Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@erika1235 ja tiez tu hlavu zachranujem vzdy kavou... uz som nepila, ale dnes som musela uvarit, bo ma tiez zacala boliet hlava. Uz mam aj treti liter tekutin v sebe, no citim sa ako na vode s tou hlavou... Erika, ty este ides chudnut? To teraz po sviatkoch, ci?
@mucilienka ja mam dnes 6 den , dala som si len dvojtyzdnovy detoxikacny program plus tyzden prechod na pevnu stravu , a citim sa uzasne , za 3 dni som dala dole co som na vianoce pribrala, bola som trosku nafuknuta z toho mnozstva napeceneho :D uz som na to nebola zvyknuta a teraz dufam pojdem este dve tri kilecka dole..
@erika1235, ked ja budem riesit uz tvoje problemy .... 🙂 😉 😎
aj som začala diétu už druhýkrat ...... prvýkraát som schudla za tri mesiace vyse 20 kil, ale začínala som na veľmi vysokom čísle ...... schudla som zo 110 na 76 a to som si držala rok a pol a potom som sa pokazila - jedla som po veceroch a tak ...... pribrala som 10 kg a tak začínam znova, môj ciel je 15kg..... mám skúsenosť, že ked sa diéta dodržiava naozaj striktne, tak kila idu veľmi rýchlo dolu, najťažší je prvý týždeň, potom to už naozaj ide.... Ja si do polievok dávam rôzne bylinky, naozaj potom chutia lepsie - petrž. vňat, tymián, rozmarín, pažítku, kôpor - prekryjú tú práškovú chuť polievok....
Inak kocky, nie som si ista, ako mi to hovorila konzultantka, dobre si pamatam, ze mozeme aj sampinony a hlivu (okrem zeleru, brokolice, karfiolu, uhorky atd) ci nie?
renata super výsledok (myslím minulý rok) mohla by si dať foto - pre motiváciu
😉
@mimi1089 moja tiez hovorila,aj hrasok,fazulove struky,spenat....to sa da vydrzat....
Ja sa cudujem iba ako pisete,ze tej zeleniny 20dkg,lebo moja hovorila,ze lubovolne mnozstvo. Ale teda len bielo zelenej ☺
Halo žienky aj ja sa pridávam 🙂 od dnes som na CD,,,, som hladná, a polivka bola smrt :/ ale dám to 😠
a otázočka, mam taky zvlastny pocit ako keby sa mi mantalo pred očami, je to ok?
@petus20 to je asi z poklesu cukru
Ďakujem za povzbudenie 😉 Tak dnes som si aj trošku zacvičila, na zajtra mám pripravenú uhorku aj kaleráb, tak uvidíme čo mi zachutí.
@mimi1089 @mucilienka biela a zelená zelenina - listová zelenina (špenát, rukola, šalát, polníček...), uhorka, brokolica, zelená a biela paprika, špargľa, kapusta, kel, cuketa, patizón, zelené fazuľové struky, čakanka, karfiol, šampiňóny, hliva, biela reďkovka, petržlen, zeler, chren, zázvor, cibuľa, cesnak, pór, kaleráb, fenikel, artičoky, bylinky a pod.
Hrášok, olivy a avokádo povolené nie sú.
Takto je to napísané v tej brožúre Cambridge str.18, ktorú som dostala na konzultácii.
@erika1235 @renata43 ste mojimi vzormi, máte krásne výsledky, páči sa mi, že aj keď ste trošku upustili, že ste sa znova vrátili na správnu cestu 😉 lebo to je to najdôležitejšie a aj najťažšie...teda aspoň u mňa 😉
@mabu1983 dakujem za ten hrasok... ten je asi sladky a avokado s olivami tucne - energeticky
@mucilienka take problemy budes riesit aj ty co nevidiet ,
@mabu1983 dakujem , uzasny pocit ked po celom zivote tucnoty som stihla prvykrat..
@petus20 zahmlievanie je normalne , telo si odvyka od toho nezdraveho cim si ho krmila a strajkuje, mas nizky tlak , daj si silnu ciernu kavu , turka , pomoze , pomaly stavaj z postele , to ked zacnes zase jest prejde , je to len docasny stav .par tychto neprijemntosti stoji za to ,,vydrz a nepolavuj , 🙂
a ano potvrdzujem , hrasok nieje povoleny
@mucilienka dosť možné :/
ale Ďakujem za povzbudenie 🙂
@mucilienka vidis a ja tie ovocne zase ee..sranda
@petus20 1.9 som zacala prvykrat , z 86 na 67 za dva mesiace uplnej nahrady a mesiac prechodu na pevnu stravu . na vianoce som sa spustila troska , tak teraz to drzim druhykrat , som siesty den ale dala som len detox povianocny , uz mam aj menej ako som mala prvykrat :D
@mucilienka inak ja si robim to kapucino teple , nie horuce , ale take viac teple a viac to chuti , skus tak
@erika1235 vidis,skusim,na mna je to velmi sladke. Ja si tak robim polievky,teple,ja by som to inak nedala 😜
Baby a pijete aj bylinkove caje?
polievku by som teda ani ja studenu nedala,,, to nieeeee :/, ja čaje zatial nie,,,

@mabu1983 to je uuuuuuuuuuuuzasne cislo! mozes byt pysna, len tak dalej!