Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Caute baby no ja sa priznam po dvoch mesiacoch uplnej nahrady stravy som uz nevydrzala. Polievky mi uz lezu hore krkom aj so spagetami takze mamiesto polievky na obed si robim kusok maska s povolenou zeleninou. Ide to nadalej pekne dole, len uz si na ten obed aspon par kuskov masa zhryznem. Aspon raz za par dni sa chcem prinutit na polievku tak uvidim ci to zvladnem, lebo ma uz par krat naplo. Dnes rano inak 70,8, takze sa by sa mi mal splnit ciel 70kg do konca marca a snad konecne pokorim aj tu sestku na vahe coskoro 🙂 drzim vam paste babulky, aby ste to vydrzali s cistym stitom nie ako ja :/
ahojte, stalo sa vam ze sa vaha zastavila ba isla hore i ked nerobim nic - jem 3x denne a pijem vodu este zatial som ani raz nezjedla nic ineho :( nechapem ... jedla som na veceru tie tycinky moze to byt tym?
po styroch dnoch konecne vcera a dnes sa to pohlo takze stale po 16 dnoch som len -6kg jooooj hnevam sa 😠
@lovelly26 nič si z toho nerob aj mne to ide strašne pomaly dosť som sklamaná ale idem ďalej ja mám za 20 dní dole len 5 kg a to som začínala na 95 kg :(
Ahojte dievčatá, dnes začínam aj ja.Verím,že aj s Vasou podporou to dám. Potrebujem zhodiť 10kg. A keď čítam,ako skvelo to ide Vám,je to pre mňa veľmi motivujuce. ☺
Ahojte dievcata poradte som uz vyse tyzdna chora nic strasne sople a kasel.nedavam si ziadne lieky ale ide namna teplota co ai mozem dat? Aby to bolo v sulade s cd?tie praskove blbosti asi nie tie obsahuju asi cukor vsak?teraflu a pod.
Dalsia moja otazka.Je tu medzi nami zienka ktora zacinala s Cd a potom presla na Keto?ak ano tak poprosim napisat vyhody nevyhody chute cenova porovnatelnost lacbe drahsie chutovo lepsie horsie.chudnutie rychlejsie pomalsie a pod...dakujem
Ahojte kočky prosim vas tie ktore merate ketozu ako to vlastne je? Ma byt stale? Ja som pred par dnami merala a bola a dnes meram a nic .. 😡
@stellina1982 ahoj ja som bola chora minuly tyzden daj si paralen ale tie sladke napoje ee teraflu a pod.ja som to riesila s konzultantkou skore uzdravenie prajem 😊
Kočky....nezostali niektorej shaky, prip. špagety? Polievky ani rizota mi nechutili. Kupim
@luciarichard aj ja len 5dole a zacinala som na stovke
no pekne, ako čítam a vidím, všetkym sa nám z polievok a špagiet podvíhali žalúdky 😀 😀 😀
no tak ja neviem dievčence, mne chutia a minule mi to ochutnala moja dcéra, že mňáám, že aj ona by takú chcela 😀 ...som skoro odpadla

ja chudnem znovu, ale ide mi to pomaly, lebo pridávam kuracinu, resp. cottege syr. Objednala som si v lekárni aj DIAPHAN, bežne ho nemajú, ale vedia dodať, tak dnes poobede môžem merať 🙂
Mne najviac vadí brucho a paradoxne mám pocit, že mi z neho skoro nič dole nejde...neviem...