Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@lelet1609 ak potrebuhes,urcite ano
Ahojte od zajtra sa k vam pridavam, dnes idem na konzultaciu
@jarhal s tymto sa ti to urcite podari a podla mna nie je problem ani nejako s dodrziavanim diety, skor asi potom, ked si clovek zacne varit a pripravovat jedlo.
ja som v keto skupine..uz som si objednala sacky ..zajtra pridu....vyskusala som minuly tyzden ich balicek na 1 den za 10€ a myslim ze celkom fajn ..dam to...ciel je dole 12-15 lg aby som bola na vahe sperd tehu...a ten vek som presvihla prepac si ovela mladsia ...zle som pozerala...ja mam o 12r. viac...
@jarhal a keto je cosi podobne?
takže pridávam dnes malý pokrok - bola som na vážení - držala som od 25. novembra z 81,4kg potom vianočná pauza - ale nie prežieranie , 78,9kg 11.1.2016 znova od začiatku a dnes po vážení a meraní 75,9kg. Porušila som raz s vínom a tou rajč. polievkou, inak nie, a malo pijem mi povedala a má pravdu tento víkend som tomu pitiu moc nedala. Pokračujem ďalej - do svadby (nie mojej 😅 ) chcem mať 70kg. Dnes som dostala extra týždeň s cottage alebo kur.prsom a zeleninou. Ako pozeram ide mi to dost pomaly, ale ide. ....Ale z vela kg sa chudne lepšie ako z menej.
@mucilienka neveim ..prestudujem myslim ze lepsie..
@mucilienka rozdiel mi pripada len v tom ze keto dieta je ceska okopirovana verzia cambridge diety, ktoru vyvinuli uz 30rokov dozadu, s tym ze v keto jes 5krat denne
@liviaz to je super! co by si chcela.
ja som zacala 11.1. a do dnes mam dole presne 4,10kg. Tento tyzden som ani neporusila, a mala som ubytok len 0,9 kg. Tipujem to na bolest hrdla a to ze som si davala lokalne doritricin na cmulanie. Hoci ketozu som mala.. no neviem. Ide to, som rada, ale trosku som polavila, hoci neviem preco.
@mimi1089 diky za info
@mucilienka podla mna to ide dost pomaly, som zvedava na tento extra tyžden či to pojde dole....
@liviaz ten extra tyzden ti ma nakompnut spalovanie, ci ako?
@mucilienka nie, neviem načo je extra tyžden lebo ješ viac 🙂 3CD jedlá + cottage zelenina/kuracie prsia zelenina - bud obed alebo večera.
@mucilienka okej budem čakat 🙂
@mimi1089
@mucilienka ano je sa 5x denne..ale kym nemam koktejly tak sa snazim jest tiz 5x a asi takto napr .na lacno 0,5 l vody z citronom
kavco z troskou mlieka
na ranajky som mala osmazene sampiony na masle a sunku z lidlu schwarzwälder .
desiata cottage biely nei nizkotucny..
obed kuarcinka bez koze aveela zeleninky salatik mix z lidla uhorka
olovrant tuniak v olivovom olejia kopec zeleninky
vecera osmazen na masle biele tofo ..okorenim troska soj.omacky a mnamka
mozem si dat napr vajicka zo syrom vajicka zo sunkou a vea ale to lepsie nastudovat
skusila som aj malso do mlieka ib araz nechutilo mi to..a tesim s ana tie sacky lebo repertoar uz pomaly obmienat nedokazem stale to iste ...a je to narocnejsie varit inak doma a aj sebe a este dedkovi ma dietu..tak som si ulahcila sic enehorazn epenaize ale je to na viac tyzdnou a mozem kompinovat tych 5x sacky aj zo stravou ak si nieco ukuchtim a tak usetrit... 😉
este som
@mucilienka zabudla ze pijem vela vody cistej nechutia mi ani caje radsej cistu vodu a od minuleho stvrtka mala som 79kg dnes rano 76,7 kg...netusim ci mam ketozu nemam tie papieriky ale vobec nemam hlad a uz vobec nie chut na sladke...za mna najsamlepsia dietka...
@jarhal to vcelku super! to je na principe nejest cukry? odkial to mas nastudovane?
@mucilienka skus skupinku : @chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a...
je tam super podpora a pomoc kocky si pomahame navzajom..a aj spolu zaciname ako novacikovia...super podporujem sa 🙂
@mucilienka nejd emi skpopirovat skupinak ale najdi si :Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a...
