icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nekonecna
31. máj 2013

@jankafa je to vec pohladu, niekto fajci, pije pivo, kupuje nepotrebne veci, kavičkuje po kaviarnach, kupuje akoze zdrave vitaminy atd atd, nikdy som nemala vyvazenejsiu dietu a taku ucinnu ako tuto, vyhovuje mi, ze nemusim premyslat co si kupim, co si spravim jest, nikdy som to dlhsie nezvladla ked mam rodinu ktorej vyvaram, na mna uz potom nezvysil cas a chut, toto je ine, postupne sa doma ucime zaradavot zdravu stravu pre vsetkych a to u nas pomaly kazdy ma rad nieco ine,parny hrniec a kontaktny gril si u nas nasli nenahraditelne miesto,,,a k mlieku? to naozaj nemusim uz od mala,jogurty tiez malo,,,a vekom som sa naucila ze nemam lutovat co investujem do seba, a CD je pre mna ako usita, aj ked priznavam je dost financne narocna, ale nelutujem ani jeden cent,,,majte sa pekne idem pracovat aby som si na nu zarobila,,,xi xi

step13
31. máj 2013

babenky aj sa spravy jojo efekt ci nie

paula80
31. máj 2013

@jankafa No aj mne,práve preto končím po týždni,lebo aj výsledok nie je to,čo som čakala po úplnom dodržaní 3xdenne CD produkty a biela a zelená zelenina,mám dole 3 kg,čo predvčerom boli až 4 kg a z cm ani jeden dole,neviem,či to na mňe nejak zle funguje,ale teda na štart zdravšieho stravovania mi to stačí,i keď ma to vyšlo 80 EUR. 😒

kapokapo
31. máj 2013

@step13 ahoj, akoze oni tam tvrdia ze jojo efekt nebude , aaale 🙂)) jasne ze ked sa clovek zacne vyzierat, tak priberie, takze dolezite je ostat na zdravom jedalnicku...

step13
31. máj 2013

no ved prave ja som schudla za 2 r. 40 kg a pribrala som po malej 33 teras som zufala vsetko mi je male

nekonecna
31. máj 2013

ked clovek schudne cvicenim, dietou, alebo hoci cim inym a prestane a zacne hltat jedno cez druhe a je mu jedno v aku hodinu je uplne jasne ze naberie aj navyse,,,

pente123
31. máj 2013

kazda vie, ze co jej vyhovuje, alebo nie, kazda z nás vie, ze co si moze financne dovolit, a co nie. .....
@paula80 viem aj ja ze financne je dost nárocna dieta je CD, pochoplila som, ze preco si prestavala s diétou, ale teraz si ma prekvapila, akoze co si ocakaávala za 4-5 dni??? neviem odkial más info o CD, ale pravdepodobne bud tvoja konzultantka oklamala, alebo neviem :/ za 4 dni zázraky od ziadnej !!! diety neocakávaj .... 😖 😖
ja s muzom uz drzíme 50.-ty den, a je to vidno aj na váhe aj na cm, ( napr. 12.-ty den som mala - 7kg, a - 10 cm) vtedy uz tá ketoza "fungovala" nielen vodu som strácala .... A že jojo efekt .... jojo efekt plati podla mna na kazdu diétu, alebo aj na zravotný stil, kedze po istom case ( co moze byt, 12 týzdnov alebo 12 mesiacov .....) ked sa vráti clovek, na stravovanie, cím pribral tie nadbytocné kilá, tak samozrejme aj vtedy sa mu vrátia kilá naspat 😖 😖
tolko z mojej strany ... vydrzali sme 7 tyzdnov tych 2 este na 3xCD uz vydržime, a potom sa naucime sledovat kalorie, lebo bez svojej kontroli nepojde ....

