Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@stellina1982 ja uz mesiac jem normalne. Mam 66kg/178cm,nemam ani gram naviac..sem-tam si doprajem aj sladke,v nedele jedavam normalny obed s rodinou, naopak,niekedy si spravim lahky den,bez nejakej extra stravy
Nebojte sa priberania a jojo... Normalny prijem = normalna vaha
@mucilienka juj normálne sa cervenam... toto mi dobre padne ďakujem ;)
@luciarichard ja som bola na zmenšení,preplatila mi to poisťovňa
Dievcata,mne by sa hodili vacsie... ja mam teraz hirko-tazko Acka
@mucilienka to si fakt nic nepribrala?vraj je normalne pribrat 3kg,kedze creva sa nam naplnia....a co je to normalna strava? Ja mam tiez strach z prechodu na normalnu stravu....zrekapitulujes nam to,za aky cas si kolko schudla z akej vahy si isla?dakujeme😉
Baby, dajte nejaký tip ako sa donútiť cvičiť. Ja vôbec nevládzem a som bez sily - keď cvičím, myslím. Viem, že sa neodporúča, ale hrozne sa bojím ovisnutej kože. Myslíte, že by stačilo len posilovanie s vlastnou váhou - dáke cviky na problémové partie?
úbytok je zatiaľ 5 kil za 8 dní, áno, je to hrozne veľa, ale rátam s tým, že zrejme som držala veľa vody a tak som ju odpuchla. neskôr to bude pomalšie 🙂
@bielalalien cvicit mas az od 3.tyzdna;-)... Ja necvicim a nevisi mi tnic
@tamichloe tak to mas stastie, mne teda riadne na rukach a na bruchu 😤
Ja chodim von so psom rychlou chodzou takych 5km denne ale o na bike cca 10km aj so psom. Buduci vikend mame skusku 40km vytrvalostny beh - teda ona bezi ja na biku 😉Snad to prezijeme
@lovelly26 no presne aj u mna. Spodne brucho uplne a vnutorna stena pazi - podpazie. Smutna som z toho a neviem co s tym.
@bielalalien to podpazie aj mne trosku,no nie je to ziadna tragedia,chcem zacat behavat ako pred rokom,a cvicit Jilll ta ma dobré cviky na cele telo...ale baby som taka bez energie.....a celkovo mam toho vela,ale ten beh určite zacnem...dodaval mi vela energie 😉
@tamichloe a kolkaty den si uz? Ja sa miestami citim uplne ze high ale potom to rychlo klesne. Na to podlazie som zacala cinkovat a natahovat gumu a mastit kremom. Uvidime co to spravi. Jill by som tiez vyskusala 🙂
@bielalalien končim 7.t
Ahojte kočky, tak ja som po extra týždni a držím dietu od 1.3.2016, schudla som 13 kg. Som šťastná, môžem nosiť oblečenie, ktoré som už ani náhodou nezapla, prípadne mi neprešlo cez ruky... Super pocit. Najväčší rešpekt mám pred zvykaním na klasickú stravu, aby kg nešli naspäť.
AHoj, ešte nie som v cieli, ešte by som chcela 5 kg. Teraz to už ide pomalšie. A Ty? To máš tiež super 12kg!!!
ahojte baby mali ste niektore už taky pripad že ste boli iba na CD tycinkach?
@tamichloe zacala som 15ty tyzden, uz som nacala 4.mesiac (9teho bolo tri mesiace). Este tych 8kil dat dole nech to zaokruhlim na 60tku a prechood 🙂 treti mesiac bol pre mna krizovy, aj som porusila, resp som dobkala masko morcacie aj mimo extra tyzdna a tak, ale uz teraz druhy ci treti tyzden idem opat poctivo. Presla som ku novej konzultantke, kedze som uz na diete dlho tak mi "naordinovala" extra tyzden teraz a potom este opat navrat na 3jedla plus zelenina, ak by som uz nevladala tak prejdem na 3+1.
Ahojte, dnes som zacala s dietou, mam za sebou prvy shake 🙂 Chcem sa opytat na polievky, nakolko som tu niekde citala, ze ked sa polievka zle pripravi, moze aj "buchnut", je to pravda? Celkom sa toho obavam a neviem ako si ju mam pripravit aby to bolo v poriadku a nebol okolo toho neporiadok. Najprv zmiesat obsah sacku s troskou studenej vody doliat prevarenou teplou? Dakujem za rady.

@mucilienka ahoj kedy si ukoncila a ako dlho si drzala?a ako sa teraz stravujes?ako si prechadzala na normal.stravu resp.prilohy?nevratili sa ti kg ?