Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
10,5 tyzdna a 20kg dole,,,sa tesim, ma to zmysel, idem dalej, dva tyzdne by som chcela znova 3 CD denne, este 10kg by som chcela do konca mesiaca, ale potesi kazde kilo,,,drzim vsetkym chudnucim palce
moj brat mi vcera povedal ze to je asi 200 dieta co drzim a ja som mu povedala ale prva co zabrala, mne sa zmenil pohlad na jedlo a stravovanie,,,budeme spolu az o pol roka tak som zvedava
ahoje Baby, co mate nove? Ja som zu tri dni straaaaaaaaaaaasne hladna, juuuuuuuuuuj, ale drzim sa🙂🙂🙂 zu mi noc ani nechuti z tych jedal :D:D:D
ahoj holky, mohla bych se zeptat jak tato dieta " vypadá", co se dodržuje , kkolik stojí a tak?
a také - jaké máte úspěchy,a za jak dlouho, prosím? Dodržujete opravdu potivě nebo si sem tam i něo dáte?
Díky moc za info!
@pente123 to fakt??? no mna zu vcera manzel strasne lamal, nech si dam aspon nejaky salat, lebo mi je dost zle od hladu ..... a ked si predstavim tu bielu alebo zelenu zeleninu uvarenu vo vode, tak ma napina.... ale neviem co sa deje, mozno je to aj tym, ze som len 5 mesiacov po porode, tak nejake zmen v tele....
Inac musim aj ja priznat, ze ked na mna po X tyzdnoch prisiel hlad, dal som si velky kus masa, doslovne som sa nazral a potom som opat mal dlho dlho volu pokracovat 🙂 🙂
ahojte,
dnes koncim 4.tyzden a 11 kg dole 🙂 zajtra zacinam s masom... ked sme pri tych prehreskoch, zatial nebol nijaky, ale mam strasnu chut na kebab!!!! este chcem 4 kg dole, takze po "tyzdni masa" sa asi vratim iba k 3 CD denne a zelenina 😀 pripadam si ako husenica 😀
@cililing1123 ten kebab si kludne daj. a ak mas vycitky, bez pity a bez zemle. len maso a zeleninu 🙂
Kocky, prosim vas co je to za dieta? Ja som pred 5-timi rokmi drzala 90-dnovku a pomohla, ale teraz sa neviem odhodlat, tak hladam nieco nove....a tato CD mi padla do oci.
Aky je jedalny listok dna? aka pravidelnost? je treba si kupovat aj nejake pripravky, nahrady jedal? ake, kde a kolko stoja? Dakujem pekne za odpovede.
Ahojte, velmi ma zaujala tato dieta (ako kazdeho tucneho cloveka, ktory by rad schudol), ja mam od 3 rokov nadvahu a teraz som skoro 3 mesiace po porode, uz nekojim a rada by som nieco so sebou robila, lebo ta moja "plavačka" mi naozaj pretečie uz uplne 🙂
Min.roku som mala 103kg schudla som na 90 (chodila som aj do fitka aj volajake diety som drzala) bolo to aj vidiet, kazdy to vravel aj na veciach som to citila...
koncom leta som otehotnela, ked som rodila, mala som 110kg, ked som dosla z nemocky mala som 100kg, nic mi nechutilo jest, schudla som na 96,5kg a teraz mam 101 :( a mam pocit ze som kazdu hodinu hladna, no a sladke to je moj zivot 🙂 mam 175cm
najhorise na tom su moje financie, dnes som dala posledne nasetrene peniaze na kupu domu (kupujeme dom a budeme ho aj prerabat) takze tam pojdu vsetky moje peniaze a samozrejme pre maleho, tym ze ho uz nekojim, Nu3lon je drahy a tak...
preto sa chcem spytat ci sa daju tieto produky zohnat niekde aj lacnejsie, napr.objednavka zo zahranicia?neviete niekto o tom nieco? @marost @cilining1123 @pente123 @kapokapo @nekonecna a iníí ....vy ste tu dost zabehnuty v tom 🙂 @marost a to psylium je ozaj dobre, po porode som z vyprazdovanim mala velmi velke problemy, no este aj mam...tak sa kusok aj bojim diety
dakujem vsetkym za odpovede 🙂

@pente123 meneeeej, jasne....