icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
10. máj 2016

tak ja som si tiez zobrala na ochutnavku tie novinky, dnes som mala kari ryzu, prve dve tri ochutnania nic moc, ale potom zacalo robit kari svoju robotu, k tomu ta hustejsia konzistencia, takze u mna nakoniec pozitivne 🙂 na zmenu vsetkeho tekuteho isto fajn 🙂

saajush
10. máj 2016

@huma u mňa to bolo prvý týždeň 3 kg, ale tie ďalšie už menej...

huma
10. máj 2016

@saajush no keby som dávala aspoň 2,5kg týždenne, to by bolo super

mimi1089
10. máj 2016

@huma zo zaciatku pojdes isto podla mna ked ides z vacsej vahy, nevravim, ze presne 2,5, ale isto podla mna viac ako kilo 🙂

huma
10. máj 2016

@mimi1089 by som bola stastna

zebrickaa
10. máj 2016

Tak baby dnešná kontrola za mnou. Úbytok po 5t 9kg, novinky stale nemam :( vraj stale nie su dodané na sklad 😡 mala aom mat minuly tyzden extra tyzden no isla som si po svojom 3CD a len obcas bielkovina, poradkyňa mi dnes dala CD aby som nadalej isla 2CD no ja si pojdem opat 3CD a ked bude nutne dam bielkovinu. Chcem to mat uz za sebou 🙂 ranko dva tyzdne kontrola.

janka334
10. máj 2016

Baby chcem sa s vami poradit. Nemali ste pocas diety problem s "velkou potrebou"? 🙂 ja pijem dostatok vody, kazde rano vypijem pohar vody 3dcl potom si dam psylium v 2.5dcl vody a to este zase zapijem vodou, jem zeleninku a snazim sa aj hybat a aj tak s tym mam problem. Nechcem to riesit sennym cajom alebo gutalaxom lebo pre telo by to nebolo asi dobre a prirodzene. Dost ma to trapi :-/

zebrickaa
10. máj 2016

@janka334 mne pomáhajú tie kase vzdy ist na wc

katrinka27
10. máj 2016

Ahojte Baby Spolubojovnicky 🙂
Pridavam sa k vam, dnes som 7 den na CD ako @huma . Tesim sa ze som nasla toto forum, podpora,motivacia, zdielanie je pri akejkolvek diete ci zmene zivotneho stylu podla mna velmi dolezita. Zatial co som sa doma rano (po 6dnoch) vazila som -3,5kg (idem z vahy 88,5kg) Zatim sa drzim, aj ked chutky obcas mam - ale je to len v hlave, zaludok je spokojny 🙂
Tato dieta mi dava ovela viac ako len dole vahu, kazdy den rozmyslam kde sa stala chyba ze som sa na materskej takto pekne vypapkala (slusne povedane 🙂) na 88,5kg (raz mi to uz aj 90 ukazovalo :( ... Zistila som ze som sa stale sama pred sebou vyhovarala - ze to kvoly tomu ze nemam cas chodit tolko cvicit lebo muz chodi na tyzdnovky, nemam ativitu v praci, blabla.... Ale toto vsetko boli naozaj len vyhovorky, zistila som to prve tri dni CD - ked som kazdu hodinu krizy rozmyslala co by som uz vtedy vsetko pojedla, zistila som ze vzdy ked mi bolo smutno, ked som bola bez energie, ked som bola nahnevana, unavena, znudena...-tak som si nieco popapkala na nervy :D -a vobec som si nepocitala nejake kalorie... Sladkosti som moc nejedla ale ovocia kopec... NO to je uz jedno - Zacinam odznova a bez vyhovoriek, moje nove motto: "Mozes mat bud vyhovorky alebo vysledky, nikdy nie oboje naraz 🙂 "
Mame na to Baby! Jediny pre koho to robime sme my same, pre nas dobry pocit, sebavedomie, zdravie...

zebrickaa
11. máj 2016

@katrinka27 krasne si to napisala 🙂 drzim palčeky nech to ide dobre dole 🙂

mimi1089
11. máj 2016

@katrinka27 niet co viac dodat 🙂 drzim silno palce, aby ti to slo nadalej tak krasne dole 🙂

saajush
11. máj 2016

@janka334 ja používam probio-fix, da sa to kupit v lekarni, ale je to celkom drahšie. Ale nie je to aspon take radikalne ako napr. gutalax. su to len probiotika a obsahuju nejake bakterie, ktoré pomahaju travit a mne to fakt zabera. Mavala som problemy so zacpou aj pred dietou a toto vzdy pomohlo 🙂

saajush
11. máj 2016
liviaz
11. máj 2016

takže idem sa vám pochváliť, na váhe síce stále stojím, ale včera som si kúpila po roku asi nové čierne rifle a zufala v kabínke cez tú moju obr riť som myslela, že do kelu zasa č.42 si musim kupovať, ale NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - obliekla som č. 40 - a dokonca s rezervou a nie som ako hurka 🙂 bože teším sa ! ked sa natiahnem do 38 budem sa tešiť ešte viac.

