icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kapokapo
8. jún 2013

@eeffka ahoj, su na to specialne poradkyne a studia, kde sa to da kupit🙂

nekonecna
11. jún 2013

nikto nikde, ste to vzdali?ja nie

kapokapo
11. jún 2013

@nekonecna ahoooj, ja som to nevzdalaaaa!!!!!!!!!!!! dnes koncim treti tyzden s minus 6 kg 🙂 Ty ako?

nekonecna
12. jún 2013

7 tyzdnov 16kg dole, sa velmi tesim

janulka0903
13. jún 2013

Dievčatá poradíte mi, ako začať Cambridgeskú dietu? Neviem kde kúpiť instantné sáčky. Dakujem

nekonecna
13. jún 2013

daj si do googla cambridge dieta sk, a tam sa vsetko dozvies, vela je popisane v starsich prispevkoch,

kapokapo
15. jún 2013

@nekonecna ahooj, 16 kil za 7 tyzdnov???? Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!!!!!!!!!!! Ja v utorok koncim stvrty tyzden, ku dnesnemu dnu mam 7,4 kg dolu..... super to ide, velmi sa tesimmmm, este 15 kil dole musim dat aspon !!!! :D:D:D

dual123
16. jún 2013

Ja som mala dietu cca pred 3 mesiacmi, predtým som žiadnu dietu ešte nedržala. Cambridge dietu som držala 3 týždne a potom bol prechod na normálnu stravu, zhodila som 8 kg, a po ukončení diety ešte 2 kg. Teraz mám konečne zase svojich 58 kg. Pomocou tejto diety som sa dokázala vzdať určitých jedál ako napr. biele pečivo, sladké nápoje, káva s mliekom a cukrom a iné veci, teraz mi to už nechýba. Čiastočne dodržiavam aj delenú stravu. Kedže som zdravotnícky pracovník a nechcela som si rozhodiť metabolizmus tak som si samozrejme počas diety a po skončení robila laboratórne testy- boli v norme. Takže všetkým držím palce aby boli úspešní a vydržali. Dôležité je, aby sme sa nevrátili k pôvodným zlým zvykom pri stravovaní.

nekonecna
16. jún 2013

@dual123 ja pojdem v juli na preventivku a inak presne s tebou suhlasim aby sme sa nebratili k zlym stravovacim navykom

nekonecna
16. jún 2013

@kapokapo a to este chcem 20kg, ale to uz aj cvicim,,,do vianoc to dam, len uz to nebude len na CD ale nieco ako extra tyzden,,,drzim vsetkym chudnucim palce

kapokapo
16. jún 2013

@nekonecna juuuj, tak aj ja drzim place ....

marost
17. jún 2013

Ahojte všetci. Ja som s CD schudol už cez 40 kil. Myslim, že vsetkym vam budem vediet pomoct zodpovedat na vase dotazy. Cital som si cele toto forum a nasiel som tu vela nepresnosti a polopravd. Takže ak mate zaujem, kludne sa pytajte. Všetkym vam rad poradim, alebo sa podelim so skusenostami... 🙂

evian3012
17. jún 2013

Ahoj marost . V stredu končím 4.tyzden a mám dole len 5,7 kg. Dúfala som,že to bude viac a pritom mám ketozu . Od štvrtka budem mať extra tyzden a o dalsi tyzden idem na dovolenku,tak si neviem predstaviť, ako tam budem fungovať so stravou. Nevieš mi poradiť, ako urýchliť chudnutie? Chodím aj cvičiť 3 krát do tyzdna.

marost
17. jún 2013

@evian3012 Pozdravujem. Ubytok vahy u zien je citelne mensi ako u muzov. Mozu za to ine fyziologice procesy v tele. Tvoj ubytok vahy je uplne skvele cislo za mesiac, nechci viac a nechci to urychlovat. Vacsina zien da dole za mesiac tych 6-8 kil, muzi 8-12, v extremnejsich pripadoch je to u oboch pohlavi viac. Ak ides na dovolenku, odporucam ti do dovolenky vydrzat a ten extra tyzden si uzit na dovolenke. Je nezmysel aby si sa prave tam obmedzovala, to si treba uzit. Po dovolenke (ak este budes chciet chudnut) sa k diete mozes smelo vratit. Ak to vsak zvladnes, zober si CD aj na dovolenku a mozes to kombinovat. Co sa tyka stravy na dovolenke, vyhybaj sa akymkolvek sacharidom pokial to pojde. Odporucam konzumovat iba maso, zeleninu, slaninu, vajcia, orechy atd. Urcite (ak to pojde), treba vylucit ryzu, zemiaky, chlieb (vsetko mucne a kysnute), strukoviny atd. Verim ze som ti pomohol a prajem peknu dovolenku 🙂 🙂

woman14
17. jún 2013

@marost ahoj, za aky cas si zhodil cez 40 kg a z akej vahy si isiel, ak Ti neprekaza zverejnit to. Prosim Ta a co si robit, ked Ta prepadal hlad, asi hlavne na zaciatku, ci si nemal pokusenie zjest nepovolene potraviny. dakujem

