Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte baby. Ja az neverim. Vcera som zacala 68,5 kg a dnes 66,6 kg. Wauu
Prve dni ide dole voda
Ahojte. Je mi jasne, ze to je voda a stiahnutie rozozraneho zaludka. Ale tak potesilo cislo na vahe🙂
Tak dnes mi začína extra týždeň 🙂 zatiaľ -8kg no som zvedavá ci sa váha pohne aj cez extra týždeň ☺☺😕😆😆
@samanta36 potom daj vediet ja mam extra tyzden az v 6 tyzdni
Baby čo je to ten extra týždeň?
Som si zo srandy urobila test na ketozu. A uz na druhy den je krasne ruzova. Tesim sa
Dnes som sa konecne pohla na 76,2 kg lepsie ako nic ....5 dni vaha stala
@123tana123 Dobre určite dám vedieť ☺☺😆😆
hlasim sa po 4 dnoch akože volna (lyžovačka)- nebrala som si so sebou žiadne šejky ani nič podobne iba som držala delenu stravu a pribrala som kilečko jedno naspäť, som doma a davam znova šejky rano a večer a cez den goldenku. Momentálne asi neschudnem ako potrebujem lebo som musela siahnuť dnes po coldrexoch horucich ☹ ☹ ☹ ale zdravie je prednejšie.
😉 😉
Baby nemali ste prve dni na CD crevne problemy? Mna uz dva dni prehana. Snad sa to upravi. Nerada by som kvoli tomu prestala s dietou:(
Zienky test mi vysiel bohuzial negativny..... ideme bojovat dalej 🙂
@babuli ja som mala prehanacky asi tyzden,potom sa to upravilo.vraj z tej zasoby mineralov,co su v CD pripravkoch
Opat vaha stoji.... nechapem co sa deje ☹ och
@123tana123 aj mne, a to aj cvicim
@mucilienka aj ja som opat zacala jillien michaels cvicit a vaha sa nepohne ani za svet... som zvedava co mi povie konzultantka v pondelok... za tyzden dole 0,3 kg dost biedne
@123tana123 pohne sa to, daj tomu cas...vlastna skusenost.
@123tana123 keby si skúsila viac pohybu, beh alebo rýchla chôdza viac ako 25 min? Skús čo to spraví, každý organizmus je iný. Nemôže to byť spojené nejako s hormonálnymi výkyvmi? Hlavne sa nevzdávaj, nerieš váhu, drž to a uvidíš ako časom zareaguje telo, možno potrebuje viac času na pochopenie 😀 .
Dnes konzultacia, som zvedava ake budem mat hodnoty, ked som raz porusila. Dnes rano vaha 76,1 🙂 tesim sa, ze sa to pohlo opat.
@felycity uz drzim 5 tyzden to by telo uz malo dokonale chapat co od neho chcem... uz som chcela ist na prechod od utorka ale este potiahnem tyzden ....
@123tana123 držkám palce, hlavne nech ťa to neznechucuje...
u mna je to strašne, men. 4 dni ani deko dole, skonči mi men. a hned 1,5 kg naraz - ja mam na toto strašne telo 😒

@babuli jaj , tak to potom chápem...mlieko by som radšej nedávala vôbec...ja si občas hodím do kávy jedno umelé sladidlo, ale väčšinou sa snažím vypiť ju samú...nie je to bohviečo, ale zvykám si 🙂