Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
baby k tej kave , kupte si kvalitneho turka , zelenu jacobsku alebo davidof , je to drahsie ale da sa to vypit aj bez cukru a mlieka , ja som sa tak naucila pro CD a pijem ju tak doteraz , si ani mlieko ani cukor nedavam a tiez som bola zvyknuta na kakao
Ahoojte 🙂 ja dnes koncim s dietou. Po 7 tyzdnoch som dala dolu 13,60kg 🙂 spokojnost velka ✌ drzim vam palce 🙂
pondelok idem na to neviem sa dočkať na výsledky 🙂
áno 😉
Ahojte tak ja som sa pohla na 75,6 a opäť stojím a od utorka idem na extra týždeň
Ahojte, ak máte na predaj sladké príchute, píšte. Kúpim viac naraz.
Mam svoje dni a kilo naviac☹ to cooo??
Pociatocna vaha 70,8 kg cielova 58kg (keby nahodou +-2kg) cize chcem zhodit 12,8 kg mam co robit.... dnes startujem rano s vanilkovym šejkom 🙂 8.3. Kontrola som zvedava kolko dam dole
@123tana123 to iste som mala aj ja
@123tana123 ja som tak mala zase 2 dni pred MS a ako pani nastupila tak zase dobre 🙂
@123tana123 ked máš svoje dni tak je to normálka, pokoj, netreba sa tak strážiť dodržuj, hýb sa a váž sa len raz za týždeň, lebo takto ťa to frustruje a skús sa merať, možno tam uvidíš viac výsledok ako na váhe
@felycity viac mi ide o vahu gynda mi odporucila schudnut aspon na normalne BMI co je pri mojej vyske 75 kg a tie si chcem aj idrzat ale stale to kilo nie a nie ist dole a od zajtra idem na prechod tak som zvedava ci aj pocas prechodu pojde nieco dole
@123tana123 ja už som ani nedala dole, ale mam pocit že cm isli ešte viac ako kila.
@liviaz som zvedava ako to bude u mna 🙂
@123tana123 neboj hlavu hore, mne uz stihla za ten cas stat niekolkokrat, samozrejme nepotesi, ale viem, ze sa to pohne 🙂 ono ozaj nie je dobre vazit sa stale, ja som si na zaciatku hovorila, ze sa budem vazit len na kontrolach a vies si predstavit ako to dopadlo 😀 isto aj vodu daku zadrziavas, pojde to 🙂 a ty teda uz pojdes na prechod? super 🙂 ja vam kocky tak zavidim v dobrom, ja uz by som rada byt v cieli tiez 😀 @liviaz

Halooo žienky , mam na predaj 16 šejkov, rozne prichute , chcela by som ich predat spolu 😉