icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
14. jan 2016

@erika1235 ja idem ešte len na vyšetrenie takže to beriem tak, že môžem 😉 ked som absolvovala prve stretnutie moja por. vedela o zdr. stave.

mucilienka
14. jan 2016

Kocky,skusala som si teraz ten keto tedt a nic...ani som nezhresila,jem iba tu zeleninu,co mozem a furt nic....😞

mimi1089
14. jan 2016

Naaaa prislo to 😀 dnes ma prepadol hlad tak prave si kuchtim z povolenej zeleninky 😀 iz sa mi slinky zbiehajuuuuu

mucilienka
15. jan 2016

ahojte koceny, co je tu tak mrtvo?
ja som dnes dostala mrchu... tak mi je trochu nanic... co mate nove?

liviaz
15. jan 2016

@mucilienka nie je mrtvo - všetky čakame na ketozu 😀 😀 😀

felycity
15. jan 2016

Tak ja som bola včera na kontrole podľa ich váhy po týždni - 2,5 kg ( voda + vraj už sa štiepia tuky, čo je zas pozitívne), povedala mi, že je to ok, mne sa zdá, že málo a to som dodržiavala tak neviem, ale nevadí...ale chcem sa opýtať, mne povedala, že môžem jedla CD aj 4 x za deň doteraz som dodržiavala 3x ( samozrejme , že špagety, rizoto nie 2 x za deň) je to ok ak je to 4 x za deň jedlá CD? Môžem aj bielu a zelenú zeleninu. A inak ja som si zvykla na tie jedlá akurát, že ke´d rodinke varím tak mi sem tam sliny tečú 😀 .

liviaz
15. jan 2016

@felycity ak ti povie že môžeš štyri tak môžeš štyri mne prvykrat tiež povedala že môžem 4 ale nech to nie je každy den 😉

mucilienka
15. jan 2016

@liviaz k tebe tiez este nedosla? 😀 tej bielej a zelenej zeleniny mozem len obmedzene mnozstvo? aby som sa zasa "neprezrala" 😀 😀

petus20
15. jan 2016

Žienky , kamaratka predava polievky CD je ich 20 ,rozne druhy,,,,,, zo zdrav dovodov prestala držať CD, mala by ste niektora zaujem? 50 € - 20 ks

darinka2013
15. jan 2016

@petus20
Ja si mozem zobrat vsetky kuracir a zeleninove ak sa da

petus20
15. jan 2016

@darinka2013 idem zistit kolko ma kur, a kolko zel....napisem 🙂

mucilienka
15. jan 2016

@petus20 ake ma? ja by som zobrala vsetky, mne chutia rovnako... 😖

petus20
15. jan 2016

takže takto, že ma este Golden Vegetable na predaj za 8€, cely nepouzity len je odrhuta ta plastika okolo,, ja mam takže mne netreba ak by ste mali zaujem , kludne IP 😉

mucilienka
15. jan 2016

@petus20 ja by som vsetky vzala... aj goldenku

mucilienka
15. jan 2016

kocenky, ja mam dnes taku strasnuuuu chut na slanu pletenku s posypanu makom, len taku holu-bosu bez nicoho... tuto od nas z pekarne, ze az.. normalne pomaly tehotenske chute....

darinka2013
15. jan 2016

@petus20
@mucilienka
Tak si to kludne zober vsetko, viac sa to oplati 🙂))

mucilienka
15. jan 2016

@darinka2013 Dakujem 😉

darinka2013
15. jan 2016

@mucilienka
Chute mas kvoli menzesu, ja pred nim nemozem ani zacinat dietu lebo vzdy raz dva koncim
Teraz som zacala 4 den menzesu , obzrata som bola vsetkeho,mtak konecne nemam ziadne chute na nic uz tyzden, a len 3 sacky denne nic ine.
U mna najlepsie nic ani zeleninu lebo vsetko startuje chut 🙂
Zmenila som si aj uzivanie sackov prvy na obed druhy o 16 tej a posledny o 19-20 tej
Rano doobeda dvd kavy srkam a vodu, ziaden hlad , ziadne chute nic !!!
Snad mi to vydrzi, aspon mesiac !!

