icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

simika_hajulka
13. jún 2014

@bocmanka j som tiez nebola:( dokonca prvy den som navečer mala triašku , bola som bleda jak stena ale prekonala som sa a teraz po tyzdni a pol som si zvykla...telo si na to zvykne🙂 chute na jedlo urcite budu ale vzdy si treba pripomenut preco sme zacali🙂)

baaabenko
13. jún 2014

Ahojte dámy🙂 och tak aj ja chcem zatocit s tymi kilami...po malom mám 20 kg navyše. Bože aj sa to hanbím napísať, samej zo seba je mi zle. 25.6. Idem na prvú konzultáciu a nakúpiť "papanie". Pridávam sa k vám... Dúfam že to zmaknem

katrina122
14. jún 2014

kúpim koktaily aj polievky, je jedno koľko kusov, okrem cokolada-pomarač, cokolada-mint a chilli polievku, ...

bocmanka
14. jún 2014

@katrina122
ahoj,ja mám asi 40ks,všehochut- polievky a koktaily od kamosky co zacala so mnou,ale nepokracuje..
mam ti poslat???
len neviem,uz to poznas,ci chces skusit?
ci nepotrebujes aj vstupnu konzultaciu..
ak tak napis ip

simika_hajulka
14. jún 2014

@inylog ahoj mozem sa spytat ako pokracujes s tou racio stravou?´) dakujem

simika_hajulka
14. jún 2014

@bocmanka aj ja by som kupila ak zostane nieco´)

katrina122
14. jún 2014

@bocmanka ja som na diete cca druhy mesiac, cize aka je tam cena? vzala by som vsetko, dakujem

bocmanka
15. jún 2014

@simika_hajulka
@katrina122
idem vam to poratat a rozdelit...

simika_hajulka
15. jún 2014

@bocmanka super dakujem🙂

simika_hajulka
15. jún 2014

@simika_hajulka ja by som ale iba tie koktaily, polievky prenecham🙂 dakujem moc

simika_hajulka
15. jún 2014

@bocmanka ja by som ale iba tie koktaily, polievky prenechamemoticon dakujem moc

katrina122
15. jún 2014

🙂 za 2.50 beriem🙂

lenkasan
16. jún 2014

Predám vanilkové shake 14 ks, tyčinky orech a brusnica 8 ks , nový zavretý golden vegetable a summer berry len polovica. Predaj len spolu.

petamucko
16. jún 2014

@lenkasan
Ja by som kúpil napísala som na IP díky J.K.

baaabenko
16. jún 2014

Ahojte kocky....dnes som bola v dm-ke a objavila som tam jednu novinku...vola sa to "Nupo"...mne to pripomínaCD len pod inym nnázvom...sú tam tiež shaky, polievky, tyčinky a môžeš tým buď celkom nahradiť denne jedlo alebo len určitý počet porcií. Majú stránku www.nupo.sk
Čo vy na to? Všimli ste si to aj vy?

didietka
16. jún 2014

@baaabenko ahoj, pozrela som si ten link, ale nikde som tam nenasla zlozenie. A je sa to az 6x denne , 1 ks 1,8€, takze to vyde drahsie ako CD a to ta nikto nezvazi, nepozrie ako si na tom s tukom, vodou, svalmi......takze mna to moc nepresvedcilo. A tie vedecke studie maju len v AJ, este aj krivo naskenovane...... 😠

baaabenko
17. jún 2014

@didietka to ja len ako postreh...bola som krpcovi kupovať okienku a všimla som si to tam. Ja tiež začínam s cd . Idem 25. na prvú konzultáciu.teším sa už

baaabenko
17. jún 2014

@didietka nie okienku ale plienky 😅

lenkasan
17. jún 2014

@petamucko
Predané.Všetko.😀

renata43
17. jún 2014

@bocmanka ja by som mala zaujem o balicky.......🙂 vies mi poslat cenu?

bocmanka
17. jún 2014

@renata43
@simika_hajulka
kočky mrzí ma to,, ale kamoška to predala celé, aj polievky aj koktaily,
bohužiaľ za cenu za akú to mala od konzultantky

katrina122
20. jún 2014

bojovníčky no ako vám to ide? ja si udržujem stále 67kg, nejako sa to zase zastavilo, ale asi viem aj prečo:D lebo som si naordinovala extra týždeň, ale od zajtra už mám zase sáčky, tak ideme na to zase, dúfam že to pôjde dole, aspoň kilečko dva :D:D:D:D

fabula
23. jún 2014

Predám polievky a kotaily a kupim tycinky ... píšte mi IP

katrina122
23. jún 2014

@fabula za kolko predas sacky?,

zemlickaa
24. jún 2014

Ahojte 🙂 pridavam sa k chudnucim maniackam🙂 dnes je to 4.den na CD,musim sa priznat, ze je to pre mna tazkeeee... Stale som hladna a tie sacky mi teda moc nechutia:( mam stravu len 3krat CD..neviem si predstavit,ako to vydrzim este mesiac cca takto..inak dnes som mala na vahe o 300g viac ako vcera,vobec som neporusila..je to normalne? Trosku ma to demotivuje:( dakujem

alexiss27
26. jún 2014

Ahojte babule tak ako vam to ide 🙂 dnes mam 16 den CD zatial -5 kg 🙂
chcela som vam len napisat aby ste si davali pozor co kupujete a za aku cenu, moja konzultantka mi povedala ze tu na konovi predavaju niektore baby fake cambridge z polska hoci obal je ako cambridge aj zlozenie sa podoba nieje to to co kupujeme od konzultantiek...nuz vela zdaru babule 🙂

zemlickaa
27. jún 2014

Ahojte,ja dnes prva kontrola po tyzdni CD, minus 2,6 kila🙂 este vydrzat tyzden a potom mozem tycinky,uz sa tak tesiiim🙂 dufam,ze budu chutnee...

simika_hajulka
30. jún 2014

Kupim koktaily a tycinkyy🙂 ponuknite:D

zemlickaa
1. júl 2014

Nejako je tu mrtvo...zrejme ste uz vsetky krasne stihlucke 🙂

katrina122
1. júl 2014

niekto kto sa vzdal a nevydrzal alebo nemohol niekto pokracovat v diete zo zdravotnych dovodov, vypadavania vlasov,kazenie zubov a zimnice a ma zvysne sacky a chce sa ich zbavit? Odkupim vsetky koktaili okrem manga a maty. piste spravy..