icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kapokapo
3. júl 2013

@pente123 meneeeej, jasne....

pente123
3. júl 2013

@kapokapo dakujeeeeeem 🙂 😀 😀

nekonecna
3. júl 2013

@pente123 urcite na menej, tiez som otvarala oči,,,povedala by som takych 68

nekonecna
3. júl 2013

10,5 tyzdna a 20kg dole,,,sa tesim, ma to zmysel, idem dalej, dva tyzdne by som chcela znova 3 CD denne, este 10kg by som chcela do konca mesiaca, ale potesi kazde kilo,,,drzim vsetkym chudnucim palce

pente123
3. júl 2013

@nekonecna waaaoooo, super, gratulujem!!!!! drzim ti palce, potom pridaj aj ti fotku 😉

kapokapo
3. júl 2013

@pente123
@nekonecna vaaaaaaaaaaaaaau, Baby vy ste supeeer, tak ja neviem kokko vazim, tak to bude prekvapko 🙂))

pente123
3. júl 2013

@kapokapo 🙂 😎

nekonecna
4. júl 2013

@kapokapo drzim ti palce

nekonecna
4. júl 2013

moj brat mi vcera povedal ze to je asi 200 dieta co drzim a ja som mu povedala ale prva co zabrala, mne sa zmenil pohlad na jedlo a stravovanie,,,budeme spolu az o pol roka tak som zvedava

kapokapo
5. júl 2013

ahoje Baby, co mate nove? Ja som zu tri dni straaaaaaaaaaaasne hladna, juuuuuuuuuuj, ale drzim sa🙂🙂🙂 zu mi noc ani nechuti z tych jedal :D:D:D

lubinka65
5. júl 2013

@emmb ahoj,zacinam s dietou,viem ze si pisala v januari,ale celkom by ma zaujimala cena CD v zahranici.Na Slovensku,a.e aj v cechach vyjde tyzden 63 euro,takze na mesiac 250euro.

kapokapo
8. júl 2013

@nekonecna
@pente123 ahojte Baby, po 7 tyzdnoch mam neskutocne stavym som zu niekolko dni strasne hladna, vyslovene ako dera v zaludku.... nechapem, ani na zaciatku som nebyvala az takato hladna :((((

pinonka3
8. júl 2013

ahoj holky, mohla bych se zeptat jak tato dieta " vypadá", co se dodržuje , kkolik stojí a tak?
a také - jaké máte úspěchy,a za jak dlouho, prosím? Dodržujete opravdu potivě nebo si sem tam i něo dáte?
Díky moc za info!

pente123
8. júl 2013

@kapokapo pocas 10 tyzdnov 2x som bola v takomto stave, ako ti pises, vies co som urobila? isla som do restauracie a dobre som sa najedla. samozrejme maso bez prilohy. a veeela vody k tomu 🙂 potom som mala este vacsiu silu vydrzat. 😎

kapokapo
9. júl 2013

@pente123 to fakt??? no mna zu vcera manzel strasne lamal, nech si dam aspon nejaky salat, lebo mi je dost zle od hladu ..... a ked si predstavim tu bielu alebo zelenu zeleninu uvarenu vo vode, tak ma napina.... ale neviem co sa deje, mozno je to aj tym, ze som len 5 mesiacov po porode, tak nejake zmen v tele....

kapokapo
9. júl 2013

@pinonka3 ahoj, vychadza to okolo 250 eur mesacne, jedlo mas 3x na den, dodrzujem to uplne poctivo a za 7 tyzdnov som schudla cca 13 kil 🙂

kapokapo
9. júl 2013

@pinonka3 to jedlo je len polievka, shake, po 2 tyzdnoch kasa alebo tycinka, jes to 3x na den, cize napr. rano kasa, obed polievka a vecer shake....

pinonka3
9. júl 2013

@kapokapo tý jo, to je drastiký co 😀 Ale váhový úbytek máš super!!! Jen mám strach, aby to pak neskoičlo zase nahoru, jak se začne jíst trochu víc... 😒

kapokapo
9. júl 2013

@pinonka3 no to je drastak .... ale postupne ak prejdes pomaly na stravu ,tak to bude ok, samozrejme ak zacnes hned vsetko jest tak to pojde nahor...

