icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

helika123
24. okt 2014

@silvinkabb tak zaliat a vypit je hnusne 🙂 ani som si nikdy nepredstavovala ze raz budem pit "vegetu" 🙂 radsej surovu zeleninu 🙂

helika123
24. okt 2014

Tak dnes vydrzat ten piatok a vikend a bude dobre.uz teraz mam obavy,ked si predstavim rodinku ako papa vsetko. Neviem.ci aj vy mavate take chvilky, ze si predstavuje, ze keby ste nedietovali co vsetko by ste zjedli🙂 mna take maskrty napadaju, co by som si nikdy ked som jedla vsetko , nedala 🙂 Drzte sa.

lazhaela
24. okt 2014

@helika123 booože o tých chutiach viem teda svoje...17den na CD a v myšlienkach zajedám koláčiky mäsom ...horšie než ked som bola tehotná 😝

lazhaela
24. okt 2014

@helika123 určite ten víkend vydržíš 😉 predstavuj si ten úžasný pocit,ked sa postavíš pred zrkadlo a páči sa ti tvoj odraz 😎

lazhaela
24. okt 2014

@martinecka555 dakujem...celé tie dni som sa nemala kde odvážiť,takže to bolo moje prvé váženie a aj obnovenie motivácie..ale som "happy"

helika123
24. okt 2014

@lazhaela ano ach tie myslienky, tocia sa okolo jedla 90per.mojho rozmyslania 🙂 Musime vydrzat ten vikend 🙂 mna drzi troska pri zivote to ze od stvrtku budem mat extra tyzden.. myslim na to ako si hned kupim kurca a upeciem 🙂.. 17 dni si vydrzala super.ja som na 15.dni. 😠

silvinkabb
24. okt 2014

No ja zatial myslienky nemam, zatial som iba viac ako tyzden, takze asi potom to pride :D tak sa uz "tesim". No a co sa tyka vikendu, to je moja smrt to vydrzat. Nikdy som sa tak netesila na pondelky :D

helika123
25. okt 2014

Tak samozrejme, ze vcera som mala cierne myslienky, takze som kusok porusila. Dnes vydrzim a snad sa to da do normalu 🙂 Drzte sa. 😎

katrina122
25. okt 2014

10 kíl dole:D pokračujeme na 56:D ostáva mi 7 kil:D

martinecka555
25. okt 2014

Caute baby! Tak ja sa veru teraz nemam cim pochvalit, bola som na 2 dnovom seminari v Tatrach, povodne som tam planovala sackovat, pripadne jest macimalne maso so zeleninou, ale nakoniec som sa uplne spustila a pozrala vsetko mozne, mam skoro o kilo viac, ale aspon mam uspokojene chutove bunky a vecerou sa vraciam k sackom. Gratulujem vam, ide vam to super, len tak dalej

helika123
25. okt 2014

@martinecka555 poznam to z predchadzajucich diet, zjedla som vsetko co predomnou neuslo 😎 ... Dufam, ze to stalo za to... to ze si pribrala kilo nevadi, vydrzis dva dni na sackoch a mas to hned dole, ale za to si sa aspon v tatrach poriadne najedla 🙂

laras_baby
26. okt 2014

Také se přidám s černým svědomím. Jsem 15. Den CD a já koza si v pátek dala 2 chlebíčky a víno. Manžel měl narozeniny. No a váha stojí. Jsem na sebe naštvaná. Je čím dál těžší odolávat jídlu. Jedlá bych i co normálně nedám do pusy. Chtěla jsem shodit cca 15 kg. No ještě 10 musím dát. Ale jestli to vydržím opravdu netuším. Poraďte co děláte, když na Vás přijde pokušení.

helika123
26. okt 2014

@laras_baby ahoj, tak moj priatel tiez mal narodeniny, ochutnala som len platok syra so sunkou, a nechapem ako to je mozne nie vcera, ale dnes rano mi ukazala vaha plus 0,5 kg 🙂 😖 kvoli platku sunky a syra? co bude ked zacneme jest normalne 😒 ☹ . . uz si 5 kil schudla skoro za 2 tyzdne, uz len mozno 5 tyzdnov a budes na svojej vysnivanej vahe, tak vydrz.... Ked na mna pride pokusenie, hned si predstavim, kolko ma to stoji penazi, a ze ked porusim budem zase o 2 dni ( od dva dni trapenia) spat. a myslim na to, ze si splnim jeden velky ciel, o ktory sa snazim uz mozno 8 rokov..

verrunka_o
26. okt 2014

Ahojky baby, ráda bych se poradila ohledně mléka do kávy. Poradkyně mi mléko samozřejmě zakázala, ale už víckrát jsem četla, že jej nahrazujete sojovým... Sojové mléko nenaruší ketozu? A ještě bych se, prosím, chtěla zeptat, je tu někdo, kdo potřebuje na CD hubnout menší váhu , např jen 5-10kg a kila mu ubývají pomaleji? Já budu končit 3 týden CD a mám dole jen 4kg. Cítím se dobře, oblečení je mi volné, úbytek je i vidět, ale trošku mě zaráží, že hodně z vás zhublo to co já za jeden týden.. ☹ Už jsem taky ve fázi, že na mě přicházejí chutě a mám pocit, že bych si dala snad úplně všechno, co vidím 🙂 Krásný den všem, držte se 🙂

