icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

dai
23. apr 2016

@walerijana hm... to by som si aj ja dala... ja dnes na obed zapecena cukina s cotrage cheesom - cd som zatial nemala - nejak uz tie umeliny moc nemozem...

gabona1
24. apr 2016

Ahojte, tak sa zase hlásim po týždni, už mám dole po 8 týždňoch 14,5 kg. Je to super. Začala som užívať magnézium, lebo mám sem tam taký malý kŕč v nohe. Poradila mi to moja poradkyňa, že je to super brať počas celej diéty. Dobrú cenu majú v dr. max, je tam až 100 tabletiek - Magne B6. Dám vedieť, či pomohlo. Ale je to aj na energiu a nervy, ktoré niekedy žiaľ mám. Neviem ako vy dievčatá🙂.

bielalalien
24. apr 2016

@gabona1 a z akej vahy si sla? Krasny vysledok! :.)

walerijana
24. apr 2016

@luciarichard v piatok som bola pre to. Neviem ako dlho maju, mozno len par dni. Chcela som spagety, lebo ich nikdy nemaju, ale dali mi na skusku tieto dve novinky. Fakt mi to chuti

tamichloe
24. apr 2016

@gabona1 ja som to zacala brat magne B6 forte tyxden pred dietou,to som este nevedela isto ci sa dam na cd,bola a som bez energie....poradkyňa mi povedala aby som to nebrala,že zachvilu budem mat dost energie....no som na cd 8.t a energie cim ďalej tym menej....asi sa k nemu vratim😃

saajush
24. apr 2016

ahojte baby, dnes som na cd 6. deň a je mi strasne zle od zaludka.. uz vcera vecer som sa citila nejako divne a mala som pocit, ze ked si dam ešte nejaky sacok tak sa z toho pogrcam... ale dnes rano som si dala coko mint a chutil mi a vobec mi to nevadilo.. a teraz mi je zase zle.. nemáte s tým niekto skusenost?

tamichloe
24. apr 2016

@saajush pijes dost tekutin?3litre denne....chrumkaj povolenu zeleninu....možno ti je zle od hladu

saajush
25. apr 2016

@tamichloe pijem vela, vcera mozno o nieco menej (cca 2.5 l) kvôli tomu že mi bolo zle a voda mi nerobila dobre... vyriešila som to tou zeleninou, celkom mi to pomohlo 🙂

samanta36
25. apr 2016

Baby pomoc liek proti otehotnienu asi naruší ketozu ?

tamichloe
25. apr 2016

@samanta36 ja si myslim že nie!

stellina1982
25. apr 2016

Baby myslela som ze sa toho nedockam!!!konecne prva 6!!!aj ked ta vaha este skace ale bolo to tam 69,9!!!

janka334
25. apr 2016

@stellina1982 supeeer!! Blahozelam!!!

halali1980
25. apr 2016

@walerijana tak na novinky som už veľmi zvedavá...mne špagety ani rizoto nesadli, tak si mi dala nádej, že toto môže byť lepšie 🙂

lenqa2541
25. apr 2016

@tamichloe polievky by sa nemali zalievať vriacou vodou, takže buď nechať trochu vychladnúť prevretú vodu alebo len normálne z vodovodu teplou vodou zaliať 🙂

mimi1089
25. apr 2016

@stellina1982 paradaaa 🙂 z akej vahy to ides pri akej vyske? 🙂 to je super pocit, ked sa to uz prelomi vzdy na nizsie 🙂

tamichloe
25. apr 2016

@lenqa2541 tepla voda z vodovodu obsahuje baktérie

stellina1982
25. apr 2016

@mimi1089 mam 160cm a idem z 83,9 dnes konecne 69,9 som to uz chcela vzdat ...ale zas mam chute hak hovado vzdy tyzden pred kramami by som zozrala aj kona to je des toto!!a chcem ist na 60kg.ale bojim sa zlyhania...casto porusujem v tom zmysle ze si dam obcas sunku alebo kusok ryby a tak...neviem sa spát vratit k tej discipline ktoru som mala prvy mesiac.hneva ma to ach jaj

