Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
predam 10 shakeov a 19 tyciniek tvrdych, len spolu. cena 80eur. mozny osobny odber v BA, NR, NZ, SA...
dobry kto preda kokteily a polievky CD dakujem
Baby , čo mám robiť, keď piatok musím ísť na večeru, a som na CD.Poraďte mi, prosím. 😒
objednat si kuraci stake a zeleninu bez dresingu ... stake poprosit bez zalievky- omacky .... tu zeleninu rozchodis aj ked nebude len biela a zelena ....🙂
Kúpim produkty CD hlavne šejky tyčinky a kaše som z BA
ahojte damy..akurat som googlila a dostala sa do tohto blogu..tak sa pripajam, nech v tom nie som sama. na CD som od 2.4. zatial je vsetko super.chcela by som schudnut aspon 30 kg. ani cez velku noc som neporusila..ale stalo sa mi uz trikrat , ze sa mi o jedle snivalo a predtym nikdy 😀 je to o pevnej voli.zatial dole cez 6 kg. drzim palce.
AHOJTE, TAK DNES PO 3 TYZDNOCH MAM -6,7 KG A CEZ 9 CM ISLO DOLE Z OBVODU V PASE CO MA TESI NAJVIAC LEBO JE TO VIDIET. Za posledne dva tyzdne som nabrala 3kg svalov tak sa ma pytala, ci posilujem 🙂 Ale nie mam doma len 8 kilove babo, ktoremu idu zuby a vela sa prechadzame takze to robi svoje. Keby som tolko svalov nenabrala vaha ukaze menej 🙂 A ja uz taka smutna, ze to ide pomaly... ale cm ubudujau a ubudaju.... Tesim sa zas o 2 tyzdne. DRZTE SA 😀
Gratulujem ti, perfektné. 🙂
Zienky...KUPIM za rozumnu cenu CD aspon na dva tyzdne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosim posielajte mi ponuky mailom na adresu...soffinka@azet.sk.............................pocet ks a cena...dakujem.....<3
dobry den ma niekto na predaj kokteily a polievky CD?budem velmi rada ak sa niekto ozve dakujem velmi pekne
Caute baby, idem sa pochvalit...som 7.den na CD a zatial 6 kil dole...viem ze som sa zatial len odvodnila a vyprazdnila ale aj tak sa citim taka splasnutejsia...Ketozu mam od stvrtku, dodrziavam to na 100% a dalsia poradna 22.4. tak som zvedava...budem vas informovat...este je dlha cesta predo mnou...
dobry den nema niekto na predaj kokteily a polievky CD?dakujem
Ahojte, dnes som bola na kontrole po 2 týždňoch, mám o 4 kg menej. Začínala som od 72 kg.Veľmi sa teším. 😀
neda sa to nahradit polievkami a ovsenou kasou doma urobenou?
@majinka29 napis na www.cambridgediet.sk - otazky odbornikom, Oni ti najlepsie vysvetlia preco nie 🙂
Ahojte, baby ? Mám problém :( asi som prechladla zo spodu a potrebovala by som užiť liek (urinal), môžem ??? Konzultantka mi neberie telefon :(
@sl2011 nemalo by sa nic co obsahuje vitamin C...cize ani Urinal...lenze ak mas zapal,tak ti urinal nepomoze,jedine ATB...a skus si dat caj z praslicky a vyvar z petrzlenovej vnate,alebo z petrzlenu

Ahojte. Zacala som dnes a troska bojujem. Mam program s jednym jedlom kvoli narocnej fyzickej praci. Tak snad sa mi podari dosjst do stanoveneho ciela. Zacinam na vahe 85 kg. Drzte palce 🙂