helika123
26. okt 2014

@verrunka_o moja konzultantka mi poradila sojove mlieko, ma na 100ml 2 g sacharidov... takze ak si das 1dcl na ranajky a 1 dcl pooobede do kavy nic sa nestane.
Tak moj ciel bol schudnut 8 kg.. za 16 dni mam dole 4,3 kg... a este som pribrala 0,5 kg, inak som mala uz dole 4,8.. Takze sme na tom rovnako... vydrz este, ked budes mat extra tyzden tak si tie chute potom cottage-om alebo maskom nahradis 🙂

martinecka555
26. okt 2014

Caute kocky! Dnes rano ma vaha velmi potesila, potom co som sa vyzrala v Tatrach mi dnes ukazala presne tolko ako ked som tam odchadzala, takze som tam nepribrala, uspokojila som si chutove bunky, nenormalne mi cely posledny mesiac chybali syry, tak teraz zacinam s velkym elanom odznova, planujem vydrzat aspon do Vianoc a konecne po asi siemych rokoch moja vaha zacina 8-kou, je to stale vela, ale tesim sa z toho jak male decko. Drzte sa a piste, som rada, ze tu ste, uzasne ma motivujete a dodavate mi chut bojovat dalej 🙂

verrunka_o
26. okt 2014

@helika123 Děkuji mockrát za povzbuzení! Jsem moc ráda, že v tom nejsem sama a sojové mlíčko určitě zkusím, bez té kávy to nemůžu vydržet a samotnou bez mléka kávu nedám 🙂 Děkuji 🙂

martinecka555
26. okt 2014

@helika123 a kde kupujes to mliecko?

laras_baby
26. okt 2014

@verrunka_o ještě můžeš zkusit Kokosové nebo rýžové. To já nedám tak piji odtučněné. Jen si kávu obarvím. A dnes se fakt snažím, ale jídlo mi začíná sakra chybět a vážně nejsem pažravec. Spíš naopak. Šperky jsem si vysloužila nejedením. Takže jsem nyní z těch chutí fakt na větvi.

silvinkabb
26. okt 2014

Caute, joj ako som sa bala ze som ina ja taka truba :D vikendy su proste hrozne :( aj ja som porusila takze zajtra opat natvrdo.mne strasne chybali uz horuce polievky a citron. Tak som si jeden vyvar svihla a salat som si ochutila a co. Som stastna, lebo uz som mala depku, a radsej nech som v pohode. Takze nie ste same 🙂 :( opat naplno iba CD

silvinkabb
26. okt 2014

@laras_baby napodobne :( som presne ten isty pripad

helika123
26. okt 2014

@verrunka_o nie si sama v tom je nas viac co sa trapia 🙂 aj ja som si vzdy vychutnala kavu a teraz s tym sojovym si vychutnavam 🙂 drz sa. Vydrzime

helika123
26. okt 2014

@martinecka555 teraz som kupila v DM.. a do zaciatku novembra je akcia zlava na vyrobky tej znacky. Neviem presne tu znacku lebo nie som doma.ale stoji to mlieko 1,30 a zlava 20per. Ak si zoberies taky letak coho maju ked vchadzas dnu.myslim ze vo vsetkych DM to je take iste...Inak v hypernove drahe, v bille tiez. V lidli nemaju, v kauflande som nebola.. v carrefoury nemaju.v tescu drahe..takze odporucam DM pozriet

helika123
26. okt 2014

Uz mame vikend za sebou ☹ uff... kazda sme trochu porusila.silvinkabb myslim ze salatik ochuteny snad ani nie je prehresok 🙂 ..tak drzte sa v stredu mame niektore vazenie :-/ tento tyzden to nevidim ruzovo 🙂 drzte sa

helika123
27. okt 2014

@martinecka555 znacka je Alnatura a teraz je 20per zlava na tuto znacku s kuponom 🙂

laras_baby
27. okt 2014

Tak po pátečním hříchu dnes ráno dole 0,8kg. Juchuuuu hlo se to. Ale fakt to chce vypít min. 3l. Jinak to nejde tolik. Čili má nová oblíbená místnost WC. 3l se vylučují často 😀

silvinkabb
27. okt 2014

@laras_baby jasneee. fakt to funguje, ja sa praveze aj obavam, lebo ja hadam dam aj cez 4 litre denne, tak ci to nie je zase moc. ja som sa radsej po vikende a hreseni nevazila. pockam si par dni. no a na meranie idem az buduci tyzden, takze dovtedy sa musim snazit 😀 😀 😀 na druhej strane je to super, ze ma niekto kontroluje 😎

silvinkabb
27. okt 2014

Pitny rezim zatial dobre. Zelena a biela zelenina v brusku. Tiez dobre 🙂. Prajem pekny pondelok

ivaskaivaska
27. okt 2014

Baby ahojte..ja koncim 4,tyzden dietu...a som sklamana ako male dieta..dala som dole len 5 kg a to tiez len v zaciatku ...prve dva tyzdne..teraz sa mi to zastavilo a pritom dietu dodrzujem,snazim sa pit cistu vodu..naozaj neviem kde je problem..vyvalila som peniaze a to za 5 kg ?? ja neviem...zacala som to narovnako so sestrou..ta dala 10 kil dole..uz si nejdem viac kupovat,ale chcem poprosit ak ma niektora sacky,balicky..a chcela by ich predat lacnejsie...ci by ich nepredala...ak ano..na mail skajka6370@azet.sk..............diky...alebo ak mate tiez nejaka tuto skusenost...napiste

ivaskaivaska
27. okt 2014

@helika123 ty si za 13 dni dala dole len tolko ??