mimi1089
25. apr 2016

@stellina1982 tomu rozumiem, ja som mala treti mesiac presne takyto. prve dva mesiace ukazkovo sa da povedat a ten treti aj som uplne porusila aj potom bola tak ze masko morcacie spravila, lebo som uz mala hrozne stavy 😀 som sa zacala lespie citit fyzicky, tym padom aj psychicky, zacali si ti ludia vsimat, ze wau ako dobre vyzeras, kocka si atd atd a coraz horsie sa opat namotivova dokopat to do konca. Som to mala este teraz stazene, lebo sme boli mimo domu 4 tyzdne a vsade len same vone, mastne jedla no amen tma 😀 tak sa uz tesim, ze sme doma a zda sa, ze sa vraciam opat k rezimu staremu, dufam, ze uz krizy nebudu dake velke a zbytocne neporusim, nech to uz tiez dotiahnem. Manzelik bude mat onedlho 30tku, tak musi mat kocku na oslave 🙂

saajush
26. apr 2016

@stellina1982 super gratulujem 🙂 chcela by som sa spýtať, za akú dobu sa ti to podarilo? ja som na tom podobne, ale začínala som zo 76,1 pri výške 164. Dala som si cieľ 63 kg 🙂 dnes 8. deň, takže som len na začiatku.. 🙂

tamichloe
26. apr 2016

@saajush za 8t si v cieli

saajush
26. apr 2016

@tamichloe až 8t? ja som rozmýšlala, že si dám 4t uplnu nahradu a 2t prechod... ak sa mi to nepodari týmto spôsobom, tak sa budem asi snažiť vlastnými silami... Predsa len nechcem do toho dávať tolko peňazí 🙂

stellina1982
26. apr 2016

@saajush ahoj zacala som 1.3. na vahe 83,9kg dnes mi zacal 9ty tyz.dnes rano vaha 69,8kg.takze -14kg za 8tyz.

tamichloe
26. apr 2016

@stellina1982 Ja som začala 2.3. 102kg a zajtra mi začina 9.t.....dnes 87,6......-14,4kg

tamichloe
26. apr 2016

@walerijana ahoj,prosim ta odkial si?Moja poradkyna volala svojej hlavnej(prepač nenapada ma to slovo 😵), ohladom tych dvoch novych vyrobkov a hovorila,že na Slovensku su ešte neni.Tak by ma zaujmalo odkial si.......že vraj su len v Česku
Dakujem

mimi1089
26. apr 2016

@tamichloe ze vraj by mali byt po 1.maji, len ktovie ci to zase neodlozia, vraj uz mali byt skor

zebrickaa
27. apr 2016

Ahojte baby tak aj ja sa k vam pridávam 🙂 vcera som bola po 3t na kontrole a islo dole necelých 8kg, som na 3CD a drzim Cambridge 2x 🙂

zebrickaa
27. apr 2016

@gabona1 wau to ti ako super ide dole a z akej vahy si isla?

mimi1089
27. apr 2016

@zebrickaa vitaj 🙂 to mas krasny vysledok za 3 tyzdne, super 🙂 a kolko celkovo sa chystas dat dole?

zebrickaa
27. apr 2016

@mimi1089 poradkyna mi vyratala, ze by som mala byt na 65kg vahe ale ja by som chcela aspon 60-63kg. A mám 165cm a išla som z váhy 77,7kg ale u nej to bolo vraj 80kg a vcera 72,4kg ale doma mam 70,2kg tesim sa ked uvidim prvu 6tku neskutocneeeeee 🙂 takze riadim sa doma vahou predsa len vazim sa hola a hned rano 🙂)))

dai
27. apr 2016

@zebrickaa pekne ti to ide... ja sa tentokrat trapim a neviem ci to nevzdam... uz som raz aj porusila totalne a to koncim len 2hy tyzden... kontrolu mam za tyzden tak uvidim - ak to nedam tak sa nato vykaslem... ide to pomaly a to ma dost demotivuje - ja mam 162 a teda u nej som mala 59.2 ked som zacala, po tyzdni 57, teraz po dalsom mam doma 56... straaasne pomalicky to ide... vlastne som takto chudla aj ked som sa len zdravo stravovala☹ my sme sa dohodli na cielovej 49 ( aby som potom mohla to 1-2 kg pribrat pri prechode ) ale neviem☹ rozmyslam ze mozno radsej zacnem sportovat...
v kazdom pripade tebe to ide krasne a drzim moc palce...