pente123
9. júl 2013

@kapokapo uplne vazne! raz som si dala baranie koleno(tiez okolo 7. tyžd) , a druhy krát jeleni steak.

kapokapo
9. júl 2013

@pente123 :DDDD juuuuuuuuuuuuuj, dala by som si... 😀

pente123
9. júl 2013

@kapokapo ale iba maso, nic iné k tomu. ja som mala také "stavy" vzdy pred ovuláciou :D bolo mi potom lepsie.

marost
9. júl 2013

Inac musim aj ja priznat, ze ked na mna po X tyzdnoch prisiel hlad, dal som si velky kus masa, doslovne som sa nazral a potom som opat mal dlho dlho volu pokracovat 🙂 🙂

kapokapo
9. júl 2013

@marost
@pente123 boze ked ja som na seba strasne prisna... ja si nedam ani salat 🙂)))

marost
9. júl 2013

@pente123 to je dobre. Nechcem vas na nic navadzat, ale obcasny prehresom spravi dobre. Lepsie ako orgazmus 🙂

cililing1123
10. júl 2013

ahojte,
dnes koncim 4.tyzden a 11 kg dole 🙂 zajtra zacinam s masom... ked sme pri tych prehreskoch, zatial nebol nijaky, ale mam strasnu chut na kebab!!!! este chcem 4 kg dole, takze po "tyzdni masa" sa asi vratim iba k 3 CD denne a zelenina 😀 pripadam si ako husenica 😀

marost
10. júl 2013

@cililing1123 ten kebab si kludne daj. a ak mas vycitky, bez pity a bez zemle. len maso a zeleninu 🙂

mili768
12. júl 2013

Kocky, prosim vas co je to za dieta? Ja som pred 5-timi rokmi drzala 90-dnovku a pomohla, ale teraz sa neviem odhodlat, tak hladam nieco nove....a tato CD mi padla do oci.
Aky je jedalny listok dna? aka pravidelnost? je treba si kupovat aj nejake pripravky, nahrady jedal? ake, kde a kolko stoja? Dakujem pekne za odpovede.

marost
12. júl 2013

@mili768 pozri si webovu stranku, celu ju precitaj, tam najdes komplet vsetko vysvetlene. ak nebudes niecomu rozumiet, potom sa opytaj. bude to tak jednoduchsie... 🙂

sonickaopicka
15. júl 2013

Ahojte, velmi ma zaujala tato dieta (ako kazdeho tucneho cloveka, ktory by rad schudol), ja mam od 3 rokov nadvahu a teraz som skoro 3 mesiace po porode, uz nekojim a rada by som nieco so sebou robila, lebo ta moja "plavačka" mi naozaj pretečie uz uplne 🙂
Min.roku som mala 103kg schudla som na 90 (chodila som aj do fitka aj volajake diety som drzala) bolo to aj vidiet, kazdy to vravel aj na veciach som to citila...
koncom leta som otehotnela, ked som rodila, mala som 110kg, ked som dosla z nemocky mala som 100kg, nic mi nechutilo jest, schudla som na 96,5kg a teraz mam 101 :( a mam pocit ze som kazdu hodinu hladna, no a sladke to je moj zivot 🙂 mam 175cm
najhorise na tom su moje financie, dnes som dala posledne nasetrene peniaze na kupu domu (kupujeme dom a budeme ho aj prerabat) takze tam pojdu vsetky moje peniaze a samozrejme pre maleho, tym ze ho uz nekojim, Nu3lon je drahy a tak...

preto sa chcem spytat ci sa daju tieto produky zohnat niekde aj lacnejsie, napr.objednavka zo zahranicia?neviete niekto o tom nieco? @marost @cilining1123 @pente123 @kapokapo @nekonecna a iníí ....vy ste tu dost zabehnuty v tom 🙂 @marost a to psylium je ozaj dobre, po porode som z vyprazdovanim mala velmi velke problemy, no este aj mam...tak sa kusok aj bojim diety

dakujem vsetkym za odpovede 🙂