marost
17. jún 2013

@woman14 najviac som dal dole za prve tri mesiace. Potom som mal pauzu a teraz som už v tretej faze (a poslednej). Celkovo to trva aj so vsetkmi prestavkami nieco vyse roka. To, kolko clovek zhodi zalezi od jeho tela aj od toho, aku ma nadvahu. Zo zaciatku to islo rychlo, teraz mi to ide pomalsie. Na zaciatku som mal cca 120 kil (pri vyske 173 cm), aktualne mam 79. Chcem to dat este na 70 a skoncim. Isiel som preto na fazy, pretoze som potreboval vediet, ako bude moje telo po vysadeni CD reagovat na tuhu stravu, ci mi vaha pojde hore a navyse, potreboval som si naozaj do hlavy vstepit pravidelnost. Co sa tyka samotneho hladu - ten nemavam. Ale ten prvy tyzden byva tazky. Ale proti hladu sa da bojovat. Treba pravdelne pit (aby bola v zaludku tekutina co zamedzi hladu). Idealne ked si cez den nastavite na telefone kazdu hodinu upozornenie na to. Dalej odporucam, aby ste si davali vlakninu (psylllium). Jednak bude lepsie vyprazdnovanie a jednak ta sa v zaludku trocha nafukne a vytvori akysi gel. Ja to robim tak, ze si do kazdeho CD jedla dam 1,5 polievkovej lyzice (3xdenne). Ak uz naozaj neviete vydrzat, treba si dat bielu alebo zelenu zeleninu (ale da sa to naozaj vydrzat aj bez nej). A co sa tyka pokusenia - uplne tmu rozumiem. Su chvile, kedy myslim na jedlo ale dokazem sa kontrolovat.. 🙂

cikkee
18. jún 2013

Tak predsa som sa na to odhodlala a dnes zacinam s CD drzte mi palce 🙂

nekonecna
18. jún 2013

@cikkee tak smelo do toho, da sa to zvladnut, vsetko zacina v hlave,,,drzim palce

marost
18. jún 2013

@cikkee drzime ti palce asi vsetci. Vydrz prvy tyzden a potom bude pohoda. Vydrzali ini, zvladnes aj ty 🙂

woman14
18. jún 2013

@marost Dakujem pekne 🙂

marost
18. jún 2013

kedykolvek, cokolvek pre kohokolvek 🙂

cililing1123
18. jún 2013

ahojte, ja som na cd 6.den, vazila som sa 4.den, dole bolo -3,8 kg. idem ale z dost vysokej vahy na zenu, okolo 100 kg 😀 priznam sa, jem aj zelenu a bielu zeleninu kazdy den, lebo som hladna, vlastne kalerab, karfiol, salat, uhorka. chcela by som dat dole 10 kg... ak vydrzim 🙂

evian3012
18. jún 2013

Ahojte ,ked tu čítam,koľko viete schudnúť za tak krátky čas, tak som na pochybách ,či robím všetko tak ako treba. Nevadí , musím ísť svojim tempom. Sranda je, že som schudla zo 75 na 69 a nikto si to ani nevšimol. Asi som to dobre maskovala 🙂

evian3012
18. jún 2013

Marost , nemal by si už chudnut , extrémne tucni a príliš chudi muži sú veľmi nepritazlivi .

marost
18. jún 2013

@evian3012 u kazdeho to je individualne. Niekomu to idem pomalsie, niekomu rychlejsie. 🙂 A ja este mam stale z coho chudnut, ale uz budem v cieli 🙂
@cililing1123 tie prve kila su prevazne voda. Tie idu dole rychlo, potom sa to trocha spomali. Skus postupne tu zeleninu obmedzovat a radsej pridavat do stravy psyllium...

woman14
18. jún 2013

mne z bielej a zelenej zeleniny chutia iba uhorky a kalerab, tak si viete asi predstavit, ze sa z toho vela neda zjest...rimsky salat a podobne mi uz prestali chutit

marost
18. jún 2013

@woman14 jasne, ja to chapem. Ale ak si na uplnej nahrade, odporucam to postupne vynechavat ak sa da a zvladnes to 🙂

cikkee
19. jún 2013

@nekonecna no dnes prvy den ale vobec mi to nechuti :( obavam sa ze ked si dam dalsi sacok tak poleti zo mna von.. tak teraz neviem ci mam pokracovat alebo sa na to vykaslat.. nechuti to viacerym alebo len mne??? 🙂

marost
19. jún 2013

@cikkee stavaju sa aj taketo pripady. Ak mas s tym naozaj problem, odporucame to co si nespotrebovala vratit a s dietou skoncit 🙂 Ale predtym odporucam vyskusat viacere produkty, nie vsetky mozu sposobovat takyto problem...

woman14
19. jún 2013

@marost co mi odporcas postupne vynechavat? zeleninu alebo CD? lebo ja este potrebujem dat dole aspon 10 kg. Inak, v tomto teple mi nastastie nechuti jest, tak ma hlad az tak velmi neprepadava 🙂