icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

erika1235
15. mar 2016

@lovelly26 ja som tam dala strasne malinko vody , aby to bolo uplne huste ,drobilo sa to ale otocit sa to dalo

lovelly26
15. mar 2016

@erika1235 dakujem skusim znova zajtra😉

tamichloe
15. mar 2016

baby,už mam doma Mix a Mouse,takže je to hovadzia želatina,a kludne namiesto neho mozte pouzit agar,kt. je prirodny.
A tu je navod,doslovny preklad 😵
Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, potom pridať jednu úroveň odmerku Mix-a-penou sa obsah jedného vrecka akéhokoľvek pretrepe, minimálne o 150 ml veľmi studenej vody a miešajte po dobu najmenej jednej minúty za použitia mixéra alebo do whisk .Pour servírovacia misa a umožňujú nastaviť dobu 10 minút v chladničke alebo chladnej miestnosti.

stellina1982
15. mar 2016

@tamichloe no jo a je to ako pena alebo ako zelatina ked to spravis z kokteilu?

tamichloe
15. mar 2016

@stellina1982 večer skusim,ešte som to nemala

stellina1982
15. mar 2016

Baby a ako mate rozdelene sacky pocas dna?o kolkej jedavate? Napiste mi vas casovy jedalnicek 🙂
Ja mavam cca o 7h kavu potom o 9.30ranajky okolo 13h zas kavu 14.30 obed okolo 16-17h mavam krizu tak to si zvyknem zarobit sladky cd prasok a okolo 19.30 vecera. Len ci to nieje neskoro ta moja vecera?
A zvyknete pri telke aj chrumkat nejaku zeleninu?alebo kedy jedavate pocas dna zeleninu?alebo vydrzite uz aj bez?

mimi1089
15. mar 2016

@stellina1982 ja tiez si davam veceru co najneskor, vacsinou tiez okolo tej pol osmej, aby ma vecer ked ulozim deti nelakalo nic jest 😀 a ked neviem vydrzat medzi obedom a vecerou tak pijem co najviac a spravim si daku zeleninku 🙂

tamichloe
15. mar 2016

@stellina1982 no,nie je to ani ako zelatina,ani pena,ale ako puding.....v šejkri ked si zarabam kokteil 1cm pod čiaru,dala som jednu odmerku ,rozmixovala mixerom, dala do chladničky...po 10min,nezhustlo to, pridala ešte jednu odmerku,mixla ponornym...dala do mrazničky na 10min..a je to ako puding,chutne...no ta želatina sa nedala pekne rozmixovat

lovelly26
16. mar 2016

@stellina1982 ja mavam okol 8 rano ranajky ale predtym asi 0,5 l vody potom okolo 13:00 obed a medzi časom aspoň 1,5 L vody a nakoniec okolo 8 vecera - ja viem jest az ked syn je v posteli a pes vyvenceny a dcerka bud somnou sa uspava alebo uz spi 🙂 a medzi casom snazim sa vypit 1l vody niekedy tie mnozstva vody neviem dodrzat hlavne ked mam kopec toho ale snazim sa - kavu uz nepijem a zeleninu len obcas len tak chrumem kalerab alebo nieco 🙂

lovelly26
16. mar 2016

@erika1235 vyskusala - supeeeer to je - konecne vyborne ranajky ( mam moc mlsny jazyk a nezjem len tak hocico 🙂) Dakujem veeelmi pekne za pomoc 😉

jarhal
16. mar 2016

@lovelly26 kavu nepijes preco?..lebo ja som bez mleika nevedela vypit ...ale uz som kupila sojove mleiko v prasku ..snad mi nerobi ta kava sarapatu...

bianka...
16. mar 2016

@tamichloe november/december 4 tyzdne som bola na 3 sackoch. Marec 2 tyzdne na 3 sackoch teraz zacinam 3 tyzden na 3 sackoch

tamichloe
16. mar 2016

@jarhal to sojove mlieko je dosť sladké

lovelly26
16. mar 2016

@jarhal prislo mi ze vaha isla pomalsie dole a mne to az tak nechyba ale obcas ked mi zavonia tak si dam ale nedavam do toho sojove (co mam strasne rada) mlieko ale lyzicku z vanilkoveho shake - u to mi dava pocit ze tam je mlieko a je aj sladsie. Ale mne poradkyna zakazala aj sojove do kavy tak nejak som si zvykla zit bez kavy 😉

