icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
5. máj 2016

@liviaz 😀 zlata, som sa zasmiala 😀 🙂 hej na tvari mi to uz vidno super, aj v hornej polke tela, to len tie moje ritne oblasti sa drzia zubami nechtami 😀

mimi1089
5. máj 2016

@huma ja si robievam take vacsie zeleninove jedlo raz za den, ale ked si hladna daj si kedykolvek cokolvek z povolenej podla mna, hlavne nic nepovoleneho 🙂 ja ked uz mam chutky tak vacsinou mam poruke salatovu uhorku a tu si pochrumem hocikedy.

liviaz
5. máj 2016

@mimi1089 presne ako u mna, v tvari som už dost ale tie boky ☹

liviaz
5. máj 2016

@mimi1089 no ništ, my budeme naveky vekov KRV a MLIEKO ! 😀 😀 😀

mimi1089
5. máj 2016

@liviaz veru ako vravis, ja mozem byt aj v hornej polke vychrtla, ale tie stehna mam resp mala som vzdy. aj ked teda samozrejme ich bolo menej vidno, ked som mala menej kil 😀 staci ale, ze priberiem zo dve kila a uz hned vykuknu faldy hnusoby jedny.

zebrickaa
5. máj 2016

@mimi1089 mne to min tyzden tak islo a tiez som kazdy den šunku alebo nieco dala a aj to vidiet na vahe sa mi zoťal zastavila :( tak tento tyzden na miesto extra tyzdna poctivo 3D. Uz nech mame po tom. Myslis ze vadi, e nemam ten extra tyzden?
@liviaz

liviaz
5. máj 2016

@mimi1089 my mame podobne postavy presne hruštičky 🙂

zebrickaa
5. máj 2016

@liviaz
@mimi1089 presne aj jaaaaa :(

liviaz
5. máj 2016

@zebrickaa extra tyžden nevadi, ked nemaš, to ti ale musi konzult. odobriť či už môžeš.

mimi1089
5. máj 2016

@zebrickaa jaj teraz si mala mat extra, ale minuly si porusila sunkoou, tak teraz ides 3CD? dobre chapem?

zebrickaa
5. máj 2016

@liviaz mne bo chcela dat uz po 3t a ja ze neee tak po 4t ale ja som si jo nedala ked som to trosku flákala min tyzden hadam neva ale prislo mi cudne jest 2x bielkovinu aj

huma
5. máj 2016

@mimi1089 @liviaz @zebricka urobila som si baby cuketku malú s golden vegetable na grile bez oleja a dnes som druhý den CD, tak žalúdok a podráždenosť uz trochu pracujú 😜😜😜 tak si radšej dám povoleného akoby som mala byt brutal hladná, co?

zebrickaa
5. máj 2016

@mimi1089 jj presne ako so napisala... Lebo mne kazala mat extra tyzden typu rano CD, desiata vajicko alebo sunka alebo syr, obed mäso zelenina a vecera CD

zebrickaa
5. máj 2016

@huma mnamka ale to daaaas mne pomaha zuvanie žuvačky inak 😂😂 furt žujem

mimi1089
5. máj 2016

@zebrickaa hm tak to neviem posudit, ale tak, ked si uz minuly tyzden porusovala s tou sunkou, tak asi to telo uz dostalo taky ten reset co sa chce dosiahnut extra tyzdnom, cize tento uz asi normalne, ale neviem no, konzultantke si nevravela?

mimi1089
5. máj 2016

@huma jasne moja, len si tej cukety daj, akoby si mala porusit. a vela pi.. mne zo zaciatku dost pomahalo pit veeela vody, kym sa mi stiahol zaludok. snazim sa sice o ten pitny stale, ale vtedy som pile v kuse 😀

mimi1089
5. máj 2016

@zebrickaa jaaaj jasne uz si pamatam, ze si to tu pisala. Tak si nabuduce daj ten klasicky extra co byva, tri sacky plus bielkovinove a budes mat vystarano 🙂

zebrickaa
5. máj 2016

@mimi1089 oki dakujem za radu 🙂 dneska uspesne len 3CD fuuu tesim sa rano na odvazenie :D

erika1235
5. máj 2016

@samanta36 v skalici su vsetky novinky hned 🙂
@tamichloe s mix and mouse som to robila
@saajush mne to v 3 dcl chuti uplne namakane , vsetci si na tom pochutnavaju :D ty si ina :D
@zebrickaa novinka na indicky sposob je to rizoto s masom , to hribove rizoto uz vyradili uz ani nebude .

zebrickaa
5. máj 2016

@erika1235 to indické je celkom pikantne a skoda toho rizota :( chcela som skusit

erika1235
5. máj 2016

@zebrickaa je to pikantne , ale ja pikantne milujem , takze mne to chutilo velmi.ani Ja som to hribove rizoto neskusala ,,ale teraz je tam toho dost. je z coho si vyberat si myslim

tamichloe
5. máj 2016

@erika1235
@zebrickaa nemusite lutovat,to hribove bol čisty humus 😝

zebrickaa
6. máj 2016

@erika1235 len moja poradkyňa nema este nic z toho co pridávate vy, len toto indické :(

zebrickaa
6. máj 2016

@tamichloe 😂😂😂😂

huma
6. máj 2016

@liviaz supeeeer foto, nádherná si tam

zebrickaa
6. máj 2016

Baby tak vcerajsie poctive 3CD sa oplatilo konecne vaha sa pohla o pol kila doleeeee 🙂

liviaz
6. máj 2016

@huma jaaaj dakujem krásne ešte keby ta foto bola na plavky 😠

luciarichard
6. máj 2016

- 11 kg/2 mesiace

liviaz
6. máj 2016

@luciarichard ešte pokračuješ ?

luciarichard
6. máj 2016

@liviaz jasné mne to ide pomaly lebo nie som len na 3 sáčkoch trošku si to upravujem podľa seba ... ale snažím sa neulietať na sladkom ... Keby som dodržiavala na 100 % tak mám dole možno raz toľko ale zas nechcem sa až tak trápiť ... ide to pomalšie ale ide ... ešte by som chcela min. 10 kg. Ja som išla z váhy obludných 95 kg 😢