Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte.v utorok som bola na kontrole tu po 20dnoch dole 7,8kg. Som šťastná 😜
baby vy len jete polievky a kašicky? nejste ztoho hladne?
@sl2011 v pohode...lebo ani zuvacky sa nesmeli 🙂 ovocne...a tak teda len tak na okraj..urinal je z coho ? z Brusnic...a co obsahuju brusnice , Bobuľky naplnené vitamínom C
Indiáni používali brusnicové obklady na rozličné zranenia ako účinný prostriedok proti otrave krvi, jedávali ich spolu so sušeným mäsom a tajomstvá liečivých brusníc predali ďalej prisťahovalcom z Európy. A hoci brusnice nadobudli skôr charakter ovocia typického pre slávnostný obed, ich liečivé účinky sú také markantné, že odborníci odporúčajú zaradiť tieto zázračné plody do nášho jedálnička aj mimo sviatkov.
Brusnice sú totiž bohatým zdrojom vitamínov C a K a spolu s obsiahnutými polyfenolmi fungujú ako efektívny antioxidant. Obsahujú tiež kyselinu citrónovú, jablčnú, benzoovú a šťaveľovú, magnézium, kalcium, mangán, fosfor a sodík. Vďaka takémuto zloženiu si brusnice našli uplatnenie nielen v medicíne, ale i kozmetickom priemysle. Keďže obsahujú omega 3 mastné kyseliny, podieľajú sa na rekonštrukcii bunkovej membrány, a preto sa výťažky z nich hodne využívajú pri výrobe krémov, sér a toník.
Výborne účinkujú aj proti hnačke, skleróze, bolestivej menštruácii, zubnému kazu a vďaka vysokému obsahu vitamínu C aj proti chrípke. Navyše súčasné štúdie poukazujú aj na ich antikarcinogénny účinok....no tak tie poradkyne,uz ked zakazuju zuvacky,tak by mali vediet aj zlozenie urinalu...ja ked som mala ATB,tak mi ich zakazala užívat..ale uzivala som..lebo pracujem v zdravotnictve a viem tak troska odhadnut...a teda mozem povedat,ze aj pri uzivani ATB,zhodou okolnosti CIPHIN,co je aj na mocove cesty,som chudla nadalej...skore uzdravenie
ale pri nasom farmaceutickom biznise ani Urinal uz nemusi nic obsahovat...skumala sa 38 vitaminovych doplnkov a len 8 preslo..ostatnych 30 nemali v sebe nic z toho,co mali obsahovat...bohuzial...uz to nie je vitamin,kedze je tepelne spracovany...a tiez chemicky...a biznis je biznis...
ivaskaivaska: a ktore presli?
nemate niekto na predaj polievky?
baby este ma zaujima ako vyzera jedalnicek pri celkovej nahrade? rano si date kašu.. o 4hod obed polievku... o 4hod zas polievku a idete spat?
@janetka bolo testovanych 38 produktov...napriklad nepresli aloe vera,vobec ju neobsahovali..taktiez ginko biloba..ani stopa...hliva ustricova tiez nie...myslim si ze z 38 ak prejde len 8 tak je to strasne malo...a najhorsie je,ze su to doplnky...cize je na kazdom z nas ci si kupi ci nie,za co da peniaze...a nemozu byt ani pokutovaní..nik
Ahojte 🙂 chcem sa opýtať, či tu niektorá z vás absolvovala aj celý prechod na stravu - počítanie kalorií, pridávanie v jednotlivých týždňoch a podobne 🙂 hodila by sa mi nejaká inšpirácia 🙂
Baby hlasim sa 🙂 je mi uz celkom ok. Dnes mam 13sty den a -5 kg.. V utorok idem na meranie 🙂 Peknu nedelu 🙂
Ahojte ak by ste mali niekto sacky na predaj prosim dajte mi vediet do posty IP vdakaaa moc
dobry nema niekto na predaj kokteily a polievky CD???dakujemm
Ahojte..som tunova☺
Cambridge drzim dnes 10.den....mala som meranie a vazenie..ubudli len 2kg,no cm isli pekne dole....(6cm pas a boky,5 cm prsia).
Potrebujem povzbudenie☺
Pojdu pekne kg dole????
@alzbetinocka ahoj,aj ja by som chcela zacat....len nechapem kde tie basbeny beriete peniaze nas tu stravu.... Toto jedine ma brzdi. Ak sa dam na sacharidove vlny akebo dukanovu dietu,tak ta bude lacnejsia a budem jest jedlo,nie prasok. Ja neviem baby...😕
@alzbetinocka neboj pojdu ..ja som za 6 tyzdnov dala dole 11 kg ... prve 2 tyzd e som schudla 5 kg .. treti ani deko a po 4 tyzdni som mala dole 9 kg ... len vydrz dostavy sa vysledok ....
@hetino ahoj.Ja som drzals aj dukanku;kazda dieta je draha...keby si si zapisovala kolko denne prejes-nebude v tom velky rozdiel...bud sa na to das al.nie...ano-stoji 9€ na den-hadam vysledok bude stat za to 😉
@moll dakujem-takze uz len vydrzat 😉
@alzbetinocka vzdávam sa....
niekto komu sa zvýšili koktaily? kúpim ihneď
@alzbetinocka kolo mas do svatby? Lebo este 2 tyzdne a su ti ako uliate ale po takych siestich aby si nove saty nezhanala :D super 😉
@patkaa555 3 mesiace ☺
Zuzit sa da vsetko...rozsirit uz tazko💜👍
Baby ja zajtra končím prvý mesiac a 10kil dole 😉

@kaloa
@ivaskaivaska
Dovolala som 🙂 čiže v pohode sa môže užívať urinal, nemá žiadny obsah vit. C + urolog.čaj a v prípade zlého stavu aj ATB. 🙂