Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@woman14 ahoj a prvý krát si kolko dala dole a za aký čas?
Ahojte ja som na diete 5 deň a schudla som 0,5 kg verím že neskor sa to rozbehne...
Počiatočná váha 65,5 kg
potrebujem radu... ja som neni schopná vydrzat na tych troch sackoch
ak si dam prvy o 08:00 a druhy o 12:30 tak potom osledny je o 16:30 a do vecera umieram hladom
uz 2x sa mi stalo ze som sa zobudila o 06:00 na neskutocny hlad a ledva som si zvladla spravit SHAKE aby som neodpadla...
Ako to robite vy? vydrzite? ci?
ahojte dievcata, nemate niktora prosim CD na predaj? BA a cim skor a aj lacnejsie? ak by ste sa niektora chcelii zbavit toho, co vam zostalo? dakujeeem
Prosím Vás, kde mám kúpiť produkty na cambridge diet?
@martulkamarhulka 12-13 kg, cca za 2 mesiace, ale hned uplne na zaciatku som druhy den tak ochorela, ze som musela byt na antibiotikach, takze som sice mala ketozu aj som isla dole niekolko kg, ale si predstav, prve meranie ma psychicky odrovnalo v centre, lebo som mala viac vnutorneho tuku nez tyzden predtym, udajne to este nezazili. ☹
Mna vtedy presla chut na vsetko, chcelo sa mi plakat. Sice nejake 4 kg boli dole, mozno aj 5, aj ketoza bola, ale visceralny tuk smerom hore, neverila som, co pocujem....Ale ked sa to pohlo smerom nadol, nesmierne som bola pysna na seba, lenze som dosiahla vahu, kedy som sa uz citila dobre a nestupala hore, tak som si dala cokoladu, pecivo, stale to stalo, pokusala som osud dalej a napokon behom par dni to vybehlo o 2-3 kg a teraz sa ma drzia ako kliest minimalne mesiac a nie a nie pohnut s nimi. Cize toto su zatial moje skusenosti, ale na CD nedam dopustit, som si sama na vine, ze to tak dopadlo a mne ziadna ina dieta posledne roky nepomohla, dokonca som poctivo chodila do fitka, kde som schudla dve kila asi.
ahojte nasla som jednu stránku kde su zaujimave clanky a skusenosti klientiek jednej poradkyne
http://cambridge-dietka.webnode.cz/slova-klientu-/
🙂 ja po týždni 1,1 kg dole myslela som že to pojde rýchlejsie...
baby poradili by ste mi čo jete cez extra týždeň???
@tanushqa cambridge diet výrobky sa dajú kúpiť v poradniach, kde ti urobia vstupnú konzultáciu s premeraním. viac na www.cambridgediet.sk
a čo ked nechcem prejsť cez tie všetky meranie? jedna moja známa to má bez meraní a všetkých tých pohovorov... ale neviem kde by som zohnala tie polievky... ak by vám niečo zostalo baby, dajte vedieť
začiatok: 16.4.
počiatočná váha: 65,5 kg
dnes: 24.4. 63,5kg
mám pocit, že sa to konečne rozbehlo po tom prvom týždni 🙂 juchú
včera som bola na kontrole, vraj preto som tak "malo" schudla pretože som nebola zavodnená a prvý týžden ide voda a minimum tuk
ahojte ja mam za sebou 3mesiace, mam dole 20kg, pociatocna vaha 92 ,teraz 72kg ,mam druhy tyzden pauzu,s vahou som isla hore o 1,5kg,mala som zaludocne problemy,pocit na zvracanie,hnacky,tak som vysadila CD stravu,a bola som najskor na diete suchare,banany......teraz som tyzden uz papala normalnu stravu.zaludocne problemy sa upokojili ,tak by som chcela pokracovat na 65kg,uvidim ci to este zvladnem -Ja- ako moj organizmus,ci mi tymi zaludocnymi potiazami nechcel povedat uz staci....
caute, po tyzdni mam dole 2 kg, velmi sa tesim 🙂 Presne ako mi povedala pani Pochylá, prve dva tyzdne ked prvykrat clovek zacne s CD, ide vela dole, potom sa to ustali a max 2 kg tyzdenne, no ja som teda spokojna, mne to staci, tak o dva mesiace budem ako prutik chi chi 🙂)))))
ahojte už sa mi blíži piaty tížden tak potrebujem radu čo ste papali ako extra porcia v extra týždni ?
dnes: 29.4. 63,3kg od minulého váženia dole iba 0,2 kg
nech sa na mna nikto nehneva ale cakala som lepsie výsledky... prestavam mat aj motivaciu ked to ide tak pomaly...
co robim zle? :( nic neporusujem pijem dostatok a jem iba bielu zeleninu... ach jaj
ahojte, tak ja som na CD 2. den a mam o 1.5 kg menej, je to mozne?
dnes: 2.5. 62,5kg
Ahojte tie polievky mi idu hore krkom :(
inak ako si rozmiesavate tie "SHEJKY" ja som si kupila vo FIT obchode taky shaker na protein je to 100% lepsie ako stale vytahovat mixer....
mam napredaj nejake polievky a shaky..chcel by niekto odkupit?
@sisiatko88 aké a za akú cenu?
shake: banan,chocolate orange, butterscotch3x, chocolate mint 3x,mango,cappuccino,vanilla,strawberry,
polievky: vegetable2x, chicken a mushroom2x, mushroom
spolu 17 za 50€..kolko by si bola ochotna dat?

@martulkamarhulka blahozelam 🙂
pre mna je dost tazke namotivovat sa aj druhykrat, prvykrat to bolo super, tak ci vydrzim a ci to pojde dole