Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte dámy🙂 och tak aj ja chcem zatocit s tymi kilami...po malom mám 20 kg navyše. Bože aj sa to hanbím napísať, samej zo seba je mi zle. 25.6. Idem na prvú konzultáciu a nakúpiť "papanie". Pridávam sa k vám... Dúfam že to zmaknem
kúpim koktaily aj polievky, je jedno koľko kusov, okrem cokolada-pomarač, cokolada-mint a chilli polievku, ...
@katrina122
ahoj,ja mám asi 40ks,všehochut- polievky a koktaily od kamosky co zacala so mnou,ale nepokracuje..
mam ti poslat???
len neviem,uz to poznas,ci chces skusit?
ci nepotrebujes aj vstupnu konzultaciu..
ak tak napis ip
@inylog ahoj mozem sa spytat ako pokracujes s tou racio stravou?´) dakujem
@bocmanka aj ja by som kupila ak zostane nieco´)
@bocmanka ja som na diete cca druhy mesiac, cize aka je tam cena? vzala by som vsetko, dakujem
@simika_hajulka
@katrina122
idem vam to poratat a rozdelit...
@bocmanka super dakujem🙂
@simika_hajulka ja by som ale iba tie koktaily, polievky prenecham🙂 dakujem moc
@bocmanka ja by som ale iba tie koktaily, polievky prenechamemoticon dakujem moc
🙂 za 2.50 beriem🙂
Ahojte kocky....dnes som bola v dm-ke a objavila som tam jednu novinku...vola sa to "Nupo"...mne to pripomínaCD len pod inym nnázvom...sú tam tiež shaky, polievky, tyčinky a môžeš tým buď celkom nahradiť denne jedlo alebo len určitý počet porcií. Majú stránku www.nupo.sk
Čo vy na to? Všimli ste si to aj vy?
@baaabenko ahoj, pozrela som si ten link, ale nikde som tam nenasla zlozenie. A je sa to az 6x denne , 1 ks 1,8€, takze to vyde drahsie ako CD a to ta nikto nezvazi, nepozrie ako si na tom s tukom, vodou, svalmi......takze mna to moc nepresvedcilo. A tie vedecke studie maju len v AJ, este aj krivo naskenovane...... 😠
@renata43
@simika_hajulka
kočky mrzí ma to,, ale kamoška to predala celé, aj polievky aj koktaily,
bohužiaľ za cenu za akú to mala od konzultantky
bojovníčky no ako vám to ide? ja si udržujem stále 67kg, nejako sa to zase zastavilo, ale asi viem aj prečo:D lebo som si naordinovala extra týždeň, ale od zajtra už mám zase sáčky, tak ideme na to zase, dúfam že to pôjde dole, aspoň kilečko dva :D:D:D:D
Predám polievky a kotaily a kupim tycinky ... píšte mi IP
@fabula za kolko predas sacky?,
Ahojte 🙂 pridavam sa k chudnucim maniackam🙂 dnes je to 4.den na CD,musim sa priznat, ze je to pre mna tazkeeee... Stale som hladna a tie sacky mi teda moc nechutia:( mam stravu len 3krat CD..neviem si predstavit,ako to vydrzim este mesiac cca takto..inak dnes som mala na vahe o 300g viac ako vcera,vobec som neporusila..je to normalne? Trosku ma to demotivuje:( dakujem
Ahojte babule tak ako vam to ide 🙂 dnes mam 16 den CD zatial -5 kg 🙂
chcela som vam len napisat aby ste si davali pozor co kupujete a za aku cenu, moja konzultantka mi povedala ze tu na konovi predavaju niektore baby fake cambridge z polska hoci obal je ako cambridge aj zlozenie sa podoba nieje to to co kupujeme od konzultantiek...nuz vela zdaru babule 🙂
Ahojte,ja dnes prva kontrola po tyzdni CD, minus 2,6 kila🙂 este vydrzat tyzden a potom mozem tycinky,uz sa tak tesiiim🙂 dufam,ze budu chutnee...
Kupim koktaily a tycinkyy🙂 ponuknite:D
Nejako je tu mrtvo...zrejme ste uz vsetky krasne stihlucke 🙂
niekto kto sa vzdal a nevydrzal alebo nemohol niekto pokracovat v diete zo zdravotnych dovodov, vypadavania vlasov,kazenie zubov a zimnice a ma zvysne sacky a chce sa ich zbavit? Odkupim vsetky koktaili okrem manga a maty. piste spravy..

@bocmanka j som tiez nebola:( dokonca prvy den som navečer mala triašku , bola som bleda jak stena ale prekonala som sa a teraz po tyzdni a pol som si zvykla...telo si na to zvykne🙂 chute na jedlo urcite budu ale vzdy si treba pripomenut preco sme zacali🙂)