@jarhal Ahoj, pozeram, ze tato dieta je este stale aktualna 😍 Takze moje poznatky po zhruba 1,5 roku:
Do septembra 2014 -teda 3 mesiace po skonceni Cambridge diety bolo vsetko OK. Potom prisla nasa dcera s vnucikom z GB a pomaly sa to zacalo..... Po dvoch tyznoch odisli a ja som s uzasom zistila, ze mam 71 kg ( schudla som zo 78 na 67 ) Povedala som si , ze to nie je az take zle, ze toto si uz udrzim a budem spokojna... Pri mojej vyske 170 cm to nie je najhorsie s prihliadnutim na vek 54 rokov. V dalsich 2 mesiacoch som si ratala kalorie, vsetko OK. Potom zacal moj zlaty muzicek kupovat domov tvarohove buchty a orecove a makove rozky z listkoveho cesta a este aj skvarkove pagaciky ( u nas v Martine ich pecu v Strojarenskej kuchyni a su to tie najlepsie na svete) NOOOOOO a tak to prislo ! Potom som sa obmedzovala uz len velmi malo a za rok VYKRMOVANIA som pribrala na 76 kg. Teraz som trochu schudla- 2 kg po sviatkoch, ale citim sa ako prasnica ! Uz som znovu frustrovana sama zo seba, ziadne handricky mi nesedia , atd. Manzel mi objednal bezecky pas na rychlu chodzu, ( lebo buchty kupoval on) ja som nechcelaaaaa. ( zozrala by som aj 10 na posedenie, take su fantasticke) A tak by mi mal zajtra ten pas prist a uvidim 😩 Ja mam velmi malo pohybu. V praci sedim, zadok si vyvazam v aute a doma porobim za chvilu. Tak som zvedava. Dufam, ze aj pohyb mi pomoze. V zalohe mam este dost sackov asi na mesiac, v marci- aprili to asi znovu roztocim s Cambridge dietou. Moj zaver: keby som ,, NEZRALA" tolko dobrych buchiet, rozkov a pagacov, strazila prijem kalorii , pila viac vody - teda bola viac dosledna, na 100% by som si udrzala tych 71 kg. Caute, pevnu volu prajem vsetkym, aj sebe. 😍❤️😍😀 Iva
@ivac777 toto poznas? cica nezer?..viem je to tazke nejaky cas sa da udrzat postava po diete ale ak je clovek nauceny na dobrotky od malicka ..zacne si casom povolovat uzdu ...vid ja mam 47r. tak bohuzial je to zvykmi za mlada....za nasich cias zdrava strava ? co bolo? potrebovali sme sa zasytit neboli fitka robila som na smeny a poprotom studovala prisla som o mamu a starala sa o domacnost ,skola robota skola robota..doma sa varilo jedlo a vsetci sa museli najest ze mi toto nechuti? smola budes hladna...a teraz ked si predstavim co doma varim? biele maska skoro kazdy den obaja su stredoskolaci a funguju vo fitku pravidelne..v lete sporty..cize mami zavolaju mi na obed cestou zo skoly mame doma masko navarene? ak ano tesia sa ak nie daju si proteiny nejake srvatky ci co...kdeze su tie casy ked som ich krmila buchtickami ,haluskami? teraz?ovocie ,zeleninkya masko ..skoro ziadne pecivo..nam chlieb netreba ..nik ho neje okrem najmladsej a deda...
tak ti treba lebo si sa spustila nebudem ta lutovat ..musis sa nakopnut a zacat znova..je to tvoje telo zvoj zivot...
mna tiez nik nelutuje a ani ma nepodporia ,pretoze si myslia aj ked to nie je pravda ze vela zjem..naopak tym ze sa obmadzujem nemozem chudnut telo si robi zasoby z mala co mu dam..takze idem zajtra do toho po 1X...cica pridaj sa ..sme v skupine pisala som vysie ..tam ta podporim neboj... 😀
@jarhal Teraz sme aj s manzelom na salatikoch, zeleninke, namiesto orieskov a cipsov mame k telke na lupienky nakrajany kalerab, alebo jablcko. Vcera sme si dali pastetu z kacacej pecienocky - ja na Fit clebiky, on na normalny chlieb. No tak cooooooo je toto za dieta? Ale to preto, lebo mame v podvedomi ten pas a myslime si, ze ten to vsetko za nas vyriesi. No tak ,,SNIVAJTE S NAMI" Ja viem, ze to je hlupost, ale clovek je uz taky, vsetko zle si vieme ospravedlnit, aspon sami pred sebou !!!!! Na dietu teraz este nepojdem, lebo zaciatkom februara nam pride znovu dcerka s rodinkou , chcu si polyzovat. Budem zas vyvarat..... Ale uz nie obzierat sa ! Musim si dat bacha. Teraz mam 75, uvidim kolko si naskreckujem do tukovych zasob ked odidu 😤 Mimochodom, ako som pisala na str. 125, alebo tak nejako, ja som drzala 4 tyzne tu super drasticku, tj: rano kava, bez mlieka, bez cukru . O 9 v praci CD kokteil , O 14 CD polievka O 19 vecer CD ovsenna kasa. Medzi tym voda, voda, voda a este aj kava, kava, kava. Vody 3,5 litra, kavy 5-6 denne. Nic mi nebolo, uplne supeeeeer!!! Ja bezne pijem 5-6 kav denne, asi 20 rokov, takze OK. Nic ine som nemala u ustach 4 tyzde! Myslim si , ze to sebazaprenie stalo za to. Takze ja sa viem zapriet bez problemov, preto si asi povolim, lebo som si vedoma, ze ked to bude veeeelmi zle, dokazem dat drasticku formu diety. No uvidime v marci, kolko budem davat dolu 😓
@ivac777 presne ako si si v poslednej vete napísala : PEVNÁ VôLA ! o tomto to je, mysliš si, že ja nelubim všetky tieto fajnovučke ksysnute somariny čo si vymenovala ? LUBIM a moooc, ale fakt mi to nestoji za to, hlavne u mna ja ked mam vyše 80kg boli ma cela chrbtica, ak skončim s cambridge, určite nebudem taka že si nedoprajem, doprajem si, ale fakt ak bude nenormalna chut tak si iba jedno susto odhryznem, lebo by som sa určite dostala tam kam ty. 🙂 prajeme si pevnu volu - ktorá je v hlave. ... 😉
Koceny,ako je to s uzivanim liekov?ja som dostala prave 15 infuzii od neurologicky,k tomu lieky vraj na ochranu zaludka.... tak neviem,ci nie som s tym a CD akurat takv p.deli....😭😥😰😓😱
@mucilienka Dobrá otázka,to zaujíma aj mňa,keďže beriem vitamíny centrum
@mucilienks @bubu37 doplnky stravy, vitaminy su bez problemov, konzultantka mi vravela, ze ak som aj zvyknuta nejake brat kludne mozem. Infuzie a ine lieky neviem, to treba asi skonzultovat

Neviete ci pri tejto diete si mozem urobit urologicky caj?