Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@sonickaopicka ahoj, no v Nemecku so napr. ani nenasla cennik, takze fakt neviem :((((
@pente123 ahoj, ako ti to ide? ja som si vcera po 8 tyzdnoch dala rukola salat s kuskami sveickovice a dnes lososa na grile, hned mi je lepsie.... 🙂))) zajtra koncim 8 tyzdov, mam dole 14,4kg, velmi sa tesim, moj ciel je este8 kil, tak dufam ze toto bude moj posledny mesiac🙂)) z CD mi zu maloco chuti, ledva to zjem .... ty ako?
@sonickaopicka nie, neda sa to nikde zohnat lacnejsie. Vsade sa to musi robit pod dohladom a cez net sa to nepredava..
po 12 tyzdnoch -22kg,,,ale za to som teraz vecer zjedla druhu coko tycinku CD,,,
@kapokapo ahoj, uplne sme presli na paleo stravovanie. maso, mast, zelenia a malo ovocie. sezamovu muku, lanovu muku, gastanovu muku, kokosové mlieko (do kávy, nieco fantasticke! v merte maju najlepsie litrové, zeleny tetrapack) kokosovy olej, xilitol(prirodne sladidlo) a také veci pouzívam - v bioobchode kupujem tieto muky, peciem, aj chleba, aj zakusky, torty. vymenila som sol, na himalajsky sol, vegetu na taku, kt. neobsahuje ani cukor, ani na-glutamát, a to treba sledovat, aj pri masovych vyrobkov, to je ten "zvyraznovac chuti" = E621 . Vobec nejeme: obilniny, strukoviny, mlieko-mliecne vyrobky, sladkosti, a cukor, zemiaky, ryzu, cestoviny. A stale idu dole kg! teraz uz tak pomaly, -1kg/10dni priblizne .... ale ovela lepsie sa cytim!
@marost :( skoda, aj tak dakujem ze info a este otazka, vy vsetci ste si presli prvou konzultaciou?musi sa absolvovat alebo staci ze sa sama pomeram a tak? dakujem
@sonickaopicka kto sa da na cambridge dietu musi ist k poradkyni, toto nieje laicka dieta, ina cesta nevedie, bud to clovek chce alebo nie, je to na kazdom ako sa rozhodne, kompromisy tu neexistuju
@sonickaopicka sonicka ako bolo pisane. Toto nie je dieta ktora ti nasubuje hory doly a nakoniec neschudnes alebo brutalne priberies. asi vedia preco to funguje tak ako funguje a naozaj je nutne na tie konzultacie chodit. ina moznost fakt nie je
ja stale papam aj cd produkty, ale doplnam aj orieskami ako kesu mandle slnecnica, alebo syr, biele maso, ryby, samozrejme vtedy vynecham CD a dnes som si dala dva platky vecerneho chleba s obyc maslom a tvrdym syrom kleopatra, tak na veceru dam ugrilovanu cukinu alebo pochrumem papriku, a na ranajky o 10tej som mala chili polievku, sa mi normalne ziadala,,,
este sa chcem spytat, ste tu taki co ste si na prvej konzultacii kupili len produkty na tyzden? ci musim hned na mesiac?
chcem to skusit najprv na tyzden, s tym ze budem pokracovat samozrejme, ale kedze to je financne narocne tak aspon ten tyzden uvidim ci vobec vydzim, ale budem robit vsetko pre to aby som vydrzala 🙂 objednam sa na konzultacie a budem mudrejsia 🙂
@sonickaopicka mozes aj na tyzden, na dva, na par dni.. Netreba na mesiac. Kazdopadne, odporucam vydrzat aspon 2 tyzdne a nie len 1. Ako je tu pisane a potvrdia aj viaceri, prvy tyzden kym sa telo dostane do ketozy ja naozaj narocny. Potom to prejde a telo sa skludni. Preto je idealne vydrzat aspon tie 2 tyzdne a potom sa rozhodovat. Tyzden je malo..
8 tyzdnov za mnou, a dole mam presnych 15 kil 🙂))) juchuuuuu :D:D:D:D
@marost dakujem, urobim pre to vsetko aby som vydrzala aj ked u nas je to tazke, zatial byvame u priatela a tu sa doslova zere a ja tazko odolavam...ale budem musiet 🙂 @kapokapo v duchu ti zavidim ale v dobrom...si sikovna 🙂
este mala otazka 🙂 je tu niekto aj taky co porusil dietu? ze naozaj nevydzal?
dakujem 🙂
@sonickaopicka nuz, treba pevnu volu 🙂 ja som porusil vela krat, ale neodporucam to. zbytocne ti vybehne vaha a stracas dni..
@sonickaopicka aho, nie neporusila som, raz som si dala salat s masom, raz lososa na grile, obe v restike, ale bolo to v tyzdni, ked som mala povolene jest maso 1x denne. Jedine porusenie bolo, ze v tych salatoch bol nastruhany parmezan a dve cherry paradajky :DDD
inac kamoska drzala tuto dietu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/proteinova-dieta-a-vyrobky-protissimo-centrum-medislim/ a schudla za mesiac 8kg ale potom otehotnela mozno aj vdaka tomu 🙂 a tu je vacsi vyber jedal a jedno stoji 2,70€ poznate toto niektoo?
prosim vas aka zelenina sa smie pri tejto diete?? neviem to najst kde to bolo pisane....
@sonickaopicka Biela a zelena, cize brokolica, karfiol, uhorka, kalerab, cuketa, salaty listove.... vsetko surove, alebo varene, ale bez soli..
@kapokapo dakujeem
@sonickaopicka hej ale jedal musis zjest viac cize to stoji podstatne viac ako CD. Navyse, CD je na vedeckych akladoch, su k tomu vyskumy. Hento by som sa naoazj bal jest. Kto vie co to je. Uz len ked sa pozriem na ich web nevyzera to doveryhodne pre mna...
@marost 🙂 🙂 😀
inac od dnes si davam detox kuru mala by som vydrzat 12 dni, min.roku som vydzrala 9 tak som zvedava ako vydrzim...a potom idem na CD uz setrim looove 🙂
Čo poviete na toto? Minus 60 kil 🙂 http://www.cambridgediet.sk/story/14

@mili768 http://www.cambridgediet.sk/