Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@stellina1982 nie nie nechudne sa rovnako, aspon teda ja urcite nie. Bezne mi niekolko dni vaha stoji a potom zrazu bum kludne aj kilo dole. A ten prvy mesac som dala dole 10kg, druhy uz menej, cca 6,5. treti mesiac budem koncit 9teho sobotu, zatial mam dole necele 4kila len, ale teda porusila som aj zo dva krat, cize vzdy niekolko dni stopka.. Zacinala som na 90tich kilach, aktualne mam 70.. chcem mat 60..takze sa este chcem posnazit 🙂 bola by som rada, keby idem aspon tych 5kg za mesiac tieto ostatne kila, snad to vyjde 🙂
Dobry vecer dievcata, inspirovali ste ma, tak dnes bola konzultacia a zajtra zacinam. Verim, ze to zvladnem. Prajem vsetko dobre spolubojovnicky ☺
Ahojte kocky mate niektora skusenost s prerusenim diety? Ja som mala tyzden pauzu dnes zacinam znova ..chcela by som poprosit skusenost ak sa tu nejaka najde dakujem
Dievčatá prosím Vás tú zelenú a bielu zeleninu čo môžem jesť, môžem aj posoliť? a môžem si dať do kaše aj chia semiačka? Ďakujem za odpoveď.
@milka27 mne moja konzul.zakazala vsetko vegetu sol olej a pod...mozem len nesolene bylinky ak chces dichutit tak cd maju taky prasok slany na sposob vegety.ja ho nemam mam sladky ponaranc.a davam si obcas do vody ked mam chut na sladke...
ahojte baby, predáva niektorá z vás sáčky CD ? kúpila by som..
@stellina1982 jedna porcia mala byt 80-100g suroveho masa,ryby,myslim kuracie maso...vajcia moja konz.vobec nespominala.....
Baby moj extra tyzden bol fakt extra,4dni s malou na detskom,zobkala som si syr......a cd sáčky.....
@mimi1089 ahoj zas ta idem otravuvat...otazka : aj cvivis?ak ano ako casto a co?
Dievcata tie co drzite a schudli ste aj s cd ale necvicili ste popri diete tak vam koza velmi zacala ovysat?alebo ako to je? Drzim 6tyz.schudla som 11kg.chcem este schudnut minimalne 13kg.a bojim sa ci mi nebude koza ovisat?cvicit sa mi vsak prilis nechce.viem mala by som ale sa neviem donutit.
@jarhal vracala,bolelo ju brusko okolo pupka, stredu v noci pohotovost,stvrtok detska......a crp jeden den 27,4 a na druhy 104......bolo potom podozrenie na slepak,peankras,.......ale kleslo to bez liekov.......bol to norovirus ☹,este ju boli brusko,ked sa jej spytam....no boli to nervy,lebo v pondelok padla na bicykli,tak aj stym to spajali,že si brusko narazila...no ona si čelo.......ale že sa ešte nestretli aby pri noroviruse bolo take vysoke crp....no my sme vždy vynimoční ☹
@tamichloe no pekne prajem skore uzdravenie to.ti nezavidimna nervy
@stellina1982 ak si uz tolko schudla pridaj cvicenie a nejaky kremik na celu a budes tip.top
Inakbabyja vas tu uz iba sledujem acakam na fotky ja som momentalne dukan 🙂
@stellina1982 ahojky, neotravujeeees 🙂 priznam sa, ze furt len malo, nejak mam teraz toho vcelku dost aj bez cvicenia a k tomu sa neviem vzdy vyhecovat skor je to prva vec, ktoru vypustam ked nestiham 😀 ale ked uz , tak cvicim Jillian Michaels a cviky na brucho z youtube take 8minutove video, to je najcastejsia kombinacia momentalne. som teraz druhy tyzden mimo domu, tak som si slubila, ze po navrate to uz musim zacst brat poctivo nech mam pekne brusko ako kedysi 😀 som ale sama zvedava ci to dokazem, lebo ohladom cvicenia som strasny lenochod.
Caute kočky, chcem sa spytat,,ci si mozem napr. do cd rizota zamiesat trochu petrzlenu a sampinonov. Ci tym nieco nenarusim. Zaujimalo by ma, ci je mozne zeleninu zakonponovat aj priamo do cd jedla. Dik za odpovede
Kočky, spomínali ste tu nejakú tyčinku z DM, ktorá je porovnateľná s tými CD, prosím napíšte mi názov. 🙂 . Baby, ste tu určite tie ktoré ste prešli už na tú prechodnú fázu , dajte typy čo ste si varili, chystali, ďakujem.
@felycity NUPO ;)
@luciarichard ďakujem krásne, ale je to bežne dostať v DM ?, dnes som bola v dm a marilo sa mi, že sa to takto volalo, ale nebolo tam nič ☹
@walerijana Ahoj, moja poradkyna povedala ze mozem aj sampiony do rizota takze myslim si ze nebude s tym problem len to nech nie je farebna zelenina 😉
@felycity jasné zatiaľ v každej DMke som ich videla NUPO robí aj proteínové jedlá podobne ako CD.
Baby dnes som citala vase prispevky a tak som sa rozhodla ze si kupim nupo tycinku velka spokojnost! A vazne chuti ako CD

@mimi1089 a este mam otazocku.chudne sa stale rovnako rychlo?napr.ze prvy mesiac das dole 10kg tak druhy mesiac tiez?alebo ten druhy mesiac uz nabehne spomalene chudnutie schudnes uz len 5kg?lebo telo si uz zvyklo...ako to bolo prosim u teba?kolko si schudla prvy druhy treti mesiac?dakujem.nejaka som zostala v strese ...