icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ivaskaivaska
29. okt 2014

@maros313 ..dakujem marosko...ostala som sklamana,lebo ked som to tu citala,tak najmenej som videla 8 kg co by mi bolo aj stacilo...no ale nevadi...a co sa tyka cvicenia,mam pohyb kazdy den a popritom si idem zabehnut..mam robotu,kde kazde dva dni beham v jednom kuse🙂 len teraz som tyzden na PN.../lieky neberiem/...vlastne zajtra koncim mesiac,mam dole len 5 kg...mam dalsie sacky,ale idem si davat len rano a vecer..inak obed velmi lahky,ale svoj....+pohyb...

silvinkabb
29. okt 2014

@maros313 asi nevysvetlis. lebo sama povedala, ze este aj ine je za tym takze si vlastne stale odpoveda na otazky, ale aj tak skonci pri cene...prepac @ivaskaivaska ale to je super podpora ostatnych fakt. a ked tu citam ako si baby nato setria, tak dakujem pekne za taketo brblanie furt...ja napriklad nemozem cvicit, lebo by som potom bola az velmi hladna...no nic, idem si zaliat GV 🙂

laras_baby
29. okt 2014

@ivaskaivaska tak to jsme na tom absolutně stejně. Dojím... No dojím... Co mi zbývá a pak se uvidí. Jako i 6 kg je super, ale jak vidím to extrémní zpomalení, říkám si, že dál už to chce jíst zdravě a začít s pohybem. Prostě je CD pro silnější. Kterým to samozřejmě přeji a držím palce. Akorát tuto informaci by neměli poradci zatajovat.

laras_baby
29. okt 2014

Cvičit se nemá! Člověk na to díky stravě nemá energii. To mi řekla poradkyně. Já mám malé mimčo, už nekojím!!! a myslím, že bych spíše potřebovala o jeden pytlík denně víc. Protože mám bazální metabolismus jistojistě vyšší kvůli nočnímu vstávání. Bohužel má poradkyně nereaguje na mejly obratem, tedy nevím co s tím. Začínám mít večer problémy s mdlobami. Ano mohla bych jí zavolat, ale snažím se šetřit kde se dá= i na telefonu.

ivaskaivaska
29. okt 2014

lara
@laras_baby tak ja zavolam..ona vidi problem v tom,ze malo pijem..ale teda nejdem sa nalievat ako besna..silvinkaBB...pre teba...nemozes tu davat len pozitiva co sa tyka CD...to by sme kde boli ? ked ma raz niekto negaticnu skusenost,tak ju napise...ty chudnes,bud rada...ja nikomu nezaidim,len tu davam aj svoje pocity a skusenosti...to sa snad moze povedat nazor,nie ? aj ked sa nestotoznuje s inymi...dokonca mi jedna napisala do sukromnej spravy,ze jej zacali padat vo velkom vlasy...vsetkym drzim palce...a tak ako napisala laras..je nacase sa zacat zdravo stravovat

ivaskaivaska
29. okt 2014

@silvinkabb ..ked budes mat dve deti a mozno ich mas...a budes na ne sama...skus este setrit..240 eur som vyhodila...a ziadne postupne pridavanie nejdem davat...stacilo... 😝

silvinkabb
29. okt 2014

@ivaskaivaska ale ja nehovorim, ze nech sa pise iba pozitivne. precitala som si vsetkych 117 stran a veru som tu nasla veci, myslim, ze toto teda fakt rozoberat nemusime. ide len o to ako to podavas...mysli aj na druhych, ktori bojuju. no a co sa tyka zdravsieho jedla, vela ludi to naucila prave tato dieta...a neprezierat sa. ver mi, nie je nas tu vela co sa stravovali zdravo, alebo nekaloricky...sama si povedala, ze sa zdravo stravujes. a co sa tyka peniazkov, keby som bola na dve deti sama, v zivote si to nedovolim...platime len to co si mozeme dovolit, takze teraz ked je uz zaplatene si to uzijem a nebudem to negovat nie?a este k tomu chudnutiu. ja som sa odhodlavala dlho. moja kamaratka a dve kolegyne mali nadvahu miernu. vsetky schudli 10kg a nemozem sa na ne vynadivat. trvalo im to 6 tyzdnov. cize priblizne 2kg za tyzden. to je krasny ubytok a to ma presvedcilo ist do toho...ano aj moja kamoska mala zavrate a kadeco a skoncila s nou.

