icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tata35
15. aug 2014

Ahojte dievčence mala by som na predaj CD : Mushroom flavour soup 9x, chicken and mushroom flaour soup 10, vegetable sopu 10x a leek and potato soup 3x . Cena za vrecko 2,30€ +pošta

kajka_h
16. aug 2014

caute dievcata, mate niejake fayn receptiky na "extra" tyzden?

poctivka
17. aug 2014

@88koalka88 ahoj este mas tie kase maple pecan?zobrala by som vsetky co mas.napis mi prosim do spravy diky

88koalka88
17. aug 2014

@poctivka už to nie je aktuálne

darinas2
17. aug 2014
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@kajka_h zelenina so zeleninou a na ranajky ovocie 😉 toto bude moj tyzden

kajka_h
17. aug 2014

@darinas2 Darinka, ty mozes jest ovocie? Mne bolo povedane 80 g kuracieho alebo morcacieho masa, ryby alebo tofu so zeleninou. Preto som myslela, ze si spravim jeden den taky mixik tofu s roznou zeleninou, iny den rybu atd.

maros313
Odpoveď bola odstránená
chanita
21. aug 2014

kde si mozem objednat kokteily?dakujem

chanita
21. aug 2014

mohla by som si niekde objednat tie kokteily?alebo ich nema niekdo na predaj?poslite mi prosim mail 20-lucy-12@azet.sk gakujem

maros313
Odpoveď bola odstránená
katrina122
28. aug 2014

@bozskypalo @bozskypalo ahoj, teraz som bola chvilku bez CD koli vypadavaniu vlasov, schudla som zo 73kg na 65kg, ale za tu dobu co som bola bez CD som nabrala kilo hore cize amm 66kg, no bez konzultanky sa to samozrejme da, na modrom konikovi, baby obcas predavaju sacky, tak som si ich kupila od nich, ale moja znama chodila ku konzultantke takze mi vsetko do podrobna vysvetlila ona..nie je to nic tazke, .. moja strava vyzerala asi takto:
8:00 shake CD
10:00 kava (bez cukru a mlieka)
12:00 polievka CD
16:00 shake
18:00 uhorka pripadne ak som citila hlad som si zaliala ten bujon od nich

celkom sa to dalo, samozrejme nebolo to len o tom, lebo niekedy som doma aj varila, tak som musela kostovat ale naozaj len ja jazyk, ziadne porcie jedla na taniery🙂, pripadne som si spravila kuracie maso bez oleja ale uplne minimum a dala som si k tomu uhorku, neskor som k tomu dodala aj cottage syr asi po 2-3 tyzdnoch..
a teraz zacinam znova od septembra, pretoze moja vysnivana vaha je 56 kil.. no len neviem ci sa mi to podari za tu dobu co som si urcila.. do vianoc to potrebujem mat, aby som v novom roku zacala novym telom ako sa vravi.. obcas ked bolo casu, tak som si doma spravila par drepov, a brusakov, bolo to fakt minimum..a ku koncu som mala tolko prace ze na cvicenie nebol cas..ale da sa to aj bez cvicenia.. urcite..aspon prvych 5 kil pojde samo ani nevies ako, potom sa ti vaha moze zastavit ako aj mne..a pojde to uplne pomaly, ale ak sa ti vaha zastavi, nie je to o tom ze uz viac neschudnes, treba trpezlivost a ono sa to znava pohne, telo si tiez musi zvyknut, ze stratilo par kil, preto som si dala aj taku vacsiu pauzu, a jedla som teraz uplne vsetko, samozrejme okrem vyprazanych jedal, ziadne rezne ani hranolky, cipsy a podobne, snazila som a nepribrat to nazad a kazdy den som kontrolovala svoju vahu, no to kilo hore nie je az take strasne. Oni tam aj spominaju ze je uplne normalne ked clovek priberie po tejto diete 2-3 kila, cize ja som este v norme..ale idem pokracovat a dufam ze 6kil dam do 2 mesiacov zase dole.

sanny77
30. aug 2014

caute, mate niekto nejake sacky na predaj, rozmyslam, ze sa dam este na CD ale na 2-3 tyzdne, dajte mi vediet. dik

cumliatko
31. aug 2014

Ostali mi polievky a pudingy/ryža. Cena za polievky 5ks vegetable je 2,20eur a vanilkový puding/ryža sú 3 kusy po 2,10 eur. Budem rada za odber spolu, cena bez poštovného.

bozskypalo
31. aug 2014

@katrina122 Katrinka dakujem za cas,co si odpisala podrobnosti,dik. aka si vysoka ked chces mat taku vauu hmotnost??

sanny77
1. sep 2014

@tata35 este mas nieco na predaj??

katrina122
2. sep 2014

@bozskypalo 164cm mam ..cize idealna hmotnost pre mna by bola 54 ale nzase kost a koza nechcem byt cize tych 56 je taky normal:D

jarus191
3. sep 2014

Ahojte baby, nema niekto na predaj CD? 🙂

alexiss27
4. sep 2014

@cumliatko ahojky prosim ta ty si drzala cd ako to ze polievky a pudingy predavas tak lacnejsie? ved jeden sacok stoji 3 €....

lenkaz357
4. sep 2014

Ahojte, mam na predaj CD shaky 21ks a tycinky 5 ks, spolu za 70eur.

cumliatko
4. sep 2014

alexiss27 Stojí, ale mne ostali, pretože mi nechutili a bolo mi z nich zle. Mne najviac išli shaky. A za tri eurá si to môžeš kúpiť aj u poradkyni a mne bolo ľúto to vyhodiť do koša. 😉

sanny77
4. sep 2014

ak niekto ma nna predaj tak aspon na dva tyzdne aby mi vyslo po 3cd dajte mi vediet prosim vdaka

dominika96
5. sep 2014

Ahojte 🙂 prosim vás chcela by som začať tuto dietu ale neviem kde by som to mohla kupiť 🙂 prosim poraďte mi 🙂

babcia
5. sep 2014

Ahojte,dnes som sa objednala na konzultáciu a chcem začať s CD.Mám tam ísť 18 tento mesiac.Niečo by som však chcela vedieť už teraz.Ako je to s počtom porcií keď vstávam o 4 hodine ráno do práce a do postele zaľahnem cca o 21.00.Neviem si predstaviť,že by som existovala na troch porciách a vode 😢 .Pracujem fyzicky a dosť sa namakám.

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
babcia
6. sep 2014

@maros313 ďakujem,si ma ukľudnil 🙂 .

mangabika
6. sep 2014

@lenkaz357 ahoj máš tovar ešte na predaj?

lenkaz357
6. sep 2014

@mangabika
ahoj, uz to nie je aktualne...

jarus191
8. sep 2014

@adina10 je to už sice skoro mesiac, ale neostalo Ti nieco z tej CD? 🙂

martinkamm
9. sep 2014

@tata35 este ich mate?