cikkee
31. máj 2013

Ahojte, moj brat schudol s touto dietou 25 kg zo 120 kg cca za 1,5 mesiaca. Ziadne zdr.problemy nemal a uz je to rok co sa stravuje normalne.. nejake to kg pribral lebo pocase sa zacal zas trosku prejedat.. ale sam prehlasil ze keby sa stravoval noramalne tak urcite nepriberie.. je len pazros ako aj ja..
No a mamina sa na to dala v marci, za mesiac zhodila 18 kg zo 75 a odvtedy presla na normalnu stravu, zatial pribrala len 1 kg. Pochvaluje si to ale vraj to bolo narocne na to ze musis vydrzat nic ine nejest.. mala chutky v obchode radsej nechcela ani na nakup ist :D ale vydrzala to a stalo to za to.. ja mam tiez nadvahu 20 kg a trapim sa s tym, no zatial som sa na tuto dietu neodhodlala lebo nemam az taku pevnu volu.. tak nechcem za to vyhodit peniaze ked sa na to necitim.. predpokladam ale ze zufalstvo zo seba ma k tomu prinuti.. Co sa tyka peniazkov tak je to drahsie ale myslim ze ked za kratky cas schudnete min. o 2 konf.velkosti a vyzerate uplne ako iny clovek tak to fakt stoji za tie prachy.. mamku aj bracha som po diete len obdivovala aki boli zmeneni.. a ticho zavidela :D drzim palce tym ktory sa to rozhodnu absolvovat.. treba len pevnu volu a peniaze.. cafte

paula80
31. máj 2013

@pente123 Ja som to nemyslela tak,že toto nie je dobrá diéta,len ma prekvapilo,že niektoré baby tu písali,že prvý týždeň schudli aj 7 kg a ja len tri,keďže vačšina je voda,ja som v kútiku dúfala,že schudnem aspoň 4 kg.No a dnes som 7.deň CD a bola som dnes večer na prevážení u poradkyne a teda mám dole 3,5 kg čo je super,a 1 cm dole aj z bokov,z pása nič.Moja poradkyňa mi na začiatku povedala,že mojich 20 kg nadváhy by som mohla dať dole za 6-8 týždňov,čo je super rýchlo.Ja by som kludne pokračovala ďalej,keby mi to peňaženka dovolila.
A vy máte moj obdiv,že ste to tak dlho vydržali,klobúk dole,je to dosť náročné a treba veľa sebazaprenia.8.týždeň ste super.Možem sa spýtať,koľko ste už schudli,potrebujete ešte chudnúť?Ja teraz idem pokračovať v diete bez CD daľších 10 dní,poradkyňa mi povedala,čo mám jesť a potom mám kontrolu a ak neschudnem,tak by som potom mohla nabehnúť na 1 CD denne +dietna strava,to by som fin.zvládla.Tak uvidím,ako mi to pojde.Vám držím silno palce,nech dojdete do vytúženého cieľa. 🙂

nekonecna
1. jún 2013

@pente123 uplne s tebou suhlasim, ja budem mat za sebou zajtra 6 tyzden a 14 kg dole,aj cm ale to presne neviem kolko, ale je to vidno a velmi sa tomu tesim, a uz som tu pisala ze som si kupila v lekarni pruzky na ketozu a som v nej stale,,,pamatajte,,,ZAZRAKY SA NA POCKANIE NEDEJU, NA POCKANIE SA LEN PRIBERA,,,vsetkym CD-ckarom drzim palce

nekonecna
1. jún 2013

@paula80 zda sa mi to pritiahnute za vlasy tych 7kg, lebo ja som to dala dole za dva tyzdne a moja poradkyna povedala ze to je krasny vysledok, ze to ma malokto, myslim si ze paula80 mozes byt so sebou spokojna na prvy tyzden, ja chodim na kontroly kazde dva tyzdne,,,drzim ti palce a asi by som to tiez riesila takto na tvojom mieste s 1 cd produktom, ja som napr pri extra tyzdni +tyzden 3*CD denne, cize za tieto dva tyzdne dala z bokov dole len 1cm, ale ma to nefrustruje, lebo je prec, lepsie ako by mal 1cm pribudnut, mne to uz pojde pomalsie ale preto sa nevzdam,,,

cikkee
1. jún 2013

@nekonecna ahoj, prosim na čo sú dobre pruzky na ketozu? Čo sa tým sleduje? Dakujeem za odpoveď..