erika1235
15. jan 2016

@felycity 4 jedla sa davaju ak vazis okolo 100 kil , alebo v pripade ze ti 3 jedla nestacia , je lepsie si dat radsej sacik 4 jedla z cambridge ako by si mala zhresit normalnym jedlom ,
@darinka2013 ja som dostala v prvy den mrchu ,tentokrat sa zadarilo , rano prvy shake a na obed cervena :D ale uz som kaslala na to , aspon ma to nelakalo zase vyzerat chladnicku , a vidim ze sa viac drzis , gratulujem

erika1235
15. jan 2016

@mucilienka ty mas chut na pletienku, a ja idem robit zajtra rano plnene trdla ,,vies co to bude ? este 5 dni a potom prechod na pevnu stravu , vaha 65 kil :D

felycity
15. jan 2016

@erika1235 ďakujem, ja som si to takto aj myslela, že iba keď ma mláti hlad 🙂, ďakujem za info

erika1235
15. jan 2016

@felycity neni zac , cim menej kalorii das , tym rychlejsie schudnes :D

darinka2013
15. jan 2016

@erika1235
No snad to uz dam, taketo som este nemala ze ziadne chute nic, sama sa cudujem ... Ty si disciplina ja ked mas svoje dni 🙂
A prvy krat to beriem bez zeleniny nic len sacky, a fakt ziaden hlad ani prve dni
Za tyzden mam dole 4 kila , idem zo 68 kil

darinka2013
15. jan 2016

Na 55 kil 🙂)))

erika1235
15. jan 2016

@darinka2013 jasne ze to das tentokrat uz si dobre nastavena , teraz mame teda tak podobne kil ..mne by stacili este take 3 kilecka ,moja segra ma 55 kil a uz jej hovoria vsetci nech priberie ze je moc chuda , takze pod 60 ani skusat nebudem :D

liviaz
15. jan 2016

@darinka2013 dobrý nápad s tym posunutim času musim aj ja lebo ja si davam več. šejk o 16.30 a potom o 19.30 umieram 😠

darinka2013
15. jan 2016

@erika1235
ja mam 173 cm ale som potom sexy kost ked mam pod 60. kil 🙂))) nad 60 kil sa uz citim zle vo vsetkom , nosim rada obtiahnute rifle tricka... no a nad 65 kil sa citim mroz...
jasne ze aj mne hovoria ze by som mala pribrat hlavne mama a svokra, inak ostatnym sa to paci
@liviaz
rano si dam kavu jednu druhu a pipijam aj studenu, a necitim hlad ani 12 tej ked si davam prvy shake 🙂))
a vecer mi pride dobre ten shake a nejsom v noci hladna 🙂))
vyskusaj fakt super...

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
erika1235
15. jan 2016

@darinka2013 sak jasne ide o to ci sa ty citis dobre , ja kedze som mala cez 90 kil tak ja sa citim teraz v 65 sexy kost :D aj ked som este oplacana ..ale uzivam si to , vcera ma tatko videl zase po nejakom case a uplne na mna kukal ze som zase schudla ,a ja ze no a to ked niekoho pozdravim tak najskor kuka az potom veta " ja som ta vobec nepoznal/a si uplne ina " a ze ako na to mam reagovat ? :D a sme boli spolu pol hodiny v obchodaku a 3 ludia za tu dobu presne tuto vetu :D a tatko uz sa iba smial ze no mala si pravdu :D

darinka2013
15. jan 2016

@erika1235
Tak ty mas pekny rozdiel, u mna moc nebude vidiet ale ja budem citit. Cely zivot riesim kazde kilo naviac, a 60 kil som mala prvy krat po porode. A 2 roky nie a nie sa zbavit 😄
Som pazrava na sladke ja zjem okrem ineho 4 horalky denne !!! Som bez dna , Sa cudujem ze nemam 100 kil