Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@tamichloe aby som neklamala vytiahla som si zápisník kde si sem tam zapisujem váhu 🙂 , v decembri som svojpomocne schudla 2kg, od januára som dala dole 15,5kg...mám zapísané, že 11. deň CD som mala dole 5kg a 25. deň dole ďalších 3,5kg (ale to som mala ovuláciu a vypila som pred vážením 2l vody)..to ma trošku sklamalo, tak som si povedala že nebudem až tak sledovať váhu a dám na to ako sa cítim a aj poradkyňu som poprosila, aby mi váhu nehovorila 😀 len nech to zhrnie tak všeobecne bez kg 😀
Diétu som ukončila 4.marca a váhu som mala - 14,5kg
Od 4. marca som dala dole ešte kilečko, z čoho mám obrovskú radosť....keď to zhrniem 2kg v decembri + 14,5kg CD +1kg teraz :D ..takže 17,5kg 😉
Dievčence čítam vaše príspevky.cd som držala pred rokom a schudla 22 kil teraz po roku prežierania sa išli hore 4 kilá a kedže sa o 3 mesiace vydávam chcem dať dole 15 aby som bola fesi 🙂 idem sa práve objednať na konzultáciu tak držte palce 🙂
Baby to dáte len si treba veriť 🙂
baby,ja už nevladzem.....u nas je tolko nastrah,stale tu hlcu............ja mam taku potrebu sa najest normalneho jedla........cokolvek,aj volske oko,šunka by potešili.....rybaciu natierku so robila s chlebikom rano......baby,pomooooc....dnes 12.den
@adulabb ja teda uz na diete niesom , tak do toh pudingu davam aj ovocie , ale spravim si 2 deci shake , dam do toho odmerku mix and mouse , vysejkujem , vylejem do pohara a dam na 10 minut do mrazaku , a je to mnamka , A ked prejdes postupne na tu pevnu stravu , ten prechod je dolezity , cim je dlhsi tym bude mensie riziko jojo efektu , lebo telo si nic neulozi , len sa zrychli metabolizmus , uvidis to sama , ja som bola mesiac na prechode a vazne som pribrala len nejake 2 kila co som zaplnina tie streva , inak nic . a z tlstosky som cez vikend fotila moje prve foto ..neskutocne zadostucinenie ,
@stellina1982 Ja som to síce nemala ,ale našla som toto: Chudnete s Cambridge Weight Plan?
PORADÍME VÁM SKVELÚ MŇAMKU!
Obľúbili ste si koktaily od Cambridge? Vyskúšajte si pripraviť aj chutný PUDING.
146 kcal
POTREBUJETE:
40 g Cambridge shake (jedno vrecko)
1 čajová lyžička Cambridge Mix-a-Mousse
230 ml vody
POSTUP:
1. Príprava pudingu je rovnako jednoduchá ako príprava koktailu. Najskôr zmiešajte obsah vrecka Cambridge ľubovoľnej príchute s 1 lyžičkou nízkokalorického stužovača Cambridge Mix-a-Mousse.
2. Zmes nasypte do šejkra a zalejte 230 ml studenej vody. Dôkladne pretrepte, aby v tekutine nezostali nijaké hrudky a nalejte do plytkej misky.
3. Aby hmota dosiahla požadovanú konzistenciu, dajte misku do chladničky a počkajte, kým hmota nestuhne. Podľa našich skúseností to nepotrvá viac ako 10 minút.
AKO TO CHUTÍ?
Cambridge shake je k dispozícii v týchto príchutiach: vanilka, čokoláda, čokoláda s pomarančom (tieto tri príchute neobsahujú laktózu), čokoláda s mätou, jahoda, lesné plody, mango, banán, karamel s vlašským orechom a kapučíno.
TIP
Namiesto šejkra môžete na prípravu použiť metličku alebo mixér.
Baby prosim Vas kedy sa vam pustila ketoza? Ja som zajtra 5 den tak dufam to uz pojde dnes som si robila test a nic
Ja som držala CD mesiac a vždy ked som išla ku konzultantke,tak som nikdy nemala ketózu.Mavala som len ráno a večer.Asi ma vyhadzovala káva a veľký pitný režim
@erika1235 tak a takto chcem vyzerat aj ja !!!kolko kg si schudla a za aky cas.?
dakujem baby , schudla som cca 20 kil 2 mesiace uplna nahrada a mesiac prechodu , z 86 na 66 kg, a po skonceni som sa zaradila na zdravu stravu a cvicenie , a mam 62 kil
@erika1235 krasna fotka, verim tomu, ze to musi byt skvely pocit 😀 Nuz, hadam to aj my takto do uspesneho konca dotiahneme. Ja sa akurat bojim tej "zdravej" stravy. Neviem, co si budem varit a ci na tom vydržím... Ked mne ta nasa normalna, klasicka strava tak chuti, verim tomu, ze budem moct aj z normalneho jedla, pokial si nebudem nakladať porcie ako predtým 😏 A ked zaradim pravidelny pohyb do svojho života.