nekonecna
2. jún 2013

ked si v ketoze chudnes vlastne tuky, ked nie nechudnes, mne to vysvetlila moja poradkyna, na nete je dost o tom popisane, preskumaj,,, stoji to 3,32 50ks

kapokapo
2. jún 2013

10ty den, minus 4 Kila, juchuuuu:DDD

kapokapo
4. jún 2013

den 14, minus 5 kil 🙂))

kapokapo
4. jún 2013

@cikkee
@nekonecna
@pente123 Baby, ako chutia tie kase?

nekonecna
5. jún 2013

@kapokapo ja si ich nebravam mne nechutia

kapokapo
5. jún 2013

@nekonecna ja dnes vyskusam a uvidime...dnes zacinam treti tyzden, to mozem teda aj dve tycinky a jednu polievku, ak by som nechcela kase?

nekonecna
5. jún 2013

neviem ci dve tycinky, ja mam kokteil polievku tycinku

nekonecna
5. jún 2013

@kapokapo ale ty si vysoka tak mozno mozes dve tycinky

kapokapo
5. jún 2013

@nekonecna tak dnes som ochutnala kasu , nejaka orieskova, fuj, strasny humus, zajtra ochutnam este tu jablko skorica a piato tu klasicku ci aka to je a v piatok idem menit polievky a kase....

kapokapo
5. jún 2013

Baby m dnes 1x tycinka , mnaaaam, cokoladova!!!! ktore su dobre a ktore nie? Co ta MINT, pomaranc?

tobko01
6. jún 2013

prepac, ale to je dobra hovadina. Produkty cambridge maju v sebe vyvazeny pomer vitaminov, mineralov a coja viem coho este. Kasa ktoru kupis v potravinach, alebo sackova polievka je len "prazdne" jedlo ktore ma nejako chutit. Urcite ti nedoda potrebne latky aby tvoje telo neskolabovalo po 2 dnoch. A ten cukor ktory je vsade ani nehovorim. Ak cambridge nepoznas, tak sem nepis take hovadiny. Si uvedom ze sem chodia aj nie prave obozretne dievcata, ktore by na to co pises mohli naletiet. Dakujem

nekonecna
6. jún 2013

@tobko01 a toto komu patrilo???

nekonecna
6. jún 2013

@kapokapo mne chutia vsetky, su famozne

nekonecna
8. jún 2013

nikto nic, co ste to vzdali?????? ja nie

kapokapo
8. jún 2013

@nekonecna ahoooj, no ved aj ja pozeram, ze nikde nikoho.... skoda..... som sa tesila ze sa tu podporime.....Ja dnes mam minus 5,4 kg po 17 dnoch 🙂))

eeffka
8. jún 2013

@paula80
@kapokapo
@nekonecna

caute baby ja akurat rozmyslam ze sa musim dat do pucu pred letom, mne treba take 3-4kg dat dole ale hlavne nezrat sa musim naucit lebo jedine co drzim moj zadok v rozumnom rozmere je ze kojim, ked skoncim, konec asi napuchnem jak pukanec :D
citala som asi posl 2 strany co tu baby riesia nejake platby za dietu? to sa nejak plati, ci islo o narocnejsie potraviny "drahe maso" a pod?
pred tehu som asi 3t dietovala v podstate len maso, zelenina a vajcia a bola som slaba ako mucha ale islo nejake to kilecko dole, ale ja som mala vtedy tak ako teraz 58-59 a chcela som 55, ale mne to islo strasne pomaly, niejak baby pisu ze 3-4kg za tyzden.

kapokapo
8. jún 2013

@eeffka ahoj, su to len polievky a shaky, jedla v prasku, ktore plnohodnotne nahradzaju stravu, vsetko co telo potrebuje pocas dna...

eeffka
8. jún 2013

@kapokapo ahaaaaa no toje pre mna dost neprijemna informacia nakolko rada "zujem" 😀 a to odkial kupujete?