ivaskaivaska
29. okt 2014

@silvinkabb ale nehadam sa mas pravdu...ale nemyslis,ze je to vsetko v hlave ???logicky..ked si das tri krat denne na tanier...3 male kopky,male ako dlan a budes pit vodu,nschudnes? schudnes..za to ze sme si to zaplatili,tak nas to zenie dopredu...o tom to je...vies,ze nesmies porusit...lebo sa vaha zastavi...a za tie peniaze to stoji..chapes co tym chcem povedat ? ze tie baby aj co jedli zdravo...aj co nie,co sa prejedali...zaplazili si dietu a museli prejst na tzv-hladovanie a pitie vody..jasne ze vaha ide dole ..ved zrazu nesmeli jest...nechem nikho odradzat,vsak tiez som sla do toho...ano chudne sa z tejto diety,to je pravda...ale nie pre tie sacky co jeme,ale preto,ze nejeme skoro nic

laras_baby
29. okt 2014

@silvinkabb

Tak 2kg týdně dávám 🙂. Tak 6 týdnů vydržet... Dobrý komentář. Holky já nechci vyznít negativně. Jsem spíše smutná, že mi to jede tak "pomalu". Samozřejmě oproti jiným dietám je to asi rychlé, to nevím - jsem na dietě prvně v životě. Co se týče peněz, padly na to mé úspory a nelituji. Cítím se dobře při pohledu do zrcadla. Jen je děsné pořád pít, či polévkovat a při tom vařit rodině. Už bych chtěla jíst normálně. Protože mě to hold trvá, odděluje se pocit kousnout do masa, zeleniny atp. PS: nejím pečivo - dělá mi zažívací problémy. Ale už mám chutě i na rohlík. Jo a to sezení u WC a plivání jídla je také legrační.

martinecka555
29. okt 2014

Baby zdravim vas a musim poznamenat, ze posledne dni ma to forum az tak nebavi navstevovat, uz ma tu nudia niektore prispevky, mala som pocit, ze sa tu podporujeme a vymiename si nazory a postrehy pri chudnuti s CD, bolo to pre mna fakt motivujuce, ale nejako sa to zmenilo, myslim, ze schudnut sa da mnohymi sposobmi a ked niekomu nevyhovuje tento nech sa da na nieco ine, mne CD vyhovuje maximalne, odsypa mi to ako nikdy predtym, mam kopec energie, lepsiu plet a oddnes aj nove rifle, takze som rada, stoji to sice prachy, ale tie podla mna idu na dobru vec, takze ich nelutujem a planujem pokracovat este zo 2 mesiace. Drzim vam palce a pozdravujem hlavne heliku a silvinku, baby drzte sa a ozvite sa, ja po5 tyzdnoch -10,5kg

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
silvinkabb
29. okt 2014

@maros313 ja mam. Mne vyslovene zakazali cvicit a ani by som to nezvladla. Po1 by som bola hladna a po 2 nemam tolko sil.cize logika nepusti. @martinecka555 ahoooooj a velmi dakujem za tvoj koment/navrat.zdielam tento nazor, ale uz som sa vyssie postazovala. To je perfektny vysledok. Inspiracia jak svina 🙂 si super. Ja sa teraz nevazim, takze az po vikende dam cislo🙂 pozdravujem aj heliku!

helika123
30. okt 2014

Ahojte, ja uz tiez menej tu pisem, ale rada si precitam vzdy o vasich vysledkoch 🙂 krasne ste schudli a rychlo niektore. Ja mam po 3 tyzdnoch dole 5,3kg. Oddnes zacinam extra tyzden, trosku sa uz tesim, ale na druhej strane mam obavy, ze nieze pomaly uz budem chudnut ale ze vobec. Uvidime :-/ dam vam vediet po tyzdni, co to spravilo s mojou vahou drzte palce 🙂 a ked som si vcera chystala jedlo, tak naozaj som si uvedomila, co uz ina pisala, ze tak zlenivela si varit a pripravovat ho 🙂 vyhovovalo mi hodit do kabelky sacky😀 ahojte

laras_baby
30. okt 2014

@maros313 takto jsem informaci dostala. Každý poradce říká něco jiného. Já pohyb mám. Chodím s kočárkem a v noci vstávám. Tak pro mě je té energie málo, ale co...asi sem nemá smysl chodit. Tak nějak mám pocit, že se tu jeden do druhého naváží, nelíbí se mi to.