zebrickaa
11. máj 2016

@liviaz supeeeeeeer

tamichloe
11. máj 2016

@katrinka27 presne si to vystihla,konečne niečo robime pre SEBA...aj ja som velmi stastna,že možem byt na cd......a tešim sa každemu ubudnutemu kilečku,idem zo 102kg...teraz mam 85,6kg...na cd som od 2.3.....veru,aj ja som všetko zajedala,hlavne nervicky som si obalovala,sladkym a jedlom......ked ma deti vytačali denne.........dodnes vytačaju........😀,verim že po ukončeni nabehneme na ten spravny režim...držim palce....moj ciel je 70,no s cd aspon na 80kg ....drž sa

janka334
11. máj 2016

@saajush Dakujem krasne za tip, vyskusam 🙂

mimi1089
11. máj 2016

@janka334 ja som teda nevedela poradit aj vzhladom na dietu, ale musim potvrdit, ze moja mami ma s tymto probiofixom za normalnych okolnosti velmi dobre skusenosti 🙂 a to chuda sa s tymito vecami trapi cely zivot

mimi1089
11. máj 2016

@liviaz no teeeda parada, tesim tesim s tebou, viem aku to spravi radost 🙂 mne dnes maju prist nove tiez 🙂 som objednavala pre drobcov dake veci z HM eshopu, som si jedny objednala aj ja, som zvedava ci sa do nich zmestim, ale snaad hej, ked uz sa zmestim do starych 🙂

liviaz
11. máj 2016

@mimi1089 no tak ty sa musiš zmestiť aj do 38 podla fotky, ja mam strašny problem, mne by sadla aj 38 ale čo ked ju cez tie sproste boky nepretiahnem, a na pase mi je dobra 😀

mimi1089
11. máj 2016

@liviaz uz prisliiiiiiiiiiii a ano objednala som si 38ky 🙂 a ja sa do nich ZMESTIIIIM 😀 ale teda na tesnotku 😀 esteze, ze maju daku volu 😀

liviaz
11. máj 2016

@mimi1089 jupíííí teším sa s tebou

zebrickaa
11. máj 2016

@mimi1089 supeeer to je paradny pocit po tolkej drine 🙂

mimi1089
11. máj 2016

@liviaz ozaj moja ty stale pokracujes na tej Dukanke?

liviaz
11. máj 2016

@mimi1089 áno ale po svojom ! 😀 v podstate, otruby každy den dodržujem, a jem aj zeleninu kedy si spomeniem, a nejem iba kuracie ale aj bravčove sem tam dám, taká uvolnenejšia dukanka 😉 nepijem sladké malinovky, nejem biely ani nijaky iny chlieb - iba z otrub si pečiem, proste žiadnu muku nedavam do seba, ani sladkosti, sem tam si dam orechy, a v nedelu si doprajem zdravy sladky kolačik .

mimi1089
11. máj 2016

@liviaz tak to mas fajne potom 🙂 mne inak velmi chutil ten Dukanov chlebik, aj drahemu mojmu, ten mi kolkokrat povie, zeby som mohla zase spravit 😀 musim kupit otruby.. 😀 ale sa teda drzis super 🙂

bianka...
11. máj 2016

Dievcata ostali mi sacky z CD diety 😊 zobrala som si do zasoby...no najblizsich 9 mesiacov sa budem zvacsovat posuvam ich dalej. 😇😊❤
Kuracia hribova 3 ks
Paradajka 2 ks
Spagety 1 ks
Capucino 4 ks
Cokolada 7 ks
Vanilka 8 ks
Karamel/orech 5 ks
Jahoda 5 ks

tamichloe
11. máj 2016

@bianka... za aku sumu?

mimi1089
12. máj 2016

@bianka... ja dakujem, ale gratulujem velmi ;)

mimi1089
12. máj 2016

Baby, vaha ma odmenuje za tyzden trpezlivosti co mi vaha uplne stala 🙂 za dva dni -1,2kg, takze dnes 64,9 🙂