Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, dnes mám 19 deň, a mám dole 6 kíl. Pre mňa je to dosť ťažké, ale snažím sa. 😲 😲 😲 Ten hlaaaaaaad 😠
ahojte ja mam za sebou 6tyzdnov a dole -13 kg,tesim sa ,aj ked niekedy je to tazke ,niekedy mam staaasny hlad,potom hryzkam zeleninku,tvrdy syr.musim vydrzat.este 10kg.....
ahojte. držala som túto diétu, ale ostala som tehotná, teraz kojím... dnes som vyhodila 10 polievok 😠 mám ešte 12 shake-ov s dobou spotreby koniec marca/začiatkom apríla. predám ich za polovičnú cenu. má niekto z Vás záujem?
http://www.vaha.sk/a/245/cambridge-dieta.html ja som si ju dala na 2t a zhodila som 6kg, najma teda tei ako my hovorima blatniky na bokoch po tehotenstve sa za 2t stratili 🙂
@karmur Ja som jedla 3x denne cambridge produkty podla vlastneho vyberu a mala som povolenu jednu vecer- nejake masko so zeleninkou, ale kedze sa mi stalo, ze som bola aj tak niekedy hladna, tak som chrumkala dietne suchare 😉 alebo polystyrenovy chlebik :-a kila isli dole aj tak 🙂
@almavija Ja som mala ten isty problem, niekedy to bolo tazke, ale nerobila som si z toho velku hlavu 😀 , jedla 3x denne cambridge produkty podla vlastneho vyberu a mala som povolenu jednu vecer- nejake masko so zeleninkou a ked som bola moc hladna, tak som chrumkala dietne suchare 😉 alebo polystyrenovy chlebik 🙂, no a ked som mala chut na sladke, tak som si na ne dala trosku medu hi hi.....a kila isli dole aj tak 🙂
Baby, vy môžete syr? Ja som na 2. týždeň jedla trochu kyslej kapusty a trošku syra, naozaj len trošku a nezhodila som za celý týždeň ani kilo. Teraz už neporušujem diétu vôbec a kilá idú pekne dole. Len som stále hladná a je mi zima neustále. 🙂 Už sa teším na extra týždeň.
Sama som schudla 8 kilov za mesiac a teraz robím poradkyňu. Som zástancom zdravej stravy a prášky mi rozhodne neprišli najlepší nápad na chudnutie. Po tom, čo som ale videla ako sa ľudia v okolí cítia dobre pri držaní tejto diéty, netrebalo vôbec váhať. Človek si nikdy tak vyváženú stravu nevytvorí. Cambridgeom v zahraničí liečia už aj choroby ako je cukrovka a podobne. Pokiaľ ste teda do toho ochotné investovať žienky, jednoznačne odporúčam, ale až keď dodojčíte. Dokonca pokiaľ sa snažíte o bábätko, táto diéta tak napomáha prietoku v lymfách a podobne, že je zaznamenaných mnoho prípadov kedy proste zmizli cysty, ktoré takému niečomu bránili a žena otehotnela. Nevymýšľam si, len smelo do toho a ak máte akékoľvek ďalšie otázky, rada odpoviem 🙂 Ešte vám poviem napríklad o klientke (skoro ,60 ročnej) ktorá celý život trpí kŕčovými žilami. Počas Cambridge vysadila úplne lieky a zrazu ju nič nebolí. A to nie je jediný prípad. Fakt smelo do toho 🙂
nesmierne sa teším od budúceho tíždne začínam s kembridge dietkou môj ciel 30kg🙂
Smiem sa opýtať ako je to po finančnej stránke?
Babulky prosím vás o kontakt na nejaku poradkynu s CD v BB.. Dakujem
@magor12 prosím máš kontakt na niekoho v BB? Ďakujem
V BB 0905 446524 Zuzka Čičmanska chodi sem 1x tyzdenne vo stvrtky. Ja som na diete 3 mesiace mam dole 26kg a okrem toho ze sa dobre citim uz aj tak vyzeram.
no som plná očakávaní od dnes začínam s dietkou merania su už zamnou takže sa teším čo dalej aj to budem zvládať.
Ja som uzivala produkty cambrige diet. Za dva mesiace som schudla 21kg. Pokracujem dalej ale uz s pridanim dvoch jedal denne. Pri uzivanim diety si pod lekarskym dozorom. Mne sa zlepsil celkovy zdravotnz stav. Uz nemusim uzivat lieky na cholesterol ani na vysoky krvny tlak. Klesli mi tuky, cukor a vsetky hodnoty uz mam v norme. Ale pri diete je velmi dolezite vypit 2-3 litre vody. Len pre info-mam znameho, ktory dietu absolvoal uz pred rokom, dnes uz sa stravuje normalne a stale si drzi tu istu vahu. Takze to naozaj funguje. Konecne nieco bez jojo efektu.
takže zatial dole 13 kg
Ja mám dole 11 kg 🙂
ahojte, dzrzim CD 5.deň, chcem sa spytat ze tá únava, ospalost dokedy trvá??? 😒
Ahojte, zacinam rano druhykrat s celkovou nahradou stravy, tak vas prosim o podporu a tlieskam vsetkym, co ste schudli s CD. 🙂
dakujem
este doplnim, ze potrebujem schudnut 20 kg, takych 12 som dala dole s CD na prelome rokov, ale min 2 kg mam naspat, takze este tych 20 🙂)))) budem Vas informovat, prida sa niektora ku mne?
dneska 6. deň, -4kg
dnešné meranie po 13 dnoch -5kg teším sa 🙂

baby od budúceho týždňa budú mať v lidli kvalitnú váhu - kuknite http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-E1817A1B-A9...