laras_baby
30. okt 2014

Jen jsem chtěla říci. Zkusila jsem hokus pokus, jestli když na mě jdou mdloby, nemám opravdu málo energie a asi ano. Snědla jsem půl salátové okurky a půl kila je dole. Odjíždím na hory a tak doufám, že nezhřeším a že se dostanu na svou ideální váhu. Držím všem palce...

helika123
30. okt 2014

@laras_baby Drz sa na horach a dufam, ze neporusis🙂 kludne si napis svoj nazor, ci je negativny alebo pozitivny.drz sa 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
silviasl
30. okt 2014

ahojte všetci, kúpim produkty CD - na dobierku alebo v BA osobný odber. Mám záujem o koktaily, tyčinky, ovsená kaša - len natural, ryžový puding vanilkový, tropical tyčinka.
Minulý rok som schudla s CD 10kg a teraz by som chcela dať ešte cca 5kg dole. U mňa diéta fungovala skvele, dodržovala som ju v podstate na 95% (2x som zhrešila) a bola som s výsledkom spokojná.
Ak máte na predaj niečo z týchto vecí, prosím napíšte mi mail na fromslovakia@zoznam.sk.
Dakujem a držím palce všetkým nám - vám v chudnutí🙂
Sisa

silvinkabb
30. okt 2014

@ivaskaivaska inak ako chces pri normalnej strave zabezpecit, ze budes mat ketozu?

ivaskaivaska
30. okt 2014

@martinecka555 presne ako piss...tato diskusia je o vymienani nazorov..a to neznamena,ze len dobry ,pozitivny nazor je vhodny..niekto ma taku skusenost,iny inu...normalne diskutujeme...nie ?? pisem co to so mnou robi ...a na druhej strane som povedala,ze kazdej drzim palce...nazor nie je len o tom ako ty pises

ivaskaivaska
30. okt 2014

@silvinkabb a ty ked sa vratis k normalnej strave,budes mat ketozu ? ved to asi nijaka..ja idem na delenu stravu

silvinkabb
30. okt 2014

@ivaskaivaska nie, ale aj o tom je ta dieta, ze mas ketozu a teda chudnes aj vnutorne tuky a to sa s normalnou stravou neda az tak jednoducho...takze to som chcela len k tomu, ze zaco platis

ivaskaivaska
30. okt 2014

inak dnes rano..ovsene vlocky..asi jedna polievkova lyzica ,zaliate vodou..nic ine..obed to iste a uz som vypila 2,5 litra vody...tak budem informovat........zajtra si pridam salat zo zelenej zelenine..pozajtra toto iste + kuracina,alebo telacina..vraj tolko,ako je moja dlan

ivaskaivaska
30. okt 2014

@silvinkabb ,,no ano,,mozno je to tak,,teda co sa tyka ketozy,tak ano...ale mozem priklad ? moj syn mal 101 kil..uz sa znusil sam sebe a nastall den,ked si povedal,stacilo...a zacal...10 minut behu,chodenie po scodoch..ziadne sladene napoje,ziadne cipsy..ale ovsene vlocky kazde rano a mnozstvo zeleniny pocas celeho dna+maso..ziadne cukry,ziadne pecivo,ziadne cestoviny...za tri mesiace dal dole 25 kil...a uz skoro rok je na vahe 79 kil...cize da sa to...

silvinkabb
30. okt 2014

@ivaskaivaska nezda sa mi to ako vyzivna strava, ale budiz. drzim ti palce 🙂 co sa tyka syna, tak jasne ked presiel z takej stravy tak schudol 🙂 a btw. cukry su aj vo vlockach a zase take super nie su. ale to je uz ina tema. doporucej si nieco o nich precitat

ivaskaivaska
30. okt 2014

@silvinkabb a v tych kasach z CD..mas asi co ??? ovsena kasa..mas tam lyzicu ovsenych vlociek 🙂