jarhal
16. mar 2016

@lovelly26 zakazala aj sojove, fuha..tak cistu horku nevypijem ..o radsej nic...skoda..ja to shake nemam ja idme na keto ..tam su 5x sacky ...a neico podobne ale asi troch alacnejsie..lebo objednavam u kocky ktora dava zlavu a postu zadara ..napr,teraz do nedele je akcia posta zdarma..idme si prave objednat tycinky a napoj vyjde ma to o 12e menej ako normalne..
@tamichloe mlieko je pre teba sladke? mne pridetake nechutne ..ani kokosove maslo mi enchuti..tiez sa kvasim.,..najradsej mam mleicko..ale uz som mala maslo a nehudla som az mleikom je to asi tak isto na figu sojove neodporucaju ..tak jediny pozitok asi zavrhnme len nech sa to pohne konecne rychlejsie...ved je to 8 tyzdne a 8 kil dole a tie penaize? 😀

stellina1982
16. mar 2016

Baby ja som taka rada ze ste tu somnou drzite ma nad vodou a hlavne ten pocit ze nie som v tom sama....
Baby chcem si urobit cca prehlad ako vam idu kg dolu.napiste mi prosim pocet tyzdnov /kolko kg vam za to obdobie zislo dole
Pr.ja prave zacinam 3ti tyz /- 6kg dole
Dakujem a prepacte ze furt otravujem ale ja musim byt stale nejak motivovana bojim sa zlyhania a ze to nevydrzim.a do ciela este vela a daleko.

felycity
16. mar 2016

@lovelly26 presne tak aj ja som si zvykla bez, lebo bez mlieka nevypijem 🙂, ale robím si sem tam tak, že do capuccino alebo shake si dám lyžičku kávy, lebo ja som strašne nízkotlaková...áá naučila som sa piť zelený čaj a už mi tak ráno veľmi káva ani nechýba

felycity
16. mar 2016

@stellina1982 tak u mňa to bolo za 2 mesiace -10 kg ( inak ten druhý mesiac to asi bolo najlepšie aj čosi týka chutí a dodržiavania tak automaticky to už išlo) a priznám sa, že teraz ten tretí sa začínam troška trápiť resp. mám dobré a zlé dni 😀

erika1235
16. mar 2016

@tamichloe
@stellina1982

ja som to normalne dala do shakeru vysokeho s mriezkou , dala 2 dcl vody nasypala prasok, dala celu odmerku toho mix and mouse a dala na 10 min do mraznicky , prirovnat sa to da ako ked si spravite velmi husty normalny puding z malo mlieka date do ladnicky a na dalsi den je taky husty , skusala som to aj do 3 deci a bol to redsi puding ale zelatina je ina ,skor ten puding

felycity
16. mar 2016

@erika1235 môžem sa opýtať ako je to s prechodom aj počas prechodu si schudla? Inak výsledok, že waaau. 🙂

liviaz
16. mar 2016

@stellina1982 napíšem ti ja z 82,5 kg som dala na 72,3kg - trvalo mi to mesiac a pol. Ešte by som mala pokračovať, ale chcem to skusiť inou cestou. 😉

duro56
16. mar 2016

Sranda, ze vam tie kila idu dolu tak individualne... ja som siel ako podla ucebnice, 0,5kg denne. Za 3 tyzdne som dal 10kg (jeden den sa mi pokles zastavil 🙂). Potom som vratil asi 3 kila (ale s tym som pocital) a teraz chcem opat dat tak 5-6 kil. Takze hladam lacnejsie koktajly (3e je trochu vela!)

duro56
16. mar 2016

V druhom tyzdni som mal trochu depku (bol by som zjedol aj dlazobne kocky), ale vydrzal som az do konca 🙂

mimi1089
16. mar 2016

ja som dala za dva mesiace a tyzden dole 17kil a este 13 aspon potrebujem @stellina1982

lovelly26
16. mar 2016

@stellina1982 tak ja som 12. den a -5,6kg ale dufam ze do piatku dam tych 6kg 🙂
@duro56 za tri tyzdne 10 kg je moj sen 🙂 joooj to by bolo

mangabika
16. mar 2016

byba, ja dnes prvý deň.Čistá hrôza tak nervózna som už dlho nebola.Skutočne všetko ma štve.Prekonám to? Aj vy ste boli také nervné?

radka816
16. mar 2016

Ahojte baby tak ja dnes prve vazenie po tyzdni -3kg dole, chcem sa opytat kolko ste chudli po prvom tyzdni konzultantka ma troska vyplasila ze by to uz malo ist dolu 1kg-1,5kg za tyzden nieje to malo?

radka816
16. mar 2016

@mangabika ja som 7den a hroza a des tak isto musime len vydrzat 😀

tamichloe
16. mar 2016

@radka816 ja 1.t -3kg,2.t -2kg

tamichloe
16. mar 2016

@mangabika u mna 1.t bol v pohode,2.t to bolo hroznee