Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ahojte ked to tu tak zosumarizujete kolko ste kazda schudla a za aky cas? ja si ju chcem tiez kupit, musim schudnut zo zdrav. dovodov min. 25 - 30 kg dakujem za kazde info...
ahojte ja som na CD od minulej stredy , cize v stredu bude tyzden a idem na vazenie a kontrolu ketozy a chcem si zobrat ten ovocny prasok do vody, ktrory je lepsi pomaranc ci ovocny, dakujem
idem z vahy 98 som mala na prvom stretnuti som sa dnes vazila a mam 92, 6 som neverila , na sebe to este necitim, urcite isla voda dole , uvidim co bude v stredu na vazeni
@dai dakujem , len aby som sa to potom aj tak rychlo nezastavilo, budem Vas informovat, rada sem chodim a inspiruje ma to , vobec som neporusila , dodrziavam vsetko , mam 3xCD a doobeda zvyknem chrumat kalerab, poobede uhorku, posypem si ju s tym goldem bujonom a celkom to tak chuti
@tinesa ja som tiez zatial neporusila😉 len chudnem z relativne nizkej hmotnosti, takze necakam nejaku super rychlost🙂 mne aj toto staci. uz som podla mna o jednu velkost mensia... ja som zatial jedla len hlivy a obycajnu uhorku - mam pocit ze ta uhorka mi chuti najviac - je svieza a zaplni brucho... a k tomu pomaha odvodnovat😉
Ahojte, mám na predaj koktaily 2€/kus:
Kapučíno 8kusov.
Mango 2 kusy.
Orieškový 3 kusy.
@selema Ahoj mala by som zaujem o všetky koktejli, prosim napis do IP konkretne udaje k platbe. Ďakujem =)
@simika_hajulka poslala som IP 🙂
@anes52 Waaaaauuuu, uzasny vysledok, Anes, si kocka 🙂 🙂 , uplne nova zena, v dobrom Ti zavidim. Mne sa posledne tyzdne nejako nedari, vaha aj rozmery stagnuju, lietam z akcie do akcie a neustale porusujem, takze som rozhodnuta leto vynechat a stravovat sa zdravo, ale normalne a v jeseni, ked uvidim, ako telo zareaguje, tak sa k CD vratim. Poprosim Ta, ked budes mat prechod na pevnu stravu, posles mi ho? A hlavne - vela, vela pis, som zvedava, ako sa Ti bude darit aj dalej. Ked sa budeme podporovat navzajom, lahsie prekoname aj krizy, papa Eva
@evusikba pošli mi na IP e-mail-lovú adresu, pošlem ti ten prechod, je jednoduchý, ja mám už skoro 2 dni za sebou, sa tešim najviac na ovocie to som nejedla už viac ako 4 mesiace, v sobotu si už môžem dať 😝 u mňa je to s tými akciami podobné každý víkend aj 2, tiež asi budem pokračovať na jeseň a možno budem chudnúť aj rozumnou stravou bez CD, uvidím 🙂 teraz som nastavená na zdravé stravovanie, ale tieto akcie, letné grilovačky a dovolenka ma vždy zvyknú pokaziť a to ani nespomínam alkohol, ja našťastie pijem iba suché biele víno, ale aj to by sa vraj nemalo 😀 sama som zvedavá ako sa bude dariť, určite sa ozvem, napíš tú adresu, pa 😲
baby bol by zaujem o nejake CD produkty, posuniem, mam nejake koktaily, polievky, kase, tycinky. ak ma niekto zaujem napiste mi IP.
polievky, kase - 2,50 Eur/ks a shake - 2,20/ks
uz mam iba z polievok - chicken a mushroom, kase - vsetky 4 zatial co su na obrazku a zo shaekov uz iba banana 1 ks a strawberry 1ks.
zienky... mne vaha stala tri týždne dneska sa pohlo konecne o pol kilecka..som rada ze sa to zase nakoplo, len skoda ze len o malicko, ale aj to ma urobilo stastnou... mali ste aj vy problem zo zastavenim vahy?
@katrina122 ahoj, aj mne asi po 3-4 tyzdnoch sa vaha yastavila na 3 tyzdne, ale potom to zas islo, uz sice nie tak rychlo, ale predsa.
Ahojte dievčatá, som tu nová...CD som skúšala,ale nevydržala som ani týždeň...som strašný slaboch...mám neuveritelných 105 kg, a to este nemam ani ziadne deti...kedysi 50 kilova kocka mimochodom...chcem len vzdat hold vsetkym, co to tu zvladli...smekam pred vami!!!
@lilinka803
Ahoj...a zkusíš tedy CD znovu?Chce to zatnout zuby a když vydržíš , tak ty výsledky jsou neskutečné!Určitě to stojí za to!Nenech se odradit tím , že jsi to nedala hned napoprvé , podle mě je důležité prostě pokračovat dál , i když se některý den nevyvede a sníš něco mimo program CD , tak to nezabalit , ale pokračovat dál.Nejhorší je , když se po prvním neúspěchu vrátiš zpět k původnímu stravování , to je pak začarovaný kruh.Jestli chceš zhubnout , tak začni znova a vydrž.
Ahojte predam
4 ks mango shake
1 ks banan shake
2 ks lesne ovocie shake
3 ks kase jablko
piste IP ... Uprednostnim odber vsetkeho spolu ...
@lilinka803 ahoj aj ja chcem od zajtra zacat🙂 mozme sa spolu podporovat ak ti to pomoze:D...moja mama schudla 25 kilov neskutocne jej to pristane🙂 potom chcela zas ale druhy krat to uz nevedela zvladnut ani na tyzden...vsetko je to v hlave, clovek ked chce zatne sa pojde to verim ze aj mne aj tebe🙂 drzim palce🙂
-7kg ide to pomaly ale isto..držím všetkým bojovníčkam proti nadváhe palce dnes 66kg ..jupý,... ešte minimálne 6kg a budem spokojná, potom prejdem na zdravý jedálniček a fitko, aby som to spevnila:D držte mi palce, ešte rátam také dve mesiace🙂 keď to pôjde takým tempom,..:D:D:D
ja mám jedálniček takýto:
8:00 shake
10:00 bujón
12:30 polievka
14:00 káva bez cukru a bez mlieka
16:00 shake
18:00 uhorka 🙂
.... dámy hlad necítim🙂
Baby nezostal niekomu bujon?🙂 kupim🙂
@simika_hajulka mne predam 🙂 odobrane 1 x

ahojte babenky, tak hlasim ze zajtra to budú 2 mesiace na CD a zatial -15kg. No ešte treba minimálne raz toľko. Všetkým držím palčeky.