2014

Ahojte predam
4 ks mango shake
1 ks banan shake
2 ks lesne ovocie shake
3 ks kase jablko
piste IP ... Uprednostnim odber vsetkeho spolu ...

simika_hajulka
1. jún 2014

@lilinka803 ahoj aj ja chcem od zajtra zacat🙂 mozme sa spolu podporovat ak ti to pomoze:D...moja mama schudla 25 kilov neskutocne jej to pristane🙂 potom chcela zas ale druhy krat to uz nevedela zvladnut ani na tyzden...vsetko je to v hlave, clovek ked chce zatne sa pojde to verim ze aj mne aj tebe🙂 drzim palce🙂

katrina122
2. jún 2014

-7kg ide to pomaly ale isto..držím všetkým bojovníčkam proti nadváhe palce dnes 66kg ..jupý,... ešte minimálne 6kg a budem spokojná, potom prejdem na zdravý jedálniček a fitko, aby som to spevnila:D držte mi palce, ešte rátam také dve mesiace🙂 keď to pôjde takým tempom,..:D:D:D
ja mám jedálniček takýto:

8:00 shake
10:00 bujón
12:30 polievka
14:00 káva bez cukru a bez mlieka
16:00 shake
18:00 uhorka 🙂
.... dámy hlad necítim🙂

evusikba
2. jún 2014

@anes52 Ahoj Anes, tak aky bol vikend? Zvladas 🙂 ten prechod a na ktorom ovoci si si uz pochutnala?
Tie pravidla su fakt jednoduche. Bala som sa, ze to bude podla ruzovej knizocky este 8 tyzdnov s postupnym vylucenim CD. Drzim palce! Tesim sa na Tvoje postrehy. E

simika_hajulka
2. jún 2014

Baby nezostal niekomu bujon?🙂 kupim🙂

lala11
2. jún 2014

@simika_hajulka mne predam 🙂 odobrane 1 x