icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
3. mar 2016

@luciarichard ja som ju zjedla,nechcela som byt hladna😀

tamichloe
3. mar 2016

@anetka707 k zelenine pridavaš celu polievku zo sacku?Ja som si dnes uvarila karfiol a brokolicu,pridala golden a bolo to celkom fajn 😵

anetka707
3. mar 2016

@tamichloe ano davam si to na obed 😊 vcera som si spravila kremovu karfiolovu (uvareny karfiol rozmixujes s polievkou podla chuti)

mimi1089
4. mar 2016

@luciarichard ja som tieto tri presne vylucika a fungujem len na zeleninovej, porovej, kuracohribovej a spagetach 😀

mimi1089
4. mar 2016

@luciarichard nie si ty inak z augustoviek 2013? 🙂

tamichloe
4. mar 2016

@mimi1089 tá porova je hnusná, mala som ju dnes

mimi1089
4. mar 2016

@tamichloe mne v ramci tych praskovych moznosti chuti, no nepochutim si ani na jednej

mucilienka
4. mar 2016

Ja som nejedla polievky vobec,len shaky.snaha bola,no neslo to...

luciarichard
4. mar 2016

@mimi1089 som ;) malý je 7.8.2013

adulabb
4. mar 2016

Tazko povedat, ktora vec je dobrá, kazdemu chuti nieco ine. Pre mna su vsetky kuracie, hribove, porove uplny hnus, mne chuti prave ta chili a zeleninova, ta chuti snad kazdemu ( ako jedina). A aj paradajkovu sem- tam zvladnem. Takze tazko niekomu nieco odporucat 😁 Komu chuti hribova polievka, tomu bude chutit aj rizoto, su velmi podobne.
Inak ja som si na zaciatkz tiez myslela, ze tie polievky nezvladnem, no ale naucila som sa ich jest, zvykla som si.

katarinka74
4. mar 2016

Ahojte babule,mam za sebou 3 den.Zatial zvladam bez problemov,ale ako vidim jedlo tak musim utekat pred nim;lebo viem ze by som to pokusenie nezvladla. :( Strasne ma vie jedlo ovladat a za to sa na seba hnevam. :(

tamichloe
4. mar 2016

@katarinka74 ahoj aj ja som treti den....ja musím vyvarat detom,aj koláč som im piekla....no nebudem dráždiť s tým co som dnes varila....

mimi1089
5. mar 2016

@luciarichard tak si ta dobre pamatam 🙂 ja uz som presedlala do juloviek, no cele prve tehu aj prve mesiace som bola v augustovkach lebo povodny termin som mala 8. 8. len ma dozralo obdobie hadok 😀 tak drzim palce pri CD 🙂 akonahle sa prejavia prve kila dole bude sa dieta drzat stale lahsie

mimi1089
5. mar 2016

@katarinka74 neboj, to zo zaciatku vsetky sme sa vyhybali 😀 ja som sa nejak dostala do fazy, ze sa tesim, ked chuti mojim hladosom 😀 a to som zacala piect aj domace pecivo, kolacik kazdu chvilu atd. no vzdy sa kuknem na zvacsujuce sa teplaky a je dobre 😀

stellina1982
5. mar 2016

@mimi1089 rada tu citam tvoje prispevky!dokazu ma motivovat!!!

katarinka74
5. mar 2016

Ja som siteraz schudla 20 kg s trenerom a zdravou stravou,ale dostala sim sa do fazy stagnacie - vaha stoji a tyzden som zjedla co nezjedlo mna doslova som zrala :( tak som sa rozhodla pre Cambridge.Chcela by som dat este 15 kg do leta.Tiez vyvaram doma malej aj muzovi a este ked pride vikend a ideme niekam konie :(

zojab
5. mar 2016

@katarinka74 a ako to vyzeralo. myslim tym ako casto si cvicila a co a co si jedla?

katarinka74
5. mar 2016

@zojab cvicim doteraz.Chodim 3 krat do tyzdna do fitka,teraz uz cvicim s vahami na spevnenie.Vynechala som biely muku,bravcove maso,pecivo.Vsetko sim robila na kokosovom oleji,pecivo iba cistozrne.Hlavne vela buelkovin-tvarogy,jogurty,syry,zdrave tuky.

katarinka74
5. mar 2016

Toto je moja premena od juna doteraz - 20 kg.

tamichloe
5. mar 2016

baby,v noci som zjedla z bonboniere 2ks,a niečo z kolača,tak som si to vyčitala.......stastie,že to bol len sen 😵

jarhal
5. mar 2016

@tamichloe 😀 😀 😀

mimi1089
5. mar 2016

@stellina1982 jej zlata, dakujem 🙂 to sa tesim, ak sa mi dari aspon trosku povzbudit, ved na to sme tu vsetky, aby sme sa hecovali navzajom 😀 🙂

mimi1089
5. mar 2016

@katarinka74 krasna zmena, drzim palce 🙂

tamichloe
6. mar 2016

Baby mozu sa cukríky bez cukru?

bubu37
6. mar 2016

Možno áno,keď sa môžu žuvačky bez cukru

tamichloe
6. mar 2016

@bubu37 ved to, preto tak zmyslam....

tamichloe
6. mar 2016

Baby som 5.den,pre mna su najhoršie rana,keď vstanem a nemozem si dat vlockovu kasu s ovocim,jogurt s medom orechy,skorica alebo kolacik s kavou a soj.mliekom.....inač v pohode😉, som stastna ze robim konečne niečo aj pre seba a budem lahsia o 10-30kg....😉 baby držíme si palce😉

123tana123
6. mar 2016

Zajtra posledne vazenie po extra tyzdni... a idem na prechod 🙂 bojujte zienky oplati sa a vysledky stoja zato + ak cvicite ide to este lepsie co sice vidiet na postave ako na vahe tuk je lahsi ako svaly 😉 ja som dnes na 12 dni 30 dnovej vyzvi od jillien chodim korculovat 1 hodinu + brusaky na lavicke od stredy pridavam aj cinky (cakam kedy dorazia domov) tesim sa 🙂 budem vam drzat palceky :-* BOJOVAT SA OPLATI

stellina1982
6. mar 2016

@123tana123 ahoj ako dlho drzis cd a kolko kg si za ten cas prosim schudla?

123tana123
6. mar 2016

držím 6 týždeň a koľko kg napíšem zajtra kedže som sa teraz nevážila celý týždeň (neviem ako sa mi to podarilo vydržať ale bolo to lepšie aspoň som nestresovala že mi váha stojí :D ) tak zajtra dám info 😉
@stellina1982