Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@mucilienka
ja som sa od pondelka nevazila a chcem to vydrzat do dalsej konzultacie
@123tana123 ja sa važim lebo vahu mam vedla WC 😀
@123tana123 inak mam to odsledovane, ak presne dodržujem cd tak 300g denne ide dole 😉
@123tana123 mna čaka v sobotu svadba, no to som zvedava ako to prežijem ☹
@liviaz
svadba?? uff to si neviem predstaviť, keď sme mali oslavu tak som bola za kuchárom a povedala mu čo môžem papať a čo nie tak som mala jediná iné menu ako ostatný čo mi vyhovovalo, no na svadbe to také jednoduche nebude, ale všetko sa dá 🙂 zvládneš to a ja tiež ;) máme aj stravu zaplatenú tak polovička bude papať dvojité porcie :D
@123tana123 ked budu jest všetci sližikovy vyvar a ja sa budem na nich pozerať , tak oni sa zasa budu na mna pozerať 😀
@liviaz ojojooooj,to si neviem predstavit. Na svadbach sa veru hoduje inak ako zdravo 😋. Je to vyzva,budes nam vzorom ako to urobit 😉
@liviaz
poradím ti naber si jednu naberačku len vývaru a pomaličky ju papaj kým nedojedia ostatný
@mucilienka nemôžem, vyvar iba s vegetou goldenkou môžem . 😉
@anes52
Anes, ahoj, ja som Evusikba, chudli sme v rovnakom obdobi a bola som moj vzor. Tiez som zacinala v januari 2014 s vahou 99 kg a do juna 2014 som schudla na 73 kg. Potom prisli nenormalne stresy a problemy a v priebehu roku 2015 som pribrala na sucasnych 103,4kg. Som depresivna, boli ma chrbat, kolena, som znechutena sama zo seba, ako som sa spustila. Povedala som si, ze to tak nesmiem nechat, lebo ked pridu zdravotne problemy, uz sa nenastartujem a preto od zajtra znovu zacinam🙂 Drz mi palce!
@evusikba
vitaj medzi nami, drzim palce aby si to zvladla a hlavne nevzdala potpora je tu na dennom poriadku 🙂 budeme sa tesit s tvojich uspechov 😉 😝
baby teda ja som bola na konovi asi od 2008 - NEAKTÍVNY BLOG absolutne a myslela som si, že čo som objavila aku dietu, a aha kukam že viacere tu máte už davnejšiu skusenost s CD. No nebola som na konovi asi 7 rokov a čo sa tu všetko nedozviem 😀
@liviaz ja krabickujem aj priatelovi , a dieta co ho opatrujem ma tiez nakrabickovane , takze vsetko ide ked sa chce , ale nikto nehovori ze to musis robit aj ty tak , len je dolezite sa stravovat pravidelne ..a nielen po skonceni CD ale celkovo cely zivot , ty musis zmenit najskor myslenie
@123tana123 je toho plny internet , daj si do googlu zdrave recepty a frcis
@jennyz123
@mucilienka
je to konoplny krem a maju ho v balltipe , To neni v kazdom meste ? my mame dva a vedla v meste tiez :D
@123tana123
Dakujem 🙂 , podpora je najviac, hlavne, ked pride kriza!
@erika1235 u nas taky obchod nie je,ani som to este nepocula.svagrina z ba tiez nevie o co ide, co to je za siet???
@evusikba vitaj a neboj,to dame.A tentoraz uz budeme vsetky stihle,krasne,mudre,skvele, uzasne.... a nafurt!😉
@mucilienka je to retazec vsetkeho , drogerka , hracky , kuchynka , aj jedlo tam je , dekoracia , sviecky, pomocky na upratovanie ,https://www.google.sk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&...
toto je nas , a je tam fakt vsetko
@evusikba jéj tak sa teším, teda nie preto že si pribrala ale že si sa nakopla, veď ja tiež som bola a vlastne ešte aj som na tom ako ty, schudla som už teraz asi 8 kg ale cítim sa akoby to bolo 20, uvidíš že po prvom týždni sa aj ty budeš cítiť lepšie, tak teda si fandíme navzájom samozrejme aj s ostatnými babami ale aj chalanmi 😎
....hladnaaaaa som! ....idem spat!💤
Dobre ranko tak a vikend je pred nami a dalsi tyden zamnou HURAAA
Drzte sa a neporusujte neatoji ti zato 😉 ozvem sa v pondelok po druhom vazeni 🙂
Baby tak ja dnes minus 1.5 kg povedala som poradkyni ze polievky ee takze mi nabalila sejky mam aj novy orieskovy ten je nwbormalny a inak mi kazala 5krat az 6 krat denne jest takze momentalne ficim ranajky voda kava sejk desiata biela redkovka obed cisty zaliaty golden 2,5 dcl druhe jedlo o dve hodky cca o pol piatej maso kur so zelinou a vecer sejk a da sa to super zvladnut kazde tri hodiny jem ako babatenko
@liviaz to v extra tyzdni? Paradicka!!!!😀😋
@mucilienka
Si zlata 🙂 , chcem tomu verit a spravim maximum, super, ze ste tu, budeme sa drzat navzajom 🙂 .
@anes52
Aj ja som sa velmi potesila, ked som Ta tu zbadala. No co uz, stalo sa :(, dufam, ze vydrzim a za chvilu Ti budem s ubytkom kg v patach🙂. Chcem to spravit hlavne pre zdravie, brutalne ma boli chrbtica a klby a hlavne si pripadam ako snehova gula, hlavne ked si natahujem cizmy 🙂.
@mucilienka ano

@123tana123 dobre ranko,ja nie,ja raz sama doma a potom u konzultantky