@tamichloe Ahoj, uuuuplne ta chapem, ver, ze ja sa takto citim kazdy bozi den 😞😠 Doma na materskej, vytvárať detom aj mužovi a potom sa na nich hladna pozerat a chrumat kalerab 😡
Ale nech som ti ja ako negativny priklad - som na CD uz, 67 dni a mam dole "len" 11kg. Pretoze som slaba a neviem vydrzat. Pretoze zobem. Som tak velmi zo vsetkeho frustrovana, ze so odhryznem susto z chleba, co robim pre deti, z masa, co dopeciem, kostujem ryzu, ci je uvarena, tycinku zo stola, atd. Stale si hovorim, ze uz nebudem, budem silna, no nedokazem to. A potom si citam, ako baby, co začínali so mnou schudli 15 kg, 16, 17 kg a som na seba neskztocne nasr...dena, ze aka som sprosta, lebo keby som sa aspoň niecoho ze najedla, ale trapim sa na sackoch, som hladna a k tomu zobem a spomalujem si chudnutie...
Takze moja, bud silna, vydrz to, nedaj sa! 😀 Zvladnes to! Nerob blbosti ako ja, lebo si budes nadavat, ako si nadavam ja. A neviem s tym prestat 😞
@adulabb ale ved nainternete je kopazdravych fit receptov, aj kolacikov , bez muky a su vyborne , len sa do toho trosku pozret a chciet a ne sa hned vzdavat ze ti to nebude chutit , nauc sa si spravit zdravsie a menej kaloricke veci , nikto nehovori ze musis vyradit zo zivota pizzu alebo podobne , ja mam sobotu day off , a dam si hocico ,,ale viem ze cez tyzden nabehnem zase na rezim ,a moj zrychleny metabolizmus to neulozi , tak sa drz a posnaz sa trosku , aj s tym ochutnavanim , skus si radsej zaradit ciastocnu nahradu stravy 2+1 dva sacky a jedno jedlo ak to nezvladas , nebudes sa tolko trapit a uspokojis aj svoje chute
Ahojte aj ked sem vela nepisem...dnes chcem,pre tie co uvazuju ci zacinaju. Dnes som bola ba vazeni a caha 76 kg juchu od posledneho vazenia minus 5 kg. Zacinala som s vahou 89. Po 6 tyzd.super. Mala som prestavku z rod.dovodov. Nic som nepribrala. Dnes som po prvy krat mala spagety a chutia velmi dobre.
@adulabb Dakujem za povzbudenie 😵.Zatial blbosti nerobim,akurat som v nedelu oblizovala rybaciu natierku,bože to bola mnamka 😵....inač každe rano je pre mna tažke,predstava,zjest 3sacky za den......viem,že moj ciel je schudnut...a musim to zvladnut...no je to fakt naročneee......aj moja poradkyna sa cuduje,že ešte mam problem ...lenže ten 1t bol mm na tyždnovke,to sa dalo......teraz bol doma......bolo to tažke nedat si...a hadam tento treti od zajtra dam lahšie(je na tyždnovke)......ja mam ubytok 5kg za 2t,nadvahu mam vysoku,do ciela mi treba 25kg...ale rozmyslam,že potiahnem ešte 4.t,ten extra a prejdem na zdravšiu stravu......drž sa,tebe kolko ešte treba do ciela?
baby ja vas tu už iba sledujem, som skončila sama. Dam vedieť potom ako som na tom, dala som 10kg a ešte cca 7 by bolo treba ale už som nemohla.
@erika1235 ja som asi lava 🙂 i ked ani nie ale toto sa mi nedarilo :( tak som sa na ne tesila a ono sa to rozlialo a nedalo sa otocit... nemas nejaky napad co som robila zle? daaaaaakujem 😉
baby nevzdavajte sa ono to ide 🙂 mam tiez uz dole 5,5kg za 10dni radsej sa napijem aby som nebola hladna a nemala chut zdobat 🙂

Aha už viem, menila som si heslo a omylom